0 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar bu 3.cü olcak yaa kizimda once burun akintisi hapsirik sona oksuruk oluyo hastaneye gidioz soguk alginligi deyip ilac verip gelioz ilaclari felan kullaniyom 10 gun sonra gecio bi hafta hic biseyi yok bi hafta sonra yine tekrarlio nolcak boyle bilmiom yaa sizinde boyle mi

3 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından

Aynisi bizde de var bir de hiriltilk oksuruk.. zaditen alerjik seylere iyi geliyor doktor vermisti bir de bricanly surup verdi ama yarim tatli kasigi cok az vermistim ben hemen grcirmisti hiriltili oksurugu hava verdigimiz solusyonun surubuymus eger gecirmezse hava verilcekti cunku.

tarafından
Hmm anladm canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
yok cnm illa alerji degil ama once ona bakilmasi gerekiyor 3. yasinda da bu proglemi yasadik o zaman evdeydik suan okula gidio bu kis da ayni oldu ben yaptirdim cikmadi alerji.. bu kis da cok kotu adim basi viruse denk geliyorux 3 kere olduysa gene ii bizimki suan 6 7 falan
(319 puan) tarafından
Surekli hastane olmuyor bu donemde peditus ve zaditenle atlatabilirsin oksurugu hiriltili olursa da bricanly cay kasigiyla verebilirsin
tarafından
zaditen alerjik surupmis sizde alerjimi var
tarafından
Zaditen var bugün vermeye basladim artk bakalim
tarafından
Deniycem bakalim insallah cabuk atlatir ya
tarafından
Ayy sen mi bn mi bi an once yaz gelsin istoyorum artk kış memleketindeyiz bide işkence gbi hafta gecmio hastanelerdeyiz
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bizimde öyle oluyordu canım bende hep alerjik mi diye dusunuyordum ama değil sadece bir kere alerjik dedi doktor oda  gün içinde birşey yok gece uyurken öksürük den uyuyamiyordu o zaman damla verdi gecmisti
tarafından
19 aylik
(3,679 puan) tarafından
Canım bizimde sürekli tekrarlıyoru öksürüğü doktor dış döneminde ve eli sürekli ağzında yada ağzına birşeyler sokuyorsa onlardan mikrop kaptığıni söylemişti
tarafından
Evet olabilir herseyi agzina sokuyo malesef
tarafından
Ne yapmani onerdi peki doktor
(3,679 puan) tarafından
Yani birşey onermedi canım dış döneminde olur dedi sadece ben kendim çok dikkat ediyorum artık ellerini surekli yıkıyorum ağzına sokmamasina dikkat ediyorum herşeyi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.