0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Herkese hayirli geceler hanimlar, 2 yasinda cok hareketli bi kizim var ve 29 haftaljk hamileyim, annem bende kaliyor biraz rahatsiz ben bakiyorum, hamileligimde biraz agrili geciyo, herseye ama herseye sinir oluyorum istemsiz,1.gebwligimde stresli gecti kizimin karakterine yansidigini düşünüyorum, oyuzden bu gebeligim stressiz gecsin istiyordum ama ne mümkün, zikir cekiyorum, Kuran okuyorum ama nafile, beni rahatlatacak biseylere ihtiyacim var, coookkk

6 Cevaplar

+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Bol bol inşirah oku ac evde bakara suresi ac ev dinlesin.
(125 puan) tarafından
Okuyorum cnm genelde sesli okurum eve sirayet etsin diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürermiş çiçeğim 

Böyle ana avrat içimden söve söve diş lerimi sıka sıka ağızında diş kalmadı ajjsjajajah 

Papatya çayı ve anason karıştırıp içtim bir ara uyku yaptı sakinleştirmedi.

Bende bekliyim burda yorumlar 
(155 puan) tarafından
Allah beni gorseinz kesin delirmiş dersiniz yapmak istemiyorum ama sacimi bile yoluyrm sinirden kafami duvarlara cakasim geliyor sinirim gecmyr
0 oy
tarafından
Vala ben sinir olduğumda duş alıyorum yada balkona çıkıyorum. Benimkide 2 yaşında bide diş çıkarıyor çok sıkıntılıyız ben gebe değilim sana daha zor tabi Allah yardımcın olsun ne deyim
(125 puan) tarafından
Amin cumlemizin
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim canım ne zamanki namazımı düzenli kıldım bendeki sinirde streste geçti kızımda bu arada çok sinirliydi herşeye ağlardı kendine bile vururdu oda düzeldi şükür hergğn aklıma geldikçe Ya Halim ismini çektim 41defa kelimei tevhid çektim Kuran okudum okuyamadığım zamanlarda youtube'den açtım dinledim yatsı namazının hemen ardından niyet alıp secdeye yatıp 41defa La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin zikrini okudum halada yaparım bu saydıklarımı ama nafile deme kuzum Rabbim verir karşılığını kendinede oku bol bol. 
(125 puan) tarafından
Namazlarimda hdolsun sorun yok cnm ama sayiyla biseyler cekmeye hep cekinmisimdir ne bileyim farkli boyuttaki varliklari uzerine cekenler oluyormus ama sayisiz okurum ins
tarafından
Valla yeni duydum canım bende dikkat ederim
(125 puan) tarafından
Evet evet cok dikkat etmek lazim
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Başlığı görünce bitki çayı tavsiye etmeye girdim ama hamileymişsin, vazgeçtim :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim gönlüne de ferahlık versin inşallah <3

(125 puan) tarafından
Amin ecmain
(1,552 puan) tarafından
Amin..
0 oy
(702 puan) tarafından
Canım biraz müzik dinlesen günde 6 tane mutlaka dinle temizlik yaparken mutfakta iş yaparken biraz müzik dinle bende sen gibiydim hala daha öyleydim müzik dinlemiyorum iki yıldan fazla yeni dinlemeye başladım kendime geldim. Günah ama düzgün sözleri olan muzikler kaliteli müzikler yani.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Balbirannee (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu