+1 oy
476 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (753 puan) tarafından
Sancım hızlıca nasl acilirr dua edin 

15 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sguat yap canım plates toplu da varsa hareketler yap.  Sağlıkla gelsin inşallah bi an önce doğurursun allah yardımcın olsun bize de dua et bende 38.1 im 13 günüm kald bekliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Otur kalk yap cnm allah kolaylık versin 
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Squat yap yürü sürekli. 
0 oy
(988 puan) tarafından
Ooo ogrlene dogru doğum yaparsın ınsallah canım squat yap beline biri varsa masaj yaptır yoksaa kendin yapmaya calisan Allah kolaylık versin ıııhhhhh de pırlanta bebegıı sağlıcakla kucağına al ınsallah bebısını ❤
(753 puan) tarafından
Sancima azalıyor bazen  daha bakmadılar açılmama  insllah kolay olur çok korkuyom vala
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn canm 
0 oy
tarafından
Benimde gittiğimde 4 cm olmuştu acilmam, sancım azdı ama o yüzden biraz uğraştım devlet olmasına rağmen duş alma imkanı vardı eğer orda da varsa muhakkak değerlendir sıcak suyu beline karnına uzun uzun tut pilates topu varsa üstüne otur belinden aşağısını ileri geri hareket ettir yatağın kenarından tutunarak çömelme hareketi yap acilman artar Allah'ın izniyle
tarafından
Bende 4 santimle gittim 5 6 saat sonra doğurdum
tarafından
Valla kuzum benim sancılarım duzensizdi suni sancı da vermediler 16 saat sonra verdi verdikten bı saat sonra da doğum yaptım
(753 puan) tarafından
Bnde  birde gttim gece. İşte. Simdi suni verdler 4 cm acklgm var amasancm ytrsz
tarafından
Nasıl oldun canım
(753 puan) tarafından
Dogurdum canim
0 oy
(54,188 puan) tarafından
Hayırlısıyla al kucagina canim
0 oy
tarafından
Allah kurtarsın merdiven in çık beline ve sırtına masaj yaptır otur kalk hatta roman havası oyna ben doğum hanedeyken ebeler açmıştı oyun havası çocuk çabuk aşağı iniyormus öyle 5 dk oynadıysam 10 dk da doğurdum 
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah canım sqout yap bide imkanın varsa beline kasıklarına sıcak su tut 
0 oy
tarafından
Bu yorumları okurken iyiki sezeryan olmuşım diyorum hiç bi şey yapmadım sancımda yoktu direk bebeği kucağıma aldım şükür. Tabi bu bi tercih meselesi rabbim özellikle normal doğum yapanlara yardımcı olsun inşaallah 
(753 puan) tarafından
Bnde sezryan ameliyat gibi olduğu için istemedim yoksa bnde sezryan isterim .
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Hadi rabbim bı avazda kurtarsın 
0 oy
tarafından
Bi avazda doğurursun inşallah ve sağ salim kucağına alırsın, bebeğim küvezde banada dua et canım 
0 oy
tarafından
Doğum yaptın mı kuzum yaz bize 
(753 puan) tarafından
Dogurdum canimm
tarafından
Gözün aydın aydın olsun canım normal mi
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
0 oy
(163,546 puan) tarafından