0 oy
1,143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlar size bir sorum olacak benim yeğenim var 1 haftalık vücudunda bunlar çıktı özel doktora da götürdüler krem vermişler anlamadım neresi normalse çok şaşırdım doktorların böyle demesine neden böyle oldu sizde rica ediyorum cevap verin lütfen

image

Koluda böyle daha kötü vücudunda artı 

57 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neresi normalmiş allah aşkına, daha kapsamlı bi hastaneye gidin alerji olabilir bebeğin annesi hayvansal bütün ürünleri bıraksın diyet yapsın 
(70 puan) tarafından
Bende anlamadım ya normal demiş birde 2 özel hastanede
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Yenidoğanda böyle şeyler normal korkmayın. Eğer alerji değilse çamaşır deterjanı kullanmasın kıyafetleri ütülesin çok sıkı sarıp sarmalamayın ve bebek yağı falan sürmesinler 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Oyy kuzum benim rabbim safi ismiyle sifa versin insallah cok kotu olmu ya icim gitti 
(70 puan) tarafından
İnşallah kardeşim
0 oy
(8,332 puan) tarafından
Oy kıyamam yavrum Rabbim tez zamanda şifa versin. 
0 oy
tarafından
Yaaa kıyamam kuzuma ,  tıp fakültesi varsa oraya götürün bence ordakiler daha tecrubeliler ins hemen geçer ya 
0 oy
(343 puan) tarafından
Ahaha yavrum kıyam sana isllaha iylesir tez zamanda çok üzüldü
0 oy
tarafından
Mutlaka ama mutlaka başka bir dr goturun normale benzemiyor kesinlikle 

Cok geçmiş olsun Rabbım şifa versin
0 oy
tarafından
Canimm sanırım enfeksiyon mu kaptı bh
0 oy
(101 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum öncelikle bı alerji testi versinler sadece akla yiyecek gelmesin toz toprak koku deterjan vs olabilir  bioderma atoderm nemlendirici kremini kullansın Dalin ürünleri kullaniosa kullanmasın 
(3,152 puan) tarafından
Aynen canım bende dalin kullanıyordum bioderma verdi doktr
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Benim oğlumunda belden aşağısı böyle oldu bütün derisini attı biz her banyodan sonra bebe yağıyla masaj yaptık sonra pudra döktük öyle öyle iyileşti
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor canm doktora gidin
0 oy
tarafından
Kıyamam yaa doktorun gözü körmüydü de bişey yapmadı başka doktora götürün
0 oy
tarafından
Kıyamam yaa mutlaka araştırma hastanesine götürün normal hastane başından savar 
0 oy
tarafından
40 li bebeğin elbiselerini elde yıkayın derler bizde canım birde duştan sonra yağlayın vücudu mikroplara çok açık oluyor
0 oy
(693 puan) tarafından
Çokk gecms olsn kıyamam kuzum yaa tek doktrla kalmasnlar bebek canı acir bunun normal bir tarafi yok test falan yapilsn 
0 oy
tarafından
Canım benim bi arkadaşımda yeni dogum yaptı onun bebegide aynı şekilde oldu kanında bişey çıkmadı yeni doganda görülebiliryormuş  yaglamasınlar çok fazla sarıp sarmalamasınlar geçiyor yıkandıkça 
(70 puan) tarafından
Bende dedim sıcak tutmayın şimdilik diye çünkü belki canı yanar
tarafından
Evet sıcak etkiliyor ama geçiyor sadece artıp artmamasına baksınlar bide detarjana dikkat etsinler Rabbim şifa versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 406 göst.
0 oy
20 cevap 1,471 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (2,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,783 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,678 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,113 soru

24,094,312 cevap

331,971 kullanıcı

...