0 oy
495 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,496 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

(((Bayanlar egzersiz i açken mi tokken mi yapıyorsunuz))))

Dünkü açtığım posta istinaden acil kilo vermem lazım o yüzden uyguladığınız kürdür karışımdır ne varsa bana söyleyin ya uygun olanı ben de kendime uygulayım 10 kilo verirsem malum robot süpürge gelecek aha aha ☺️

Sağ olsun Dünkü postun altına da arkadaşlar epey öneride bulunmuş ama ne kadar çok öneri o kadar iyi bir de dünkü ne emzirdiğimi yazmamışım o yüzden kesin olsun diye ayrı bir post açma gereği duydum

6 Cevaplar

+1 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende gece yatmadan yoğurt pul biber ve limon karışımı yapıp yatıyorum. Bı hafta on gün sonra o kadar fark oluyor ki birde direkt yağlardan gidiyor. İki hafta her gece ye yat sonra 1 hafta ara ver sonra yine iki hafta yap. 
(6,048 puan) tarafından
Onu yedikten sonra çayı çorbayı kesiyorsun ondan sonra sadece su icebilirsin.
(102 puan) tarafından
Canım emziren anne pul biber yiyebiliyormu bebeğe  gaz ve miğde yanması yapıyor diye duymuştum ben yanlış biliyorum bende o yüzden kullanmiyorum
(6,048 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık ben yapıp yiyorum bebeğim şimdiye kadar hiç rahatsız olmadı hatta iki gecedir aşırı acılı yapıp yiyorum .
(102 puan) tarafından
Kaç kaşık atıyorsun peki içine canım  bide 2 hafta da kaç kilo verdin tartınmı hiç ve spor falan yapiyormusun
(1,496 puan) tarafından
Acımı olması lazım karışık yapsam ve de sabahları ne yapıyorsun yoğurt Fikri aklıma yattı önceki postta da önermişti arkadaşlar yoğurt pul biber limon karışımını dün gece yaptım mesela başladım ama sabahları Ne yapayım aç karnına hindiba kahvesi içsem nasıl olur hem uykusuzluk da yapar yani çok uykum geliyor çünkü sabahları
tarafından
Duruduru ölçü olarak ne kadar
(1,496 puan) tarafından
Duru duru sabah ları ne yaptın canım
(6,048 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık 6dan sonra hindiba kahvesini iç.  Sütü biraz azaltabilirmis. Bende geçen seneden almıştım şu an oruçlarımi da tutuyorum diye açmadım paketi. Canım ben bu diyeti 3 sene önce yaptığımda 3 ayda 20 kilo verdim sabahları da yeşilçay yumurta domates peynir yedim öğlen sadece meyve akşamda erken saatlerde yiyordum geç saatte yemiyordum.
(6,048 puan) tarafından
3 yemek kaşığı yoğurt yarım yada çeyrek limon sıkın aciligini kendinize göre ayarlayın ber tam bir tatlı kaşığı dolu dolu koyuyorum acı seviyorum siz daha az da atabilirsiniz
(6,048 puan) tarafından
Ben geçen ay başladım bir kaç gün sonra covid olunca diyet falan yapmadım bol vitamin almak için.  İki gündür yine yiyorum.
(6,048 puan) tarafından
Tam iki hafta yapacağım her gece yatmadan önce yada yarım saat bir saat önce. İki hafta sonra göbekten kalcalardan simitlerden gidecek. Gözle görülüyor verilen zayıflık.
(1,496 puan) tarafından
Çok sağol canım. Yapayım ben bebeğim 10 aylık
(6,048 puan) tarafından
He iç canım o zaman hindiba kahveni. Mesela oglee aralrinda da yeşil çay icebilirsin sabah hindibani içip. Ekmeği de kesmelisin ben 1 aydir diyet yapayım diye tutturdum. İşte araya covid girdi o zaman biraz saldım ama bir ayda 5 kilo vermişim. Ekmeği kestim hamur işi tatlı yemiyorum. Akşam 7den sonra ağzıma birsey surmuyorum. Eşimin gazıyla yilbasi günü biraz fazla tatlı yedim yemeseydim 1 kilo da oradan giderdi
(1,496 puan) tarafından
Anladım canım zaten tatlıyı falan keseceğim mecbur ama kahvaltıda normal demleme Çay yerine yani siyah çay yerine ne içmek daha iyi olur yoksa aynı siyah çay mı içeyim rezene papatya çayı içiyorum bu aralar onu kahvaltının yanında içsem olur mu acaba
(6,048 puan) tarafından
Aslında normal çay da icsen bence problem olmaz ama diyet listelerini yalayıp yuttum hepsinde yeşil çay yaziyor
(102 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 3 aylık olucak yeşil çayin zararı olur mu içsem
(102 puan) tarafından
Günde bir defa mı yiyorsun canım
(6,048 puan) tarafından
Bir fikrim yok canım bı araştır istersen Google amcadan .
(6,048 puan) tarafından
Evet günde sadece bir defa yatmadan önce. Ama ondan sonra hiç birşey yemiyorsunuz. Sadece su içebilirsiniz sabaha kadar
(102 puan) tarafından
Tamam canım yürüyüş falan yapıyormusun peki veya başka birşey
(6,048 puan) tarafından
