0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından

Hangisi daha kullanışlı kızlar sizce hangisini almalıyım? İkisini de almak istemiyorum şimdiden ev oyuncak doldu. Bunu da sever diye bir sürü şey aldık bir gün oynuyor ikinci gün bakmıyor o yüzden artık mantıklı alışveriş yapmak istiyorum. Bu arada ikisi bir arada olanlar varmış hatta resmini koyayım. Ama direksiyonu olmadığı için kararsız kaldım

image

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende merak ediyirum bekleyim surda :)

-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bunların ikiis bir araba bence hangi site acaba
(792 puan) tarafından
Trendyol da var canım https://ty.gl/jh9abm35sg
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Araba kesinlikle 
(792 puan) tarafından
Peki bu ikisi bir arada olanlar mantıklı mı sence direksiyonu yok diye kararsız kaldim
(25,181 puan) tarafından
Ayaklarıyla cocuk ceviriyo canım zaten. Bizimki direksiyonlu araba şoktan almıştım aşağı yorumda arkadaş resim atmış ondan bizimki direksiyon zaten gösteriş canım dönmüyo ki tam safa sola milim dönüyo oda ile yaramıyo oğlum ayaklarıyla yön veriyo. O yüzden çok gerekli değil direksiyon. 5 yaşında çocuklar bile kullanıyo yazın parkta hep görüyorum baya kullanışlı o arabalar
0 oy
tarafından

Fischer Preis da direksiyonlu da var.

image

(792 puan) tarafından
Aa hem yürüme arkadaşı hem ilk arabam dimi bu bakayım buna çok sağol
0 oy
tarafından
Cuma gunu bime geliyo yurume arkadasi alcm ben ilk arabam da var ama hic dikkatini cekmedi bebegimin
0 oy
tarafından
Canim bebek ürünlerinde pilsan ve fisher price  tercih et ürünlerinde kansorejen madde bulunmuyor çocuk sağlığı için  en önemli unsur bence ⚘❤
0 oy
tarafından
Yürüme arkadaşı almadım. Araba aldım 3 yaşında hala biner. Şuan kardeşidir çok seviyor

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 458 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kurabiye0 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
31 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (3,029 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,576 soru

24,402,650 cevap

350,275 kullanıcı

...