0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından
Kaynanamdan bıktım artık ya üst katımda oturuyor evime gelir herşeye karışır şunu soyle yap bunu böyle yap şunu at vs yemeğin salcasina bile karışır az koy çok olunca güzel olmuyor oğlu sevmezmis çok salçalı ne pisirdiysem açar bakar oğlu yemezmis bunu bilmem ne. Eşyalarımi yeni değiştirdim gelir herseyime bı kusur bulur yok halın siyah ben sevmem koltuklarımın rengine bile karıştı daha neler  beni mi kıskanıyor beni mi beğenmiyor bilemiyorum ne yapacağımı da şaşırdım bize ne zaman gelse eşimle kavga çıkıyor evin huzuru kaçıyor nasıl davranayım ne yapayım bana bir fikir verin 

13 Cevaplar

+2 oy
(1,851 puan) tarafından
Güzellikle söylesen anlamaz 

Sert söylesen tartışma çıkar

Kocana desen karışmasın diye ses çıkarmaz 

Mesafe koysan dibinde 

Kavga çıkarsan sen suçlu olursun.

Böyle bi labirent içinde çıkmazda gelinler. Kaynanalarin haddini bilip susması kocanın da bazı şeylere göz yummamasi lazimki evde geçim olsun yoksa kaynana gelip gelip kariscak koca susacak gelin susacak olmaz öyle
(122 puan) tarafından
Evet canım inan olmuyor beni bıktırdı artık sanki kendi çok temiz ben pisim gibi davranıyor bilmişlik yapıyor bana
(3,546 puan) tarafından
Yani ben olsam derim ki. Burası benim evim sen bana Bı şekilde konustukca morelim bozuluyor. Seni kırmamak için susuyorum ama oğluna patlıyorum. Bizim evliliğimiz zarar görmesin istiyorsan düşüncelerini kendine sakla derim. Beni insan yerine tutmuyorsan niye aldın oğluna derim yani. KARIŞMA LÜTFEN DİYE DE BASTIRIRIM.ayrıca şahsen benim eşim öyle yapsa onun hımına korum.
(122 puan) tarafından
Bir gün patlicam zaten kim kuserse kussun umrumda değil eşimde kuser bana laf eder kesin
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Anne herkesin. Tarzı zevki başka en iyisi sen kendi evinle ilgilen oğlunda bırak istediğim Gibi yemek yapayım begenmezse söyler zaten derim 
(122 puan) tarafından
Biz böyle istedik halıyı da oğlum ve eşim seçti dedim hii bu neymiş falan diyor bazen hiç uğraşmak istemiyorum ya cevap vermiyorum yada tamam diyip geçiyorum
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Anne senin evine de hangi renk istiyorsan onu alırız de ben daraldim valla
(122 puan) tarafından
Kendi eşyaları da acayip uyumsuz her geldiğinde takacak biseyimi buluyor
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yüz verme canim 
(122 puan) tarafından
Yüz vermediğim zamanlar da oldu tersledim küsüp gitti iki gün sonra bişe olmamış gibi geri geliyor
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Benim evim Benim düzenim ben senin evine karışıyor muyum de
(122 puan) tarafından
Saygıdan dolayı sustukça bişe söyleyemem sanıp üstümüzde hüküm surmek istiyor evimi yönetmek istiyor
(2,855 puan) tarafından
Sen saygısızlık olmasın diye susarsın o korktuğun için susuyorsun zanneder güzel bir şekilde düşünceni belirt susma canım bu zamanda hanım hanımcık olmak bir işe yaramyor şansının olmasını istiyorsan hakkından çıkacaksın
(122 puan) tarafından
Cevabını verince de eşim hemen atlıyor annesinin yanında ben suçlu oluyorum o gidince de anneme niye böyle dedin kırıldı bozuldu bilmem ne hep annesi haklı bu seferde eşimle kavga çıkıyor
(2,855 puan) tarafından
Eşin destek olup arkanda dursaydı bunları yaşamazdın zaten canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Keşke aynı  binada olmasanız  canım.  Çok şükür benim kayinvalidem böyle degil boylelerini görünce sukrediyorum
(122 puan) tarafından
Keşke aynı şehirde bile olmasaydik diğer konularda iyi bir kadın ama bilmişlik yapması beni bitiriyor
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Sen el kızı olduğun için birşeyler söylemen göze batar. Eşin eğer arkanda destekcinse eşine durumu izah et oda annesine söylesin.  Yoksa orta yol bulunmuyor.  Bende sen gibi alt ustum Allahtan eşim o konuda beni ezdirmez annesinin huyunu bilir. Ben soze bile girmeden eşim ağzının payini verir .  Birde kayınvalide oğlunu ve senin evini kıskanıyorsa da yapar. Hemen hemen aynı durumları yaşıyoruz çünkü. Benim ki der mesela kızım annem karışıyor deme ama bunu az köy. Bunu buraya köy eşimde der nehir bilir nereye koyacağını sen karışma.  Der mesela benim eşyalarım sizinki gibi yeni mi sanki eşim der paran var anne al yani. Sen sustukça esin de sustukça o kadın senin üstüne gelmeye devam eder
(122 puan) tarafından
Eşime göre annesi haklı hep ağzını acipta beni savunmaz ki oda annesine katılıp oturur bana laf eder
(1,158 puan) tarafından
Gitsin annesiyle yaşasın o zaman seni baba evinden annesi seni yönetsin her şeyi yaptırsin beyfendi gotunun üstüne otursun bir halta yaramasın diye mi aldı.  Ayar oluyorum anneci kocalara.  Annenin yeri ayrı olcak eşin yeri apayrı.  Ikisini birbirine katarsa seni de erken yaslandirir
(122 puan) tarafından
Hiç aramızdaki yeri farkı bilemedi hep onlar değerli hep onlar benden öndeydi cokda değişmiş sayılmaz aynı hala ikinci çocuğum olacak değiştiremedim kendime donduremedim
(1,158 puan) tarafından
Bacım canım içi birgün anne babası gidecek ve bir ömür senle geçecek.  Allah onlarında yokluğunu göstermesin tabiki de seni de bu denli üzmeye hakkı yok eşini n.  Ailesiyle senin aramı iyi tutsun sonra çok pişman olurda iş işten gecer iste
(122 puan) tarafından
Çok anlattım kapı kapanınca benden başka kimsen kalmıyor benim de öyle dedim en değer verdiğimiz oğlumuz bile bir gün gidecek sadece ikimiz kalacaz diyorum anlamıyor dediğin gibi ilerde anlar da eskisi gibi kalır mı herşey bilmiyorum bu kadar yiprandiktan sonra kendimi eşime elbette kapatacağım ama anlasa keşke
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Kesinlikle eşine anlatma ona taşıma hiç gerek yok boşuna ikimizde huzursuz olursunuz hee de geç kayınvaldene 
(122 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama canım çok sıkılıyor ben böyle dedikçe üstümde hak sahibi oluyor söz sahibi olduğunu zannediyor oğlumun evi ben istediğimi yaparım istediğimi söylerim mantığına sahip oluyor
0 oy
tarafından
Hangimiz sıkılmadık ki . 
(122 puan) tarafından
Allah yardım etsin hepimize
0 oy
(960 puan) tarafından
Ay alt katımda oturuyor yazın 2 3 aylıgına gelir çok çok şülür yukarıya benim zorumla çıkar. Ne anneler var illa ki bazen gıcık olıyorum ama böyle değil çok şükür 
tarafından
Ay hayalimdeki kaynana maşallah de sonradan huy degistirmesin
(122 puan) tarafından
Şimdi benim eşim de pek çıkmaz çünkü eve iniyoruz ertesi gün büyük bir kavga çıkıyor biz de konuşmuyorum yüz vermiyorum pek çıkmak istemiyor o yüzden çıkmak zorunda da kalırsa kimseyle pek muhattap olmaz biraz durur benden önce eve  iner
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Herkez kendi evine baksın derim eşyaları da iyi değilse benim gibi esyan yok kıskanma senin de olur derim bozarım 
(122 puan) tarafından
Ben hiç ağzımı açmam evine karışmam banane herkesin kendi evi kendi zevki kendi imkanı kıskandığı apaçık belli bir insanda oğlunu ve gelininin kıskanır mı anlamıyorum ben
0 oy
(811 puan) tarafından
cevabini ver cnm benimkide oyleydi karisma benim islerime rahatsiz oluyorum de 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Eşine hiç birsey demeyip kaynanaı kendin halledicen haliyi siyah sevmezmis sen beyaz alırsın de salçalı sevmezmiş sen salçasız yap de hatta ortaliğa koyma yemeğini ya balkona koy ya dolaba sakla görmesin yeri geldigindede yapistir cevabını eşinede hic bahsetme yada yemegi yedikten sonra annen beğenmemisti ama yemene sevindim altta kalma sunu soyle yap dediğinde sen öyle yap ben böyle yapiyorum de 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 519 göst.
0 oy
29 cevap 2,436 göst.
11 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,153 göst.
0 oy
4 cevap 374 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Porti kafa (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler