0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar mesela ben ayın 2 snde adet oluyorum diyelim 7 gün sürüyor bitiyor bittikten 2 en fazla 3 gün sonra lekelenmem başlıyor 5 6 gün de o sürüyor sonra lekelenmem bitiyor 2 3 gün temiz sonra yine lekelenmem oluyor devamlı leke leke çamur gibi nedir bu kadın doğuma sıra bulamıyorum eşim özele gidelim diyor ev yapıyoruz çok borca girdik gidip sıkıntıya düşmek istemiyorum ama nolcak böyle bilmiyorum cerazette kullanıyordum o yapıyor sandım hapı bıraktım yine aynıyım

2 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Hemen düzelmez. Hap yapyod8r canm ne kadar oldu bırakalı. Bnde aynıyım spiral var bnde lekelenmeler dahil 20 gü suruyo nerdeyse sonra hep geliyo yani toplasan ayin 15 günü temizim spiralden olduğuna eminim 
(852 puan) tarafından
Pardon 20 gün sürüyor demişim yanlış olmuş 10 gün sürüyor
(168 puan) tarafından
Canım baya oldu bırakalı ama ben 1 ayd toplasan 5 6 gün temizim ya
(852 puan) tarafından
Hmm bilmiyorum ki bir görünmekte fayda var...enfeksiyon belrtsi var mı agri batma yanma kaşınma bu tarz şeyler  ..ihmal etmeyin kesinlikle Allah korusun kadınlarda rahim kanseri cok sinsi Allah korusun .bosverin parayı para gekir gider sağlığından önemli değil git ve görün kardeşim..simir testi yaptr derim sana
(168 puan) tarafından
Zaten internetten bakıyorum canım adet arası kanama kilo kaybı ilişki sırasında ağrı yanma diyor ve çoğu bende var bilmiyorum korkuyorum açıkçası olmadı gidicem özele zaten kendi doktorun özelde ama borcu olunca insan karar veremiyor
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bilemedim post üste çıksın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,690 soru

24,187,140 cevap

336,711 kullanıcı

...