0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,330 puan) tarafından
Kızlar çocukları aynı yerde mi yatırıyorsunuz biri uyanıp ağladığında diğeri de uyanmıyor mu nasıl oluyor.

9 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kızım odasında oğlum beşikte yanimda uyuyo kızım büyük benim artık ses olsada uyanır ama geri yatiyo
(194 puan) tarafından
insallah alirsiniz cnm. onumuzdeki yaz bnde  evimr gececem orda oda yapacam ikisine de 3.bebis geliyir oda yanmda besikte uyur insallah
(45,021 puan) tarafından
İnşallah az bı kredi borcumuz kaldı 8 ay sonra bitecek onu bekliyoz bir evimiz var satmaya çalışıyor kayinbabam bı yandanda onun üstüne altınlarımi koycaz kredi cekicez geri kalanı da tabi kayinbabam eşim ortak oduycekler nasip herşey
(194 puan) tarafından
Hayirlisi olsun insallah bizim var bahceli baya buyuk bahcesi bn daire sevmiyorum bajcede ozgursun istedigin gibi cocuklar da guzel vakit gecirir sadece tadilati var dublex tarz yapmayi dusunuyoruz bakaalim nasip hersey
(45,021 puan) tarafından
Babam köye ev yaptırdı bu yıl az bı işleri kaldı bitince yazın artık bizde annemlerle oraya gidip kalicaz 15/20 gün felan o yönden seviniyorum bende çok iyi oldu iki engelli kardeşim var benim onlar için yaptırdı hep dairede evdeler biz gene yazın piknikti parkti geziyoz onlar öle değil bize sizde gelirsiniz beraber gider kalırız dedi bende kaçırmam tabi koy hayatını çok seviyorum
(194 puan) tarafından
evet koy hayati baska bnm annem babam da koyde yasiyorlar yazin giderim bnde havasi suyu baska kokusu insan bi mutlu oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet büyüğüm uyanmiyor canım üç yasijda
(8,330 puan) tarafından
Yeni doğanlar sürekli uyanıp ağlayınca diğeri uyanmaz mı canım merak ediyorum.
tarafından
İşte uyanmiyor canım büyüğüm üç yaşında küçük 14 aylık uyanmazdi doğduğu zamanlardada
(8,330 puan) tarafından
Ohh ne güzel canım şanslıymışsın darısı başıma :)
0 oy
(163,417 puan) tarafından
ben kuzeyin odasini 8 aylikken ayirdim dogumdan sonra 6ay oldumu kizimida ayircam odasini
(8,330 puan) tarafından
Peki gece uyanıyor mu?
(163,417 puan) tarafından
kuzey 1 kez uyaniyo odasi yan odamiz hemen duyuyom zaten uyamdimi anniiii diyo sonra uyuyo
(8,330 puan) tarafından
O zaman iyi canım zorlanmazsın çok.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Tam yanimda canim besigi  yani yan yana yatmaktan farksizik:D bazen gece saçımı çekiyo elimi Tutuyo ben cok seviyom yanımdan ayıramam gibime geliyo
(8,330 puan) tarafından
Ay zor olur canım ayrılmak istemez zaten.
tarafından
Ay eda bende mis gibi kolum arasında yatıyorlar kiyamiyom
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Buyukse uyanmaz herhalde canım 
(8,330 puan) tarafından
Eğer hamileysem doğana kadar kızım 29 aylık olacak ama hala gece uyanıyor nasıl olacak diye düşünüyorum.
(14,986 puan) tarafından
Alışır canım benimki de 19 aylık şimdi 20 olacak hâlâ uyanıyor bende anlamadım
(8,330 puan) tarafından
Aslında büyüdüler ama niye uyumuyorlar anlamış değilim.
(14,986 puan) tarafından
Kimse anlayamadı valla bilen birşey söylese :D
(8,330 puan) tarafından
Ah ahhhh kimse bilmiyor yazık bize :D
0 oy
(7,035 puan) tarafından
İkiside bizimle uyuyor uyanmazlar genelde sadece küçük oğlum sabah erken kalkar abisinide sesiyle kaldırır o kadar 
(8,330 puan) tarafından
Yeni doğduğu zaman sürekli uyanıyorlar ya o zaman nasıldı canım büyüğü uyanmadı mı?
(7,035 puan) tarafından
Yok cnm beşikte uyuyordu ikiside uyanmadı sadece sabahları küçük ezanla kalkıyor saat 7 buçuk gibide abisini uyandırır sesiyle
(8,330 puan) tarafından
O kadar iyi yine canım darısı başıma  :)
(7,035 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Kızım  3 yaşına gircek az kaldı. Odasını ayırmayı çok istedim ama ev sobalı uykuya dalarım da onun odası soğur hasta olursa korkusundan ayıramadim. Şimdi 14 günlük oğlum var ailecek aynı odada yatıyoruz:D kızım ilk günler uyandı kardeşinin sesinden ama şimdi alıştı sanırım uyanmiyo. 

(8,330 puan) tarafından
Hah tam istediğim cevap buydu işte inşallah bizim de öyle olur teşekkür ederim canım  :)
(3,695 puan) tarafından
Inşallah canım.  Gece alıştığı  kadar gündüz de alışsa bir an önce keşke. Içinden bambaşka bir çocuk cıktı kızın ☺️ zaten yorucu bir çocuktu ama nirvana yaptı o derece ☺️
(8,330 puan) tarafından
Yaramaz bıdıklar canları sağolsun Rabbim annelere de kolaylık versin  :)
(3,695 puan) tarafından
Öyle tabi onlar iyi olsun da hepsi gelip geçici :)
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Oglumda bizim oda da kendi yatağında yatiyo kızım da benimle uyuyo 4 buçuk aylik gece gayet rahatız kızım ağladığında emzirip uyutuyorum oglum da geceleri uyanmaz zaten 
(8,330 puan) tarafından
Oğlun kaç yaşında canım.
(9,610 puan) tarafından
20 aylik canim
(8,330 puan) tarafından
Benim kızla yaşıtmış canım ama bizim ki çok uyanıyor ikinci olsa nasıl olur bilemiyorum korkuyorum açıkçası.
(9,610 puan) tarafından
Belki o zamana kadar düzene girer ya :/
(8,330 puan) tarafından
Ay inşallah dediğin gibi olur canım  .
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Uyandırıyor odalarını ayirsak bile yan yana yatak odamız ile çok ses geliyor ..sesli agladiklari için büyük kizim uyanmazdi küçüğün sese ,yanlız jalma korkusuna 
(8,330 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 222 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 446 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 950 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubramustafa (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,841 soru

24,090,991 cevap