0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumun ağizinin kenarında 3 gün önce kızarıklık oldu sivilce gibi bugün 4 yükseldi o kizarikliklar bende aldım saglik ocağına gittim doktor el ayak hastalığından şüphelendi sağolsun pazartesi için şehir hastanesi çocuk bölümüne randevu aldı bizim için kesin gidin bide uzman doktor baksın dedi dikkat edin kızlar 

9 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Off bıktım salgınlardan hastalıklardan psikolojim bozuldu artık. 
tarafından
Aynen öyle ya kendim hasta olsam sorun yok ama oğlum hasta olunca çok üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Nerden bulasiyo peki Bu ya
tarafından
Ağız yoluyla bulasiyormus iste benim oğlum diş çıkarma döneminde eli sürekli ağzında öyle çok gezmeyiz anca ev gezmesine gideriz nerden bulaştı bende anlamadım valla
(45,023 puan) tarafından
Sağol canım fark edersem olaki öle bişey görürsem bende hemen götüreyim sizede çok geçmiş olsun
tarafından
Tesekkur ederim canım ben ağız kenarında görünce uçuk falan zannettim cnku kac gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyor bende korktu uçuk çıktı zannettim ama bi baktım artıyor gün geçtikçe
0 oy
(5,294 puan) tarafından
Yüksek ateş ishal iştahsızlik yapıyor cnm eller ayaklar ağız ve po.poda oluyor maf ediyor cocugu amaa ilaclarini duzenli kullan bir zaman sonra kuruyup iyilesiyir oğlumda atlattı maf oldu yawrum gecmis olsun cnm sizede
tarafından
İlaç vermedi doktor bize suan ateş falanda yok çok şükür bakalım pazartesi gitcez orda ne dicekler
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bide bu cikti son bi kac aydir
tarafından
Aynen öyle normalde son bahar ve yaz aylarında görünen bi hastalıkmış ama
0 oy
tarafından
Nasıl bulaşıyor ki bu hastalık
tarafından
Bende tam bilmiyorum netten bakmaya fırsatım olmadı doktor diş çıkarma döneminde olduğu için ellerini devamlı ağzına götürüyor o yüzden dokunduğu bi yerden bulaşmıştır dedi
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok lanet bir hastalık malesef oğlum oldu 4 ay önce nerden geldi anlamadik
tarafından
Valla bende anlamadım nerden geldi sadece ev gezmesine gideriz onun dışında park avm falan asla gitmeyiz market alışverişini bile eşim tek yapıyor ben gitmiyorum nerden bulaştı hic anlamadım valla
(3,679 puan) tarafından
Valla bizde öyleyiz canım Allah'tan ağzına sıçramadi bizim sadece el ve ayaklarında vardı birde ateş 1 hafta sürdü
tarafından
Yüzünde ağız çevresinde var bide dilinde bi kac tane beyazlık gördüm el ve ayaklarda suan bisey yok çok şükür
(3,679 puan) tarafından
Ağız çok zormuş canım doktor bize öyle dedi çok geçmiş olsun
tarafından
Bakalim yarin ilk özel muayeneye goturcem pazarteside devlete göturcem bakalım ne dicekler
0 oy
(317 puan) tarafından
Bizde yeni atlattık hemde ağır. Allah yardımcısı olsun herkesin hastalık batağında geziniyoruz
tarafından
Aynen öyle suan için iştahsızlık var oğlumda ateş falan yok çok şükür bakalım pazartesi gitcez ne dicek doktor
(317 puan) tarafından
Ateş anlık geliyor cnm hiç ummadigin anda. Tetikte olup sürekli ağrı kesici şurup vermeni tavsiye derim. Oglm koronayi bile hafif atlatmisti bu hastalık çok fena. Ağzında aft falan çıkıyor poposu öyle kötü oluyorki su topluyor. Su deyirmeyeye çalış olurmu
tarafından
Anladim canim tesekkur ederim evet bazen fark ediyorum bi sıcaklık geliyor ondan ama olcene kdr normal isi gibi geliyor olcuyorum normal çıkıyor suan için ağızdan başka bi yerde bisey yok çok şükür ama tavsiyeler için teşekkür ederim dikkat edicem
(317 puan) tarafından
Gecms olsn cnm
tarafından
Tesekkur ederim :)
0 oy
(2,594 puan) tarafından
3 ay önce oldu oğlum ateşle birlikte döküntü oldu düşüp tekrar çıkıyordu ateşi çocuk doktoruna götürdük en yoğunu ağız içindeydi hiçbir şey yiyemiyordu emziğini pekmeze falan batır kan şekeri düşmesin serum vermek zorunda kalırız dedi ağız içinde gliserinin içine ekleme yaptırdı onu damlatıp besledim çok şükür 1 haftaya geçti ama el ve ayak tırnaklarında dökülme oldu
(2,594 puan) tarafından
sağol canım size de çok geçmiş olsun benim oğlum su dahi içemiyordu ağız içi çok kötüydü inşallah çabucak atlatır minik bey
tarafından
Insallah canim benimkide sadece emiyor ve mama iciyor ek gıdayı bıraktı yemiyor suan
(2,594 puan) tarafından
inşallah toparlar canım benim oğlum ondan sonra ek gıdayı da yememeye başladı
tarafından
Ayyyy Allah korusun yaa insallah bizde öyle olmaz ben gene her öğün önce ek gida vermeye çalışıyorum bi iki kaşık falan yiyor
(2,594 puan) tarafından
bizim hiç ti zaten iştahsızlık vardı ama ondan sonra daha kötüoldu ama dediğim gibi bizim en çok ağız içindeydi yaralar ondan kaynaklı
0 oy
(932 puan) tarafından
2 Ay oluyor geçirdik canım ya
tarafından
Geçmiş olsun canım ne kadarlık kac yasinda
(932 puan) tarafından
Şu an 28 aylık canım
tarafından
Benim oğlum 7 buçuk aylık insallah hafif atlatırız ya
(932 puan) tarafından
Inşallah canım kızım kreşte biri bitiyor biri başlıyor
tarafından
Anladim kuzum çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 247 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 286 göst.
8 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrinin annesi6 (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,295 soru

24,109,468 cevap

332,885 kullanıcı

...