Valla iki çocuk var biri 8 aylık işte büyüğü okula götürüp geliyorum sadece . Yürüyüşe fırsat yok . Ama fırsat yaratabilirsem evde egzersiz yapmayı düşünüyorum. Yada YouTube dan zumba dansı açıp yapmak istiyorum.
(102 puan) tarafından
Canım sen yazmadan önce yedim de yatmadan önce yedim bir Zararı Olmaz değil mi oldu
(1,496 puan) tarafından
Acık tıkça ne yiyorsunuz emzirince malum çabuk acıkıyo insan.
(6,048 puan) tarafından
Asra ne dediğini tam anlamadım ama gün sonunda sadece onu yiyip uyumalı . Mesela uyku tutmaz onu yedikten sonra ağza bişey atmak yok. Bu süreçte ekmeği de kesin . Bence ekmeği kesince otomatik ayda 2 kilo gidiyor. Ekmekte çok zamlandi o açıdan da düşünün:) hem zayıflatacak siniz hem kâr edeceksiniz
(6,048 puan) tarafından
Ramazan ayında doğum yaptığım için hiç oruç tutmadım borçlarımı tutuyorum 4 gündür sadece iftar yapıyorum sahur içinde sadece yoğurdu. Ama normalde de kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum . Çok acikirsan meyve ye . Türk kahvesi içmek de çok iyiymiş metabolizma açısından.  Aralarda kahve de icebilirsin valla ilk 3 gün biraz zorlanıyor ama ondannsonra yemek yiyesi pek gelmiyor insanın . Normalde de yeşil çay yada kayısı içiyordum kahvaltı da yumurta domates salatalık peynir başka birşey yok. Tuhaf bir şekilde onu yiyince bile doyuyordum. Kendime tabak hazırlıyorum onun için fazlasını hiç yemim diye. Şimdilik hedef 55 kilo.
(102 puan) tarafından
Anladım canım bende yarin tutamadığım oruclar var onu tutucam ekmeği kestim sahur için ne yiyorsun sahur da yumurta peynir zeytin domates salatalık ekmeksiz bir şekilde yedikten sonra yoğurdu yerim diye düşünüyorum  bolca da su ayyy gitsin yeter ki şu kilolar doğum Yapalı 3 ay olucak piskolojim çok bozul du şimdiden
(6,048 puan) tarafından
Valla sahur yapmiyorum canım yoğurdu yiyorum bol su içip uyuyorum.
(1,496 puan) tarafından
Duru duru 8aylık bebekle oruç tutsbiliyo musun ki. Ben tutamıyorum
(6,048 puan) tarafından
Tutuyorum canım çok da rahat geçiyor. Ek gıda alıyor sonuçta süte eskisi gibi ihtiyacı yok. Çok şükür sütüm de yetiyor zaten azalma olmadı.
(1,496 puan) tarafından
Bende başlarım herhalde artık bu Ramazan'da. Yada diyet bitince
(1,496 puan) tarafından
Canım ben iki gündür yiyorum pul biberli yoğurt ve iki gündür de portakallı kereviz yiyoruz suyundan değil ama sebzelerden 9 aylık kızıma da verdim bugün hep pişikti dünde biraz vardı. Acaba pul biberli yoğurt mu yaptı portakallı kereviz mi. Yatmadan önce başka ne yiyebilirim metabolizma hızlandırmak için. Bu yoğurt işi de aklıma yatmıştı inşallah ondan değildir pişiği
(6,048 puan) tarafından
Yoğurt yiyorum canim ben ara ara kaç gündür de düzenli yiyorum. Muhtemelen portakaldandir. Portakalın asidi çok zaten bebeklere 1 yaşından önce de verilmez
(102 puan) tarafından
Canım portakal ve mandalina gaz yapıyor verme çocuğuna bende yemiyorum
(6,048 puan) tarafından
Bende mümkün olduğunca yemiyorum.
(102 puan) tarafından
En iyisi zaten canım şekerli kiloda aldırıyor diye biliyorum
(1,496 puan) tarafından
İşte ya farkında olmuyor insan bazen. Kereviz lerinden veriyorum patateslerin den veriyorum diye önem sevmemiştim �nşallah portakaldaandır bakalım bugün de bekleyeyim de
(1,496 puan) tarafından
Canlar siz iyi hakimsinşz konuya egzersizleri açken mi tokken mi yapıyorsunuz
(102 puan) tarafından
Ben açken yapıyordum ama.şimdi yiyip aonra yapicam :)
(6,048 puan) tarafından
Ben hala egzersiz yapamadım ya yetişemiyorum bı türlü. Hem bebek hem de okula giden kızım var sürekli ayaktayım ama sadece karnım için egzersiz yapmak istiyorum.
(1,496 puan) tarafından
Bence senin egzersiz yapmayana bile gerek yok zaten kızını sürekli okula götürüyorsun geliyorsun o yeter sana. Ben evden hiç çıkamıyorum o yüzden mecburum.
(6,048 puan) tarafından
Yürüyüş oluyor evet ama sıkılaşma için egzersiz şart.
(1,496 puan) tarafından
O doğru kesinlikle
(102 puan) tarafından
YouTubedan açiyorum zumba dansını  bebeğimi alıyorum karşıma yerini yapıp ben dans ettikçe o bana gülüyor
(6,048 puan) tarafından
Bende dedim ya 20 kilo vermiştim 3 sene önce o zaman bende zumba yapiyordum kızım o zaman 2bucuk yaşındaydı beraber yapıyorduk. Cokda eğlenceli oluyor baya da terliyor insan
(102 puan) tarafından
Ayy hic sorma  benim tek sıkintım terlediğim  zaman vücudum aşırı kaşınıyor
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Ben emzirirken otomatik verdim tüm kiloları doğuma 76 girdim şuan 63 um bebeğim 50 günlük daha

Dukan birası güzel zayıflatıyor deneyebilirsin
(6,048 puan) tarafından
Onu emzirenler yapamıyor sanırım.
(1,496 puan) tarafından
Bira bu kız ben içmem ☺️☺️☺️☺️ben de ilk hamileliğimde doğumdan sonra hiç kilo almadım hatta verdim bile ama ikinci beni mahvetti malum karantinaya da denk gelince
0 oy
(15,377 puan) tarafından
Şimdi okudum postunu da Nisan da nasipse 2 çocuklu olacağım robot alacağım ama eşim bana 10 kilo ver alcam dese kırılırdim:)
(1,496 puan) tarafından
Kız kırılmam Ben öyle şeylere ya zaten o alır alacak da biliyorum bunu ama ben abur cubura çok taktım bu aralar ve de ağrılarım olmaya başladı dizlerim çok ağrıyor  dışarı çıkamayınca tembelleştim yani o da teşvik olsun diye diyor yoksa şimdiye kadar hiç zayıfla dememişti. Yok zaten daha önce de yaptığım bir şey de emzirince insan şöyle bir duruyor acaba ne yapsam uygun olur diye. Zaten eski kiloma dönme mi istiyor ikinci çocuk biraz kilo aldırdı bana çok tombik de görünmüyorum ama biraz göbek ödem derken kilo artışı oldu
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Of ben de çok istiyorum kilo vermek ama boğazımı tutamıyorum :(
(1,496 puan) tarafından
Yok ya ben istedim mi zamanında çok vermişliğim var kiloyu eşim de birkaç kez dedi biraz zayıfla doğumdan sonra çok kilo aldım falan ben hiç sallamadım ama şimdi robot süpürgeyi de çok istediğimi görünce dedi madem çok istiyorsun biraz zayıflarsan alacağım
0 oy
tarafından

Kız verdikten sonra robot gelince tkrr kılo alırsın bol hareket lazm sana :Pşaka bı yana bende emzırıyorum cnm yedıgım dikkat ediyorum leslıe yap yeter zaten emzırmen sana ekstradan kalori harcatıyor zayıflaman daha kolay

tarafından
Hıc spor yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek 4 kılo gıtmıs bu ay.. Sımdı leslıe yapıcm baslıyorum :)
(1,496 puan) tarafından
Ay gerçekten yemek çok önemli ilk hamileliğimde doktor şekeri kestirmişti bana ve de normal doğum yapacağım gazıyla hamile olduğum halde günlük yürüyüş yapardım bol su içerdim hiç kilo almadım ilk hamileliğimde doğumdan sonra da yürüyüş yaptım borca korseyi ihmal etmedim falan eski kilomdan daha da zayıf hale geldim bildiğin 20 kilo vermiştim hamilelikten öncekine bakarak. Ama ikinci hamilelikte saldım kendimi iyice hiçbir şeye dikkat etmedim dışarı çıkamadım Corona olunca ama artık harekete geçme zamanı
tarafından
Bende ilkinde cok zor gecırdım hamılelıgı hastanede yattım böbrek agrısından kılom umrumda degıldı cnmın derdine düştüm cok kılo aldm eski kıloma ulasamadan yanı veremedim 5 yıldır tkrr 2.ye hamıle olunca kılolu hamıle kalınca aldı basını gıttı.. Sımdı 1 yıl olacak hamile olmadan oncekı kılomun altındayım 10 kilodan fazla gıttı 6 ayda, ara ara bırakıp basladm sımdı tkrr devam edıyrm
(1,496 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.
tarafından
Cok sagol cnm ❤️
0 oy
(410 puan) tarafından

Kilolarını bana ver kurtul :D

(1,496 puan) tarafından
Olsa ya öyle bişey sen de zayıflıktan mı dertlisin ☺️☺️
(410 puan) tarafından
Evet zayıflıktan dertliyim Dengesiz Kilo veriyorum almakta çok zor oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 290 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 484 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Neslihan hepileri (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,692 cevap

328,913 kullanıcı

...