0 oy
308 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından kapalı
Oglum 1 bucuk yasinda burnu tikanikti simdi fizyolojik serum damla deniz suyu yapim dedim birine siktim kafasini saga sola cevirdi agladi durmadi digerine siktim kaldiiedim pislik aksin diye kaldirir kaldirmaz sag burun delihinden kan geldi burnu kanadi normalmi yada durmadi zararmi verdim ki offff
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çokmu kanıyor
(85 puan) tarafından
İste panikten farkedemedim galiba ole olmustur baska niye kanasin ki hep yapiyorum of ya cidden cok uzuldum
(3,546 puan) tarafından
Bişi olmaz bacım. Endişe etme. Burun hassas olur az bişi dokunsa kanar zaten.
tarafından
Bir gözlemle devam ederse veya başka birşey hissedersen bir acile götür için rahat etsin
(85 puan) tarafından
Suan iyi ayagimda salliyom canim ben zedeledim bence burnunu ya ondan kanadi direk kaldirinca kanadi kiyamam ogluma cok uzuldum ya
(3,546 puan) tarafından
İnsanın canı gidiyor demi. Aynı bende öyleyim. Sabahlara kadar gözüme uyku neyi girmez valla.
-Reklam-
0 oy
(4,204 puan) tarafından
Geçmiş olsun ben 1 aydır yapıyorum serum suyu açılmadı burnu daha ne yapcan burnu tıkalı olması dansa mecbur yapcaz bı kere kanadı aceleyle yaptığımda benim oglumunda
(85 puan) tarafından
Anladjm canim ya rabbim korusun kuzulari cok korktum valla
(4,204 puan) tarafından
Amin cnm bı turlu bburnu tıkanıklıgi geçmedi geniz akıntısı varmış
(85 puan) tarafından
Anladim canim cok gecmis olsun ya cok hassaslar kus gibiler
(4,204 puan) tarafından
Aynen Öyle Rabbim kolaylık versin
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Çok mu kanıyor canım fizyolojik serum ben de sıkarım da hiç kan gelmedi burnundan
(85 puan) tarafından
He az kanadi vallh az once burnuna baktim eti kizarmis kanlanmis burunun zedeledim galiba

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,591 soru

24,417,034 cevap

351,319 kullanıcı

...