0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlumu emziriyorym âdet olmuyorum aylardır çoğu zman doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum yinede aşırı kiloluyum ve kilom arttıkça artıyor acaba kadın doğum uzmanı na mı gidim (evlenmeddn önce de aşırı düzensizdi evlendim evlenir evlenmez hamile kaldım hani diyorlar ya evlendiktn sonra düzelir diye düzene biner mi bilmiyorum adet olmaya başlayınca ) arkadaşım da bnde senin gibi aylarca olmadım doktora gittim kist dedi sende doktora gözük istersen dedi oğlum 8 aylık sütüm az da olsa geliyor mama da yiyor

8 Cevaplar

0 oy
(4,342 puan) tarafından
Adet kilo yapmaz bence ama şişkinlik yapiyo o yüzden öyle hissediyo olabilirsin
tarafından
Olabilir aşırı kilolu gözüküyor um aylardır olmadım adet daha da olmuyorum
(4,342 puan) tarafından
Bende de adete yakin aşırı şişkinlik olur sanki beni pompayla sisirmisler gibi ;) adet olduğum gün vücudum eski haline döner
tarafından
Bn 17 aydır adet olmuyorum (9 ay hamilelik 8 ay doğum sonrası acaba ondan miw çok kilolu gözüküyor um
(4,342 puan) tarafından
Ondandır canım ödem oluyo vücutta
-Reklam-
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Tabi kontrol olman iyi olur adet olamamak vücutta ödem tutar
tarafından
Bn 17 aydır adet olmuyorum (9 ay hamilelik 8 ay doğum sonrası acaba ondan miw çok kilolu gözüküyor um doktora gitmeyi düşünüyorum çok kilo aldım
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Şişlik yapar kilo almış gibi görünüyorum ben adet dönemi 
tarafından
Bn 17 aydır adet olmuyorum (9 ay hamilelik 8 ay doğum sonrası acaba ondan miw çok kilolu gözüküyor um
(5,123 puan) tarafından
Emzirme döneminde normalmiş
Hamileyken ki kanlar zaten doğum anında lovusalıkta gidiyor 8 ay olmaman biraz şişirir belki
tarafından
Belki cnm doğum yaptim ama hamile gibiyim kendimi hiç beğenmiyorum
(5,123 puan) tarafından
Geçer inşallah,  ödem vardır sağlıklı beslen gider hepsi inşallah
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Şişkinlik yapıyor ya . Adetten bir kaç gün önce kendimi patlayacak gibi his ediyorum adet olunca balon gibi sönüyorum sanki
0 oy
tarafından
Hic duymadim
tarafından
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Şişkinlik yapar ve bnm bildiğim 1 2 kilo fazla gösterir, 
tarafından
0 oy
tarafından
2 kilo farkediuo bnde en az , şişkinlik yapıyo canm
tarafından
0 oy
tarafından
Adet ödem şişkinlik yapıyor canım sonra atiyorsun
tarafından
tarafından
Canım adet olmamayla onun alakası olabileceğini sanmıyorum belki doğum kilonu atamamis olabilirsin peki yemek yiyor musun düzenli
tarafından
Bende mesela kızım 11 aylık olana kadar olmadım ama baya zayıfladım 61 kilo olsun doğuma 86 yla giridm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mersin_33 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayse6181 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.

Kategoriler

1,468,249 soru

24,055,703 cevap

329,902 kullanıcı