+1 oy
1,897 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
Eşimin köyde yaşıyan abisi var evli karısı 4 üncü çocuğa hamileymiş ve 18 yaşında ki büyük oglunun bı sene okulu bitiyo ve çocuk köyde kalmak istemiyormus İstanbula gelip bizle kalmak ve burda çalışmak istiyor ama ben hiç istemiyorum ve çocuğu hiç sevmiyorum ne yapabilirimde bu çocugun buraya gelmesine mani olabilirim

30 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından
Onu bunu boşver de herşeyden önce namahrem ve 18 yaşında bence kabul etme eşin ise gidecek ikiniz tek mi kalacaksınız evde
(410 puan) tarafından
Yok kendiside çalisicak çalışmasa bile benimde bir çocuğum var 16 yaşında onunla beraber kalıcak evde
-Reklam-
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Bence açım acik konuş canım eşinle çünkü çok zor yabancı bir erkekle aynı evde olmak sonuçta eşinin yigeni çocuk olsa Hadi yine tamam ama kazık kadar adam özel hayat denen şey kalmaz
0 oy
tarafından
Direkt olarak söyle canım,olur mu öyle şey hey Allah'ım ya ne fikirsiz insanlar var 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Açık açık dile getirin. Kocaman adam çok sevimsiz bir durum.

Mahremiyet açısından da.. 
0 oy
(244 puan) tarafından
E açık açık söyle konuş. Size mi güvenmiş de İstanbul da yaşamak istiyormuş. Kendine bi ev tutsun o zaman orda yaşasın kocaman 18 yaşında oğlan. Ne zamana kadar sizin yanınızda durcakmış. Bunu bide söylüyorlar mı yaa ne rahatlar valla. 
(410 puan) tarafından
Eşim hayatta izin vermez İstanbul'da dayıları teyzeleri var onlara bile gitmesine izin vermiyor
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Eşine güzelce diceksin canım . Yani bende olsam yapamam bide büyük de yani 18 yaşında . 
0 oy
(105 puan) tarafından
Canim benim esiminde abisi yurt disinda ewli daha once 4 ewlilik yapmis ve 5 coxgu war bu sene oglunun biriyle buraya geldi eltimde kaldilar kaynim ogluna anneni al buraya gel amcanlarda kal dedi bizim ew icin bende esime dedim ben açik bi insanim ewimde istedigim gibi giyinip dolamak en büyk hakkm madem gelecekler bunlara göz yumacaksn yegenide 20 yasinda we esim direk wazgecgi cünki oglanda genç bnm yasimda 27 ben dedim olmaz yakışik almaz gitsin annenle kalsin dedim eşim tamam dedi cünki dogru olan bu sende konuş esinle ikna et engel ol genç adamin ne isi war herkezin ewi barkı sorumlulugu war düşünmeleri lazim 
(410 puan) tarafından
Bunlara göre normal işte mesela eltimin babası öldü eltimin bursuru bacısı ve kardeşi var İstanbulda cenazeyi biraktirip eşim gitti eltimi aldı geldi bizde kaldı bizdende geri köye gitti
(105 puan) tarafından
Benim esimin tarafindada normal iç ice yasamayi sewiyorlar ama ben açk açk istemedgmi sögledim ben genç bi kadinim kocam yokken benm ewimde yegenini birak abisi kardesi bile olamaz ben istemem
(410 puan) tarafından
Esin senin arkanda durmuştur ama benim eşim arkamda durmuyo ki ne var onda diyo çocuk sonuçta diyo
(105 puan) tarafından
Benim esimde başta oyle dedi eşim beni hoc savunmaz ben kendimi savunurum hep oyle sandigin gibi arkamda drup destekleyp sawunmaz ailesine beni ben ona tek kelime syledim yeri gelecek dus alicam uzerim açk olacak cnki burasi benim ewim buna göz yumacaksan gelsin dedim we konu kapandi geldgi zaman nasil sonclar ckacagni anladi cnki ben istemiyorum yani halada istemiyorum babadi yurt disinda bnami kaldi bkmasi diyorum anne war baba var nden bize gelsinki saçma
(410 puan) tarafından
Ben söylesem şey der senin tarafından da kimse gelmicek ozamn der
(105 puan) tarafından
Hmm yok benm esim bna onu diyemez o zMan annende gelemez madem benimkiler gelemezsse derim bn cewbimi bliyo o knuda bisey demