0 oy
394 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (147 puan) tarafından
Ah hanımlar 4 yaşında bi kızım bide 5 aylık oğlum var . Bakımı çok severim normalde hergun banyo yapardım. Ama oğlum doğduğundan beri banyo sorunum var . Bi türlü giremiyorum :) oğlumun uykusu çok hafif o uyurken bi banyoya girim diyemiyorum. Eşim evde olduğunda da çay çorba yemek derken vakit kalmıyor. Banyo yapmayınca da makyaj yapıp süslenmek hiç içimden gelmiyor . Çözüm öneriniz var mı :) ne zaman normale dönerim acabaaa

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Mama sandalyesine koy sana baksın sende dus al yapan hertürlü yapar canım 
-Reklam-
0 oy
(13,003 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 2 hafta banyo yapmadığımı bilirim sabaha karşı uyumazdı bide benimki eşin sağolsun demezdi ben bakayım da bi gir şimdi rahatım 
(147 puan) tarafından
Ya aslında eşim banyo yapayım diye bakar ama hep şansa oğlan ağlama krizine giriyor. E haliyle artık oda korkuyo ben banyoya girerim gene ağlar diye
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Sen istediğin de :)
(147 puan) tarafından
Ahahhahaha. Nasıl espritüelsin öyle
0 oy
(8,324 puan) tarafından
Bebek buyuyene kadar zor valla . Ya eşin içeri girer girmez sen yapacaksın beş dk ya da aynen böyle devam :) ben hemen girer kurtulurdum
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ayyy çok iyi anliyorum seni canim inan kizımda öyleydi 8     9  cü aya kadar öyleydi eşim yardim ederdi sağolsun sen gir banyonu yap ben tutarim kizi diyordu ama girdiğim gibi  çikardim kizim aģlama krizlerine girerdi hep beni isterdi saçimda uzundu tam dus alamiyordum inan onun için saçimida kalktim kestim  rahat dus alabilim diye kisaltim saçimi şuan 21  aylik oldu rahatlamısim biraz
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bebeğimi pusete koyup banyonun kapısının önüne onu göreceğim şekilde koyup öyle banyo yapıyorum ben. Günlerdir banyo yapamadığım zamanlarda olmuştu böyle çare buldum. 
tarafından
Aynen bende kızıma öyle öyle yapardim
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Küçük ana kucağı beşigine köy canım ben hep öyle yapardım o beni izlerdi ben de banyo yapardım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 526 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 943 göst.
11 Ağustos 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,206 göst.