0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
25 aylık ııı ııı aaaa diye bişeyler istiyor anlamıyorum öfkelenip ağlıyor çok üzülüyorum kızlar ne zaman konuşacak çok uğraşıyorum

3 Cevaplar

0 oy
(2,694 puan) tarafından

Aslında anne baba demesi gerekir diye biliyorum ama yinede kıyaslama yapamam bazı çocuklar çok geç konuşuyo mesela benim oğlum 6 yaşında halen tam konuşamıyor dil eğitim kursuna gidiyo hemde ana okuluna gidiyo elimden geleni yapıyorum birazcık düzelme var eskiye göre 

(86 puan) tarafından
Anne baba diyor ama “”anne aaa aaa””diyor anlamıyorum ne istiyor
-Reklam-
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Ne istediğini göstermesini iste canım soru sor ama zorlama evdeki her şeyin ismini söyle resimli kitap oku resimlerde göster 
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Benim kızımda çok geç konuştu canım 4 yaşında cümle kurmaya başladı. Psikiyatriste götürdük algılamasında sorun çıkmadı çok şükür TV izletmeyin anaokuluna yazdırın dedi. Şuan 5 yaşında baya ilerleme oldu. Her çocuğun gelişimi farklı. Ama TV bazı çocukları gerçekten olumsuz etkiliyor. Biz TV ile büyüdük diyenlere bakma. Bol bol kitap oku, beraber oyun kurun oynayın, bebekleri konuşturun baya faydası olacaktır. Ama içim rahat değil diyorsan bir uzmana götürmekte fayda var için rahatlar en azından.

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 1,625 göst.
+3 oy
18 cevap 378 göst.
13 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,473,799 soru

24,129,939 cevap

333,967 kullanıcı

...