0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (2,407 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sabahları 5 ten önce uyumuyor. Hatta ve hatta 7 lere kadar bile uyanık olabiliyor. Öğlen 1 uyku yaptırsam akşama kadar yorsam ve misal akşam 10 da uyutsam, 3 aaat sonra uyanıp sabaha kadar oturuyor. Sabah kaçta uyursa uyusun dedimki 3 saat uyutup kaldırayım. Sabaj 5 de uyudu saat 8 de uyandırdım. Yine olmadı gece yine sabahladı. Benimde uykum mahvoldu. Yani lütfen deneyen başArılı olan anneler yardım edin. Ne yapayım?

9 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kac aykik???
(2,407 puan) tarafından
20 aylık
(7,786 puan) tarafından
Ha canim kucuk sandım o donem normal dicektim de bilmiyorum sabah 8 de uyanin oglen 2 de uykuya yatsin aksam 9-10 gibide gece uykusuna yatir ama uykularda sende onunla yat alistirama kadar kalkip gitme yanindan.
(2,407 puan) tarafından
Bunu denedim cnm. Uyudu ama gece 1 de uyandı
(7,786 puan) tarafından
O zmn en iyi yontem benimki. Çocuğa ellesme:D gece 1-2 de uyuyun oglen uyanin eger sbh 10 dan once uyanirsa asla yatagini terk etme agkarsa al yanina saril ama sen gitme odanin kapisini da kapat goz ucuyla çocuğu takip et uyudugunuz odada tehlikeli hic bi sey olmasin. O sekilde gece uyur 11-veya 2 arasi oglen 9-12 arasinda da uyanır iste saatler degisiyo :) seninki de gececi demek ki bizde oyleyiz aksi hic bi uyku düzeni tutmadı canim ayni dedigin gibi oldu hepsinde aorun yasadik.
(2,407 puan) tarafından
Tamam cnm. Bir de bu şekilde deneyim. Çok sağollll
(7,786 puan) tarafından
Ha bide ogle uykusuna en gec 5 dedi mi yatir canim 3-5 arasi da ogle uykusu bizim ikindi ama sen bu duzeni kur sonra saati ceke ceke alistirirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyandığında hiç tepki verme. Uyuyor numarası yap. 

Alışmış o saatte uyanmaya düzeni bozmadan uyaniyor.  

Veya gece çayları var ondan alacaksin gece uyku arasında vereceksin uyanmasın diye
(2,407 puan) tarafından
İçmezki. Zaten yediği içtiği şeyler çok az. Ama denerim yine de
tarafından
Humana çayı var iyi geceler diye şekerli su gibi uyku arasında anlamaz bile sakinleştirici uykuda yapar rahat eder sende rahat uykulara kavusursun
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Uyku ve bebek kitabını öneririm yazarı sinem gerger akınal
(2,407 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Kızımın düzenini yazıryorum 

Sabah 9 da uyanıyır öglen 1 e dogru yqtırmqyq çalışırım 1i geçerek uyur 40 dk falan uykumuz akşamda 9.30 da uyuturum bir süre hep aynı saatte uyuttum alıştı canım 21 ay oldu dogalı 2 yaşına geldi
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Akşama kadar yorma mantığınız doğru değil pek çünkü ne kadar yorgun olursa o kadar zor uykuya dalacak ve uykusu bölünecek.  İnternetten uyku aralıklarını araştırın kaç saat uyanık kalabiliyor ona bakın ona göre yatırın. Güne en geç 7.30da başlayın,gece uykusu için de 22.00 biraz geç 20.30 gibi yatırmaya çalışın en geç 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bilmiyom uyku eğitimi felan anam usulü iki tane büyüttüm☺️
0 oy
tarafından
Kaç aylık     
0 oy
(427 puan) tarafından
Gece 4 e kadar oturuyordu canim benimki sabah erken kaldırdım 2 3 gun zaten kendilinden düzene girdi ve her gece yarım saat erken yatırdım bir gün 3bucuk da ertesi gün 3 de ve böyle yapa yapa 12 de yatıyor şuan bugünde 11 bucuk da yatircam birden uyutmaya çalışınca uyumuyor 
(2,407 puan) tarafından
Sabah erken kaldırınca öğlen kaç uyku yaptırdınız?
0 oy
(163,537 puan) tarafından
egotmensiz zor malesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
4 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
+2 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,942 cevap

335,849 kullanıcı

...