0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kizlar bu arkadaşımın hayırlısı ne ise o olsun tabiki ama kocasi tarafindan baya baski var cahillik olsa gerek erkrk cocuk deyip duruyorlar kiza yazik oda her zaman hayirlisini isteyen biri buraya atmak istedim bende belki anlayan falan filan olur belki diye 

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Böyle baskı yapan kocaya çocuk mocuk doğurmam net. Hayırlısı olsun inşallah.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dilerim Allah'tan kız olur. Ve bu kadına bunu reva görenler böyle baskı yapanlar hem kadının hemde kızının eline düşerler. Kolay kolay beddua etmem ama bu konuda cinlerim tepeme geliyor !!!!!
(1,242 puan) tarafından
Bence çook güzel dua ettiniz.. kabul olur inşallah :). Hâlâ böyle zihniyetler var maalesef.
tarafından
Yazık ama yaa
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bu tarz adamlara nasıl katlanılır ya bide ona çocuk doğuruyor 

Bide inadına kız olur ve o kız için ölüp biterler inşallah kız çocuğunun kıymetini anlarlar 
0 oy
tarafından
Bu devirde evlat ayrımı yapan cahiller hala var mı ya?? Yazık arkadaşına üzüldüm. 
0 oy
tarafından
En sınır olduğum aile yapısı 
0 oy
tarafından
Koca kafisina baskı yapacağına otursun iki rekat namaz kılsın sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua etsin. Bide o salağa söyleyin cinsiyeti önce Rabbim sonra da erkek belirliyor 
0 oy
tarafından

image

o geri kafalı kocasına bu yazıyı atsın mall adam. 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Böyle boş boş konuşuyorlar ikisi de evlat Allah anne baba olmayı nasip etmiş ona dua etsinler hiç vermezse napacaklar. Bende ilk çocuğumda cinsiyet öğrendim evin ilk torununu ben doğurdum cinsiyet öğrendim eşimin kardeşi bana dedi yenge aman bana kız deme erkek olsun dedi bende kiz olacak dedim şimdide onun için ölüp bitiyorlar ama ben her seferinde o lafi hatırlatıyorum özür diledi kız çocuğu da çok tatlı diyor mahcup şimdi ayni apartman da oturuyoruz iki gün görmesinler gelip götürürler arar sorarlar oraya gitsin diye :)))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gebeeebiri (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Havin-6565 (94 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 722 göst.

Kategoriler