0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Hanımlar gunlerdir kızım hasta diye post açıyorum gripti öksürüğü arttı balgamı vardı bugün gittik bronşit dedi hava makinesi verdi antibiyotik şurup verdi 

Canım çok sıkkın nefes alışı falan çok hırıltılı öksürük ve balgam yüzünden emmekte istemiyor azıcık emince kusuyor şurubu verince de kusma ihtimali çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum akıl verin noluur doktorun verdiklerine ek kendim neler yapabilirim iyi olması için hava makinesini kullanırken nelere dikkat etmeliyim tecrübeli anneler yardımcı olun :(

3 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Hava makinasını kullandıktan sonra mutlaka ağzını calkalatin yaraya sebep oluyormuş.ayaklarinin altına bebe Viksi varsa surebilirmisiniz evin içi çok sıcak olmasın ıhlamurun çiçek olan kısmını demleyip verebilirsiniz çok geçmiş olsun
(14 puan) tarafından
Geçer tabii annesi niye geçmesin çocuklar güçlü oluyor bide alabilirsen şu bebeklerde yakaya damlatılan cold mix varya acayip işe yarıyor
tarafından
Alırım tabi şifa olacaksa kullanılır dimi bu ayda
(14 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(14 puan) tarafından
Aa pardon 2.5 aylikmis bı eczacıya sor istersen ama çok muhteşem birşey hem iyileşme sağlıyor bide hasta olduğunu anladığın an kullanırsan ilerletmiyor
tarafından
Sorarım öyleyse uygunsa alırım yani
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hiç mi tavsiyesi olan yok ya :(

(60 puan) tarafından
İki tane astım bronşit annesi olarak üstelik aynı aylarda bronşit olmuşlar .. doktorumun önerisi burnunu açık tutmak bu gripken de boyledir sadece burnunu açarak  iyilestiklerini bilirim
0 oy
(377 puan) tarafından
Benim oğlan da bronşit nebilizator verdi ventolin ve izotonik su veriyoruz antibiyotik başlamadı ilerlerse verecek çocuğu durduramıyorum çok huzursuz dün avazı çıktığı kadar ağladı içim parçalandı sürekli kusuyor dün odasına viksli şu koyduk
(377 puan) tarafından
Bir de öksürüğü kesmeyin dedi vücudun savunma mekanizmasiymis keserseniz zatürree ye döneceğini söyledi
tarafından
Balgamı ve öksürüğü çok var antibiyotik verdi benim.kizim uzun zamandır gripti ama bu derecey bir kaç gün içinde geldi başından grip için bişey verselerdi keşke böyle olmazdı belkide
(377 puan) tarafından
Baştan veremez ki sonradan olmasının engelleyecek bir sey değil hava makinası sadece buhar mi veriyor
tarafından
Hayır 3 ayrı damla verdi onları döküyoruz o şekilde maskeyi takıyoruz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (432 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oylumm (1,570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,116 soru

24,039,984 cevap