0 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
İlk defa istediği bisryi yapmadım biraz büyük bişey 4 buçuk sene olmuş ilk defa iştedigini. Yapmadım diye konusmuyo benimle yazmiyo aramiyo sormuyo ,yoğunum dedi ama değil biliyorum bı kere yazdım sadece bu gün yani onu aldatmisim gibi davraniyi ,ben demi soğuk davransam annesigille aynı apartmanda iturmadim diye yapiyo ,eve geç gelmeye başladı hiç hl hatır sormuyo çocuk baba diye agliyo umursamiyo ,bu sefer bende soğuk davransam bizim iş boşanmaya mi gider yoksa güzel davransam affedermi ama içimden gelmiyor ne yapacağımı saairdim 

25 Cevaplar

0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence akışına bırak üstüne fazla düşersen sanki sen hata yapmışsın gibi tavır yapmaya devam eder. Her istediğini kabul etmek zorunda değilsin. Trip at surat yap demiyorum. Ama ne üstüne düş ne de tamamen uzak dur. Gerektikçe normal şekilde konuş. Sanki onun tavır yaptığını umursamıyormuş gibi davran. Tekrar tekrar aynı konuyu açmak da çözüm değil. Anlayacak adam bi seferde anlardı zaten 50 kere konuşunca fikri değişmeyecek sen yıpranacaksın. Surat yapıyor diyr alttan alıp ara bulmaya çalışırsan. Bundan sonra her şeyde tirip atmaya başlar. 
(112 puan) tarafından
Tamam canım çok saolaizn Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(943 puan) tarafından
Bence hiç takmiyomuş gibi yap. Soğuk davranma ama niye konuşmuyorsun niye böylesin diyede üstünedd gitme. Sanki onun soğuk davrandığını anlamiyomuş. Gibi yap. Kendiliğinden oda düzelir hep öyle olacak değil ya. Tabi herkes aynı değil. Bende aynı konudan eşimle tartişmiştim. Eşimde bana soğuk yaptı. Ben hiç anlamiyomuşum gibi takmadım iki gün sonra dayanamadı eskisi gibi oldu. 
(112 puan) tarafından
İnşallah bizde oluruz
0 oy
tarafından
Affetircek bisiy yapsan özür dile gönlünü al dicem de bisiy yapmamışsin ki cnm..yani onlarla yaşamamak istememen en doğal hakkın..aynı şeyi sen ondan isteseydin yaparmiydi..yada yapsaydida mutlu huzurlu olabilirmiydi..bence kendi haline bırak ..konuşmak istemiyosa konuşma..ne kadar böyle devam edecek gorsun..her zaman sen adım attığın için senden bekliyo yine..
(112 puan) tarafından
Tamam canim az sınırı geçsin bakiyim duruma
0 oy
(85 puan) tarafından
Cnm erkek bu kendine  cek  ailesine  cok bagli  hicbirseyhicbirsey  yokmu gibi davran otur saril  ailesine  gidince gel beraber  bisey yapalim  falan de hayir demez  zaten  anladn  sen  k.bakma ama inanki senin icin diyorum  boyle boyle davranki  sana baglansin  ailesinden  uzaklassin 
(112 puan) tarafından
Tam canim saolaisndeniycem
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Siz kovaladıkça eşiniz kaçar olmuş. O yüzden bu tavrı bence naza çekiyor. 
(112 puan) tarafından
Hmm tamam canim arkadina pek dusmeyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 390 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 552 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 451 göst.
10 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,072 soru

24,067,462 cevap

330,453 kullanıcı

...