0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar beş gündür konuşmuyoruz anlatmıştım hatırlarsanız gece dokundu bende cinsellik için yanaştım beni ittirdi falan diye konuşmuyoruz demiştim hiç alttan almadı falan. Şaka gibi ya kaç gün gecti kafasına dank etcegine az önce bana olmicak şeyden saydiriyo neler neler soyluyo cocugu alcakmis benden şahitler tutcakmis deliligimi kanitlicakmis defol git madem evden falan diyo yılan suratli dedi bana yaaa bide güzelim he yemin ederim kaç kişi geliyo yanıma çok gzelsin kizinda senin gibi falan ovmek için soylemiyorum kendimi ama bana resmen yılan suratli dedi neler neler şeytan diyor bana aklımı oynatcam. Bu insan normal mi yaa valla büyü falan mı acaba boyle laflar çok söylenir mi ben artık akıllanir diye beklerken yaptıklarına bakar mısınız.. ya var mı bildiginiz anlayan hoca falan ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Kuzum bir şey olmaz düzelir kötü şeyler getirme aklına
(139 puan) tarafından
Bayilcam sinirden valla kendimi tutamiyorum ya böyle bı insan olabilir mi
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Hoca felan bilmem de. Sevmeyen insan da söyler bunları. 
(139 puan) tarafından
Sevmeyende söyler e geçen yilbasinda daha iyiydik aniden nasıl böyle değişiyor bu ya
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Anormal bir durum tabiki .

Oku bol bol bakara suresi oku eğer suphen varsa diğer türlü ise . önce senin tekmeyi vurman gerek

(139 puan) tarafından
Ya evde bakara açıyorum kaç gündür zaten rukye süresi falan açıyorum 2 gündür. Tekmeyi ben vursamda nasıl olcak bu çok fena şahit falan yalan iftiralar yapar korkuyorum ben bu insandan etrafı çok geniş alır mı kizimi
(30,101 puan) tarafından
Alamaz Allah'ın izni ile Rabbim fırsat vermesin
0 oy
(8,652 puan) tarafından
Ayy kötü laf söylemiş :(( neden böyle oldunuz yaa güzel anlaşmak varken.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 562 göst.
0 oy
24 cevap 1,069 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 440 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 366 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,251 cevap

329,713 kullanıcı

...