0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Anneler merhaba normal doğum yaptım 27 gün oldu 4 tane falan dikişim vardı bugün aynada baktığımda dikişlerim düşmüş ama vajinamin girişinde küçük küçük et parçaları olduğunu gördüm tam neye benzediğini tarif edemiyorum bilgisi olan varmı ? Dikişlerin sebebiyet verdiği bişey mi yoksa miyom falan mı yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama. 4 dikizinmi var di 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Miyom degıldır muhtemelen kaynamaya calısan et parcalarj ıste. Bellı bı sure sonra duzelır daha cok yenı annesın. 
0 oy
(121 puan) tarafından
Cnm benim de vardı ama kanama devam etmişti benim 40 im bittikten sonra bende adet oldum sanıyordum fakat düzensiz kanamalar oluyordu ben çok geç farketmistim enfeksiyonda vardı çünkü. Buyuktu ve 1 taneydi doktora gittim polip deniliyormus. Genelde kasılan kaslar dikildikten sonra buzusmeye başlıyor yaa işte dikislerin uçlarında buzusen et parcalariymis küçük operasyonla aldirmistim ben sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Daha yeni doğum yapmışsın bekle biraz bence geçmez veya büyük acılı olursa kadın doğuma git cnm 
0 oy
tarafından
Bende de vardı ama zamanla gecti
0 oy
tarafından
Benimde normal doğumdan sonra rahimden et parçası sarkıyordu Dr kontrolünde sordum kızlık zarının kalıntısı dedi canm
(274 puan) tarafından
Ohaa et parçası nasıl sarkar çok korktum şu an normal doğumdan Allah'ım sen yardım et yarabbim
tarafından
Korkma kız bana ilk başta tuhaf geldi ama alışıyorsun Dr bir şey olmaz dedi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,687 soru

24,143,216 cevap

334,565 kullanıcı

...