0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,026 puan) tarafından
Kizlar merhaba size bişey sormak istiyorum. Ablamla hep tartışırız. Ben çocuklarıma bağlı bir anneyim sevgi konusunda hizmet konusunda her yönden aklınıza ne gelirse ilgiliyim ablamda tersine hiç ilgilenmez çocuk kırdı mı döktü mü yaktı mı umursamaz ben öyle değilim çocuğum başına kaza mı getirdi bişey mi oldu hep bakarım o kaalesiz davranir bide ben çocuklarıma düşkün davranırım öper koklarim oda yine öyle değil az önce telefonda tartıştık çocuklarını kendine çok alistirmissin diyor o alışma değil dedim sevgi gösteriyorum düşkünüm anneliğim böyle dedim niye her seferinde söylüyorsun dedim sende kaalesiz davraniyorsun bende onu yapamiyorum dedim çocuk bu başına herşey getirebilir dikkat edecen bakacan dedim telefonu yüzüme kapattı bende çocuk değilim 25 yaşındayım iki çocuk annesiyim böyle davranmaya haklı mı ben mi haklıyım anlamadım

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kimse anneliğimi sorgulayamaz ablam dahi olsa. Sonuna kadar haklısın..
(1,026 puan) tarafından
Evet doğru ona dedim sende kaalesiz davraniyorsun sana bişey diyor muyum dedim herkesin anneliği farklı dedim kendini üstte çıkarıyor
-Reklam-
+1 oy
(2,303 puan) tarafından
Yoo sen haklisin simdi sevmicez de askere giderken yada dugunde mi kucagimiza alcazz gotunu opcezz bosverrr
(1,026 puan) tarafından
Ayy doğru dedin valla
(5,305 puan) tarafından
Cocuklarınin gotunu open ben :))) sevmelere doyamiyom isiriyom
(1,026 puan) tarafından
Annelik çok tatlı evlat bir yana dünya bir yana
(2,303 puan) tarafından
Walla bende artik ele avuca daha gelmeye basladi parcaliyom severken :))))
(1,026 puan) tarafından
Aynen aynen :))))
+1 oy
(3,167 puan) tarafından
Sen ona daha ağır konusmussun. Herkesin tarzı tavrı farklıdır. Ne o senin anneliğini sorgulayabilir ne de sen onun anneliğini kınayabilirsin. İkinizde hatalısınız, içinizden dile getirmeseniz dahi böyle kıyasla geçirmeniz bile çok ayıp bence 
(3,167 puan) tarafından
Aklı başında ise uyarırsın ama uyarınca çocuklara daha zulmedecekse uyarmazsın
(6,048 puan) tarafından
Pek aklı başında görünmüyor. 3 yaşındaki çocuğu kendi başına banyo yapması için bırakan insanın aklından şüphe ederim
(1,026 puan) tarafından
O öyle rahat ben de öyle değilim bana karışıyor sevmiyorum ben halbuki ona ses etmem ona ne benim çocuklarımdan bana düşkün olmalari kimi ilgilendirir demi
(6,048 puan) tarafından
Yok sen en doğru olanı yapıyorsun zaten. O çocukları sevgiyle saygıyla büyütmek çok güzel bir şey. Herkes ektiğini bicecek canım
(1,026 puan) tarafından
Evet canm doğru diyorsun
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence haklısın sen... Bende 25 yaşındayım bende bebeğime çok düşkünümdur ayaklansin adım adım peşinde olacağım. Oyle doğurup da ortaya atan annelere de ayrı sinir oluyorum hele hele bir misafirliğe gidipte çocuğuyla zerree ilgilenmeyenler aşırı sinir bozucu valla. Görümceme benziyor biraz senin ablan. Çok rahat evimde bişey kirsa dokse oğlu ses etmez ve ben temizlerim yine enayi gibi :/ 
(1,026 puan) tarafından
Aynı senin gibi bak durumumuz aynı ama ben ona bişey demiyorum sen öylesin böylesin doğurup orataya atma çocuklarına göster bu iyi bu kötü öğrensin ben öğretiyorum ona karışıyor ben öğretirim nesi seni rahatsız eder bilmem
0 oy
(960 puan) tarafından
Nasıl herkes farklıysa, herkesin anneliği de farklı ve sorgulanamaz. Bu konu bile olamaz konuşma arasında. 
(1,026 puan) tarafından
Aynen katılıyorum hep dile getiririm böyle her seferinde demesi canimi sıktı artık
0 oy
tarafından
Burda birsey yok.bana göre Sen iyisini yapıyorsun ve doğru yapıyorsun.

Herkesin cocuk yetiştirme tarzı farklı demek, o nasıl seni yadırgıyorsa sende onu yadirgiyorsun. Birbirinizin anneligine laf söylemeyin. Yetiştirme tarzlarını farklı. Yapılanlar kime neye göre doğru..  bosver sen onun annelhine bisi deme oda sana demesin. Yoksa hep tartışma çıkar 
(1,026 puan) tarafından
Yok ben hiç demem beni ilgilendirmez ben öyle başkasına karismayi hiç sevmem nefret ederim o çok sever ona buna karışmayı
tarafından
Sen diyologa fazla girme canim. Bu benim tarzım de. Yoksa hep birbirinizi kirarsiniz
(1,026 puan) tarafından
Dedim benim tarzim diye kadin anlamıyor vallahi
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Sonuçta o da bir anne mutlaka gözünden sakınır. 
Herkes sevgisini sarılarak öperek gösterecek değil 
Belkide o da sizin çocuğun peşinden ayrılmayan kısıtlayan vs birisi olduğunuzu düşünüyordr. 

Mesela ablamın 4 oğlu var yeri gelir sarılır öper çok peşlerinde dolanmaz 
Ben ise kızımla resmen yapışık ikizler gibi geziyoruz 
Günde 83737727348 kez iyiki annemsin kızımsn seni seviyorum öperiz vs bu şekildeyiz 

Ama bu şekilde olmak ne benim mükemmel bir anneliğimi ne de ablamın sorumsuz bir insan olduğunu gösterir. 

İkinizde hatalısınz 

(1,026 puan) tarafından
Cocuklarimi eğitimli alistiririm örneğin yemek yedi eller yıkanacak derim bir yere gidince her yeri kırıp dokmesinler dağdan gelmiş gibi olmasin isterim o öyle değil kirsin döksün yaksin kendini umursamaz çok farklıyiz mesela dün annemde kaldım annem vallahi dedi senin çocuklar nasıl saygılı düzgün konuşuyor ablanin çocukları geliyor kafam yoruluyor dedi ablamın oğlu pis küfür öğrenmiş 7 yaşında hep küfür eder hepimize affedersiniz ona koyarim buna koyarim diyor ablam uyar miyor onlar senin teyzen veya anneannen öyle ayip demiyor
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Asagı yukarı aynı seyı bende yasadım 6 aydır konusmuyorum bırbırınızı annelıgınız üzerinden yargılamayın 
(1,026 puan) tarafından
Evet doğru dedin bana her seferinde karışıyor bende dedim sende kaalesiz annesin ben sana bişey demiyorum bugüne kadar sen niye rahatsız oluyorsun dedim
(9,921 puan) tarafından
Kendılerını gormez onlar yavrum hrp biz suclu oluruz bızı begenmezler bosver bu senlık bısey degıl onun sıkıntısı
0 oy
(8,336 puan) tarafından
Kaalesiz ne kız :) herkesin anneliği kendine amaan kimse kimseye laf etmesin ..
(1,026 puan) tarafından
Kaalesiz umursamayan insalara denir :)
0 oy
(28,460 puan) tarafından
Banada annem ve erkek kardeşim diyor aşırı düşkünsün çocuklara iyi olmaz filan diye çocuklarımda bana öyle ama aliş bensiz ne uyur ne ymek yer ne oturur kendinden biraz soğut filan dedi annem o niye ya dedm neymiş zor olurmuş ben memnunum halimden dedm
(1,026 puan) tarafından
Doğru anne olmak kadar tatlı bişey yok haklısın
(28,460 puan) tarafından
Napim dünyayı önüme serseler ben yine çocuklarımı seçerim kokusu olmadan ne anlamı var şu hayatın şuan uyuyo biri öteki okulda ev bomboş tv bile açmadım uyansada koklaşsak :))))
(1,026 puan) tarafından
Ayy ben gibisin :))
(28,460 puan) tarafından
:)) kız şuan ev ev değil hapsane sanki kalkmıyoda sıpa sıkıldım
(1,026 puan) tarafından
Benim bebek de diş çıkarıyor çok yordu beni yeni uyudu şimdi kahvaltı yaptim millet öğle yemeği yicek ben yeni kahvaltı yaptım şimdi de özlüyorum uyudu diye :)
0 oy
(163,574 puan) tarafından
kesinlikle haklisin bana gore
(1,026 puan) tarafından
Evet bacım
0 oy
tarafından
Sen haklısın canım herkesin kendi bebesi ona ne
(1,026 puan) tarafından
Evet doğru dedin
0 oy
tarafından
Herkesin çocuk bakma yetiştirme şekli farklıdır 
0 oy
tarafından
Bazen benim babam da kızıyo bi. Çocuk sende var gibi davranıyon diye ben de evet bi çocuk bende var diyom

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 453 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde -_- (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 708 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 609 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,649 soru