0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Oğlum sürekli bizi yönetmeye çalışıyor mesala  bişey yiyoruz babasına sen yeme diyor ağlıyor .buz ne dersek tersini diyor atma diyoruz at at diye atıyor  yapma diyoruz yapıyor sonra tamam yap diyoruz bu seferde yapmicam diye ağlıyor neredeyse ona söylediğim herşeyin tersini yapıyor yada söylüyor. Bu durum geçici mi acaba başına gelen varmi

4 Cevaplar

0 oy
(7,134 puan) tarafından
Benim oğlumda sen oturma sen yatma anne kalk kalk gbi şeyler yapıyor sinirim bozuluyor artık diyorum sen mi bana terbiye vercen ben mi sana
(701 puan) tarafından
Benmkide aynı cNm sanki biz onun çocuğuyuz öyle davranıyor dün bı ark geldi kahveye git diye ağladı bir saat kız en sonunda kalktı gitti.
-Reklam-
0 oy
(17,093 puan) tarafından
Benimkinin de 3 yaşina girmesine 3 ay var. Vallahi dediğin gibi ya. Geçici bir dönem olduğuna eminim. Bu aralar hep memnuniyetsiz , ağlamak için sebep üretiyor. Özellikle babasi ve bana karşi böyle. Başka insanlara karşı çok normal davraniyor ama bizi resmen sınıyor. 
(701 puan) tarafından
Bizde sabrediuruz cnm ama bazen aglayasim geliyor oyuncak oluyoruz elinde  sürekli ağlama peşinde
0 oy
tarafından
2 yaşında oğlum o şekilde ben yatsam yatma otursam oturma kalksam kalkma her şeye hayır diyo
(701 puan) tarafından
2yas atlattık derken 3te var galiba :(
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Evet geçer canım ilgi çekmeye çalışıyo her dediğinin yapılmasını istiyo. Ağlasa da yırtınsa da dediğini yapmayın. Hayır yemek zamanı yemek yenir. Yatma zamanı yatılır uyunur. Net olmanız lazım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,813 soru

24,064,297 cevap

330,283 kullanıcı

...