0 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
İyi geceler kızlar. Şöyle anlatayım sorumu. Bnm kardeşim kaç sene önce bı yumurtalıginda sorun vardı alındı tek yumurta kaldı. Ailem uzakta kardeisn de bnm yanımda çalışıyor. Bugün dedi hastaneye gidicem. Neden dedim karnım ve yumurtalıklarim agriyo dedi. Üroloji ye randevu aldı. Ama bnm içim içimi yiyo sabahtan beri. Allah korusun ya onda da sıkıntı çıkarsa. Tek erkek çocuk. Demin dedim karnin ağrıyor mu hala evet dedi. Kesin usuttun dedim. İnşallah öyledir abla dedi. İçim içimi yiyo uykum gelmiyo. Allah korusun da kötü bişey çıkmasın. Kızlar dua edin de bişey olmasın. 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,390 puan) tarafından
Benim abimde de bir ara o ağrılar olmuş doktor enfeksiyon demiş Allah korusun  kolay birşey değil rabbim korktuğuna uğratmasın
(473 puan) tarafından
İnşallah canm. Uykum kaçtı.  Yarın hayırlısıyla bı gitseydi de.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İnşallah kötü bişey değildir ama sperm bankaları var saklanabilir. Allah korusun ama öyle bişey de arastirirsiniz
(473 puan) tarafından
O nasıl ilk defa duydum ben
tarafından
Sperm alıp donduruyorlar canlılığını muhafaza ediyor. Kaç sene geçse bile tüp bebek yapabiliyorlar
(473 puan) tarafından
İnşallah gerek olmaz öyle biseye
tarafından
İnşallah canım ya üşütmüştür belki
0 oy
tarafından
Enfeksiyon falan olmuştur belki canım ya inşallah kötü bişey yoktur 
(473 puan) tarafından
Sağol cnm inşallah öyledir. Kötü bişey çıkmasın da
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Canım kalbine kötü şey getirme belkide usutmusyur gercekten
(473 puan) tarafından
Sağol cnm inşallah öyledir. Kötü bişey çıkmasın da
0 oy
(163,319 puan) tarafından
usutmustur uaa gecer
(473 puan) tarafından
İnşaallah öyle dir
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kötü düşünme canım. İyi düşün iyi olsun. Üşütmüştür havalar çok soğuk. Ya da enfeksiyon filan olabilir. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 262 göst.
+1 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,467,903 soru

24,050,808 cevap