0 oy
280 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (121 puan) tarafından

Canım çok barbunya çekti 

Bekarken de annemin çok yaptığı bişey degildi hazır alırdim hep 
İlk defa yapıcam haşlanmış barbunya almayı düşündüm nasıl yapmalıyım çok ezer miyim acaba 
Tarif verebilir misiniz

8 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bende severim ama Cook nadir yaparım eşim sevmiyo çünkü güzel tarifler gelir ama şimdi☺️
(121 puan) tarafından
Eşim de çok seviyomus yeni öğrendim ama nasıl yapıcam bilmiyorum :)
(45,023 puan) tarafından
You tubeden baksana
(121 puan) tarafından
Öyle yapıyım fazla cevap da gelmedi zaten
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Nefis yemek tarifleri uygulamasından bak canım orda videolu filan oluyor en iyi ordan bulursun tam ölçülü
(121 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Haslanmis almana gerek yok barbunya cabuk pisiyo zaten kuru fasulye nohut gibi degil ben hep yaparim cok da guzel olur sogan sarimsak salca patates havuc barbunya ustunu gececek kadar su bitti gitti :)

(121 puan) tarafından
Önden haslamamiz gerekmiyor mu
tarafından
Hayir canm parcalanir haslarsan cabuk pisiyo zaten
(121 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Ben haşlamadan alip yapıyorum.  Once sogani kavuruyorum. Sonra havucu patatesi kup kup kesip onuda kavuruyorum. Salçasını atip barbunyalari katıp bir iki tur karıştırıyorum. Suyu koyup pişmesini bekliyorum. 
(121 puan) tarafından
Ortalama kaç dakkada pisiyo peki
(3,275 puan) tarafından
Yarim saat -kirk dakikada pişiyor. Ben çok harlı ocakta pişirmiyorum. Orta ateşte yavaştan pişiriyorum. Suyu azaldıkça su da ekleyebilirsin.
(121 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
(3,275 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun simdiden
(121 puan) tarafından
Sağolun :)
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Nefis yemek tarifleri den yaparım hep çok lezetli olur 
(121 puan) tarafından
Ordan bakicam büyük ihtimalle
0 oy
tarafından
Normal barbunyayi ayıklayıp yıkıyorum altına küp küp soğan dogruyorum yıkadığım barbunyayi süzüp koyuyorum üstüne ister domates rendele ister salça koy en üstüne tavuk bulyonun dörtte birini koyarım  yağını tuzunu koyar soğanlar altta pişer kavururum pişince üzerini 4 parmak geçecek kadar su koyarım pişer kendi kendine
(121 puan) tarafından
Tariflerde hep patates havuç var hiç öyle yemedim sizde koymadan yapıyorsunuz galiba
tarafından
Ben koymuyorum canım sade seviyorum domates yada salça soğan tuz yağ bulyon oldu mu yetiyor
(121 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(163,427 puan) tarafından
zeytinyaglimi yapcan etlimi
(121 puan) tarafından
Zeytinyağlı
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Zaten hazır barbunyaysa önce havuç patatesini pişir en son barnunyasını kat
(121 puan) tarafından
Sade düşünüyorum inşallah güzel tutar bakalım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 238 göst.
5 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
28 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
11 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,471,114 soru

24,094,335 cevap

331,973 kullanıcı

...