Herşey kelebeğe puan kastırmamla başladı iş taa nerelere kadar geldi ya :D deli gibi puan kasmaya başladı herkes allahım herkes çıldırdı :D :D hepinizi öpüyorum ve favlıyorum :D
Yorum atamıyorum engel yedim yine :D
Ben ondan daha çok öpüyorum sizde öptügünüzü belli edin canlarimmm ❣❤☺
Hahaha Dryşngl bizde seni seviyoruz oylamaya devam kim birinci olucak onu başkan yapalım :))
Kamyon arkası yazısı gibi oldu bu başlasak mı ne yapsak Allahım daha neler yapacaz acaba :D
Ben attim cnm otamatik e bağladım resmen uyarıyı açtım sonunda seviliyorsunuz kelebek ve drysngl :)
Valla bnde herkeze arti verdik baktim bnm puanimda yukseldi oyke hosuma gittiki kendimi durduramiyorum biri bni durdursun :)
O nasil oluyor:) puan olunca noluyorki:D
Tebrik ediyorum seni. :) ortalik savas alani gbi :):) o o ona o oona :D :D
Sen mi başlattın iyi ki baslamis bugun cok eğlendim:)))
Derya sacin ne renk ne sarisi
Favla Beni Favlayım Seni :D
Herşey Kelebek Sonrası Benim ayrı Post Açmamla Başladı ama Bakıyorum Senin Puan Yükselmiş :D :D
Naptın kız sen :)
Aslinda hersey benim cahanim hesabimin kapanmasiyla basladi kendini ortaya atma simdi :D
Kız sen bu gun 67 puandın su an 416 olmuşum bu isin en çok kaymağını sen yedin hee :))
Tam da bunu sormak üzereydim. 4ten sonra girdim,postlar açılmış puan diye diye. Her girdiğimde de eksik olmadı da puan toplayan postlar. Anlamamıştım doğrusu ne olduğunu
Sağolsunlar bana da 4puan vermişler:) Normalde arada yazardım da kimse bir seycik vermezdi bana. Azcık da biz de nasiplendik işte
Emekçi anne ve anne adaylarına selam olsun:))
Heyyy kuzular bende burdayim :D :Dddd
1,493,352 soru
24,400,066 cevap
350,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın