0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Kocamib hep pe*evenk arkadaslari var ve surekli gel diye cagiriyolar hic de bos birakmkyor benimkisi surekli orda . Daha yeni de gel demis yok dedim diyo da inanmiyorum napayim ben yaa

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ahahah aklima bisi geldide dimeycem yoksa engellenirim kufurden :))
tarafından
Arkadaslari pezemekse gocanda onlarin orispisi diycektim :))
(319 puan) tarafından
Erkek opususu diyorum ben ona ☺
(513 puan) tarafından
Hahaha skskkssk
(319 puan) tarafından
Kadınlara soyleniyor bu laf ama bence en cok erkeklere yakisiyor :d
tarafından
Ahahhah he valla öyle ya :))
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Bende sürekli çıkıp gezerim o zaman de. Anaaa bekar hayatı yaşayacaksa niye evlenmiş kız senle 
(319 puan) tarafından
Hele bi balkondan kafayi cikariyim kiyamet kopar evde
(568 puan) tarafından
Seni esir diye mi almış. Vallaha ben senin yerinde olsam kıyameti koparırım vallaha. Evin kuralları vardır. Benim eşim 1 dakika geç girmez eve. Ben çık desem bile çıkmaz çünkü ben baştan öyle alıştırdım yoksa sürekli okeye cagiriyolardi benimkini de
(319 puan) tarafından
Ben ani evlilik yaptim ve baskı altındaydım surekli hamileligimden dolayi da cok bastırıldım suan bende kiyameti kopariyorum ama bastan esir düstüm kaçamıyorum
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Eve gelince onun bacaklarından tut cart diye ikiye ayır bir daha istesende çıkamaz o emin ol garantisini veriyoruz
(319 puan) tarafından
Hahahah boks yapar gibi kavga ediyoruz kafa göz fayda etmiyor bana dayılanıyo senin gücün bana yetmeye basladi spormu yapiyon diyo :d
0 oy
(551 puan) tarafından
Onlarla evleneymis seni niye  almış evde bırakıp onların yanına gidecekse
(319 puan) tarafından
Hahah bana da orsp diyo zaten :d
(551 puan) tarafından
Sana niye öyle diyo kız
(319 puan) tarafından
Srfsz nolcak :d
(551 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bizimki bana lan deyince kızıyorum ben özür diler hiç sevmem. Vallahi ne deyim allah yardımcın olsun ama alışmışsın sen belli ne güzel kendini uzuecegine aman bee de geç:)
(319 puan) tarafından
Senelerdir ne ana  kaldi ne  sulale alistim artik
(551 puan) tarafından
Ama bu durumla dalga geçmen sevindirdi beni kimisi kendini mahvediyor düşün düşün baktım yorumlarına da neşeli birisin maşallah:)
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ayy benim kumalar da var üç tane 
(319 puan) tarafından
Pzvenk degiller insallah hahaha
(5,572 puan) tarafından
Yok yok sadece bunlar kahveci
0 oy
(14,985 puan) tarafından
Sor ona ne zaman bekar hayatını bırakacakmis 
(319 puan) tarafından
Instasini goren kiz istek atiyo ben de yaziyorum kiza hic belli degil evli oldugu diyo bekar sandim diyo
(319 puan) tarafından
Yani boyle olmayi birakmiyo
0 oy
tarafından
Ay Allahtan benim kocaçim arkadaşlarının bize zarar verdiğini anladı da artık gitmiyor bi yere :) ama böylede iyi olmuyor arada ben kovalıyorum artık 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,197 soru

24,083,069 cevap

331,306 kullanıcı

...