0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar dünden beri çok ağrıyor altaki komple dişlerim hamileyim 27haftalik ilaç kullanamıyorum günde iki kez fırçalıyorum çürük de yok biye ağrıyor sadece altakiler ama agriyinca elimi dişlerime götürüyorum sallaniyir sanki hepsi

4 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim hamilelikte diş ağrısı çok normal..doktora gidersen o sana göre antibiyotik verir ihmal etme kullan onu 
tarafından
Ay çok ağrıyor canım dayanamıyorum bide sadece altakiler ve altakilerin hepsi ağrıyor
(9,610 puan) tarafından
Benimde öyleydi canı dislerime dokununca cok sızlardi ve dediğin gibi sanki sallaniyodu hepsi hatta sağlam dişim bile hamileligimde çürüdü doğumdan sonra çektirmek zorunda kaldım çok agri yaptı
tarafından
O kadar çok mu etki yaptı bende hastaneye gideyim öyleyse sağ ol canım
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bebek vücudundaki kalsiyum vitamin ve mineralleri aldığı için dişlerin hasaslaşıyor canım.Kadın doğumcunun verdiği vitaminleri kullan vermemişse iste.Dişine karafil yağı sürebilirsin .Diş doktoruna gidersen bebeğe zarar gelmeyecek antibiyotik ve ağrı kesici yazar.
tarafından
Hiç bilmiyordum bunu canım. Kontrole gittiğimde soyliyeyim doktora tesekur ederim
0 oy
tarafından
Kalsiyum eksikliğinden olabilir 
tarafından
Haklısın canım çünkü pek bişey yemiyorum
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Benimde o haftalarda ağrı başlamıştı ama çürüttü benim doktor antibiyotik vermisti bol suyla iç felan demişti doktora gitmezsen geçeceğini zannetmiyorum dis agrisi çok felan Allah şifa versin.istersen sarımsağı ez ağrıyan yere koy uyuşturur biraz orayi
tarafından
Çok teşekkür ederim canim denıyım bı dediğini kontrole gidene kadar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
0 oy
9 cevap 373 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duyguakkoca (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 364 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,930 soru

24,092,203 cevap

331,824 kullanıcı

...