0 oy
86 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhaba tecrübeli anneler ve gebeler. 15. Haftamda bebeğin kıpırtılarını hissediyorum hafif hafif. Sol tarafıma uzandığım zaman sağ tarafımda seğirmeler hissediyorum 1 haftadır. Ama bugün hiçbişey hissetmedim. Ne seğirme ne kıpırtı bu durumu yasayan var mı? Yön mü değiştiriyor ben mi hissetmiyorum sizce ?

3 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Daha küçük her zaman hissetmemen normal
(13 puan) tarafından
Ama 3 4 gündür her uzandığımda sağ tarafimda hissediyordum. Bugün hissetmedim ya korktum
(3,952 puan) tarafından
Meyve suyu falan ic yüz  yukarı uzan mutlaka ufak tekmeleri gelir minigin
(13 puan) tarafından
Peki mesela sağ tarafta hissediyorum ya, bazen de kayıyor sanırım sağ tarafta hiç his olmuyor tam göbeğimin alt tarafında hissediyorum böyle kayıyor  olabilir mi bu haftalarda
(3,952 puan) tarafından
Takla bile atar icinde ;) suan tam da o zamanlarinda kucuk oldugu icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha çok erken sürekli hissetmemen çok normal. İleride daha net takip edilir.
(13 puan) tarafından
Bi önceki bayan a da sordum size de sorayim. Sağ tarafta hissediyorum ya, bazen de kayıyor sanırım sağ tarafta hiç his olmuyor tam göbeğimin alt tarafında hissediyorum böyle kayıyor olabilir mi bu haftalarda o yüzden mi sağ tarafımda bisey hissedemedim bilmiyorum
tarafından
Ultrasonua gidince görürsün bizimki taklalar atıyordu o dönemde yerleri geniş :) rahat ol.
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Büyüdükçe hareketleri hem daha cok olur hemde daha net hissedersin haftan henüz çok erken bu hissettiğin seğirme gazda olabilir canım 
(13 puan) tarafından
Gaz değil eminim çünkü sadece yattığım da sağ tarafımda oluyor, ama bugün olmadı. Arada hissedip arada hissetmemem normal mi ondan emin olamadim
(1,270 puan) tarafından
Tabi canım normal çünkü daha çok küçük

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 219 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 670 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep.Suzan (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,924 soru

24,092,154 cevap

331,820 kullanıcı

...