0 oy
678 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar dun gece ruyamda down cocuk gordum sizce bu ne demek

10 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Kafana çok takıyorsun demek
(463 puan) tarafından
Xndkdndl kahkaha attım
-Reklam-
+2 oy
(22,057 puan) tarafından
Çokmu arastiriyon canim öylesi şeyleri bilinç altı olmuş olabilir 
+1 oy
(2,136 puan) tarafından
Hamile misin canım? Bende hamileyken çok araştırdım ikili test zamanı strese falan girerdim. Sende boyleysen rüyana girmiş olabilir.
(1 puan) tarafından
İkili testte ense kalinligi cikti sonra kan sonucu temiz cikti burdada hergun anneler bi sorun yaziyor ya kafama cok takiyorum hayirlisi insaallah
tarafından
Ense kalınlığı kaç çıktı canim
(1,296 puan) tarafından
Ense kalınlığı ultrasonda normalse risk olmadığı anlamına mı geliyor yoksa kan testi mi beklenmeli
(1 puan) tarafından
2.3 tu canim doktor kani gorunce temiz dedi ama oyle bir ruya gorunce kotu oldum nie bilmiyorum
tarafından
Genelde ense kalınlığı ve burun yapisi diyilar ve tek bulgular down olacgi anlamina gelmiyo bana kalbi delik dedi böbreği geniş dedi ama kesin bişey doyemem dedi onun dışında bişey demedi bilmiyorum
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Cokmu dusunuyon takiyon
0 oy
tarafından
Benimde bebgim kalbi dekik ve böbreğinde genişlik olduğundan dolayı down olabilir dedi hiç bir tarma testi yapmadım bakalım doğumu bekliyom herşey Allah'tan 
0 oy
tarafından
Bende gördüm rüyamda 
(1 puan) tarafından
Hamile misin
tarafından
Yok değilim çocuğum da yok
0 oy
(603 puan) tarafından
Hamile misin canım ben gebeyken çok korkardım bu tarz hastalıklardan hep rüyamda görürdüm çok şükür bi sıkıntı olmadı biraz vesveseden oluyor
(1 puan) tarafından
Hamileyim canim 5 aylik en basindan beri cok vesvese geliyor bana
(463 puan) tarafından
Down sendromu bir hastalık değildir. Gen fazlalığıdır.
(603 puan) tarafından
İçini ferah tut inşallah hiçbir sorun olmayacak canım bende çok korkmuştum ama gayet iyi şükür
(603 puan) tarafından
Elbette biliyoruz hastalık olmadığını öyle yazıvermişim üstünde durmuyo gerek var mı bu kadar
(463 puan) tarafından
Sayfa sayfa destan yazmadım yazım dilinizin hatalı olduğunu 2 cümleyle belirttim.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Down sendromlu çocuk gördün demek canım kafana çok taktıysan gayet normal görmen
0 oy
(163,569 puan) tarafından
bilinc altina islenis 
0 oy
(463 puan) tarafından
Bazı yorumlara çok güldüm bazısına da sinirlendim. 2li taramada doktor kesin sonuç olmadığını ama down sendromlu olabileceğini söyledi. Yani dedim. İstersen dedi cümlesini bitirmesine izin vermedim. Evlat benim evladım kusuruyla engeliyle ve gen fazlasıyla her şeyiyle benim. Sapasağlam doğan nice bebekler sonradan engelli olabiliyor allah başa vermesin. Ama Allahın verdiğine başımla beraber derim. Yapmayın. Burda down sendromlu çocuğu olan anneler de var. Kırılırlar. Sanki anormal bir şey gibi davranmayın. 
(1 puan) tarafından
Orasi oyle tabi Allahtan gelen basimiz gozumuz ustune ama ben surekli gorunce bi anlami var mi diye sormak istedim dunyaya geldigindede Allah korusun basina birsey gelebilir Allah hakkimizda ne hayirlisiyla onu nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
23 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,184,009 cevap

336,502 kullanıcı

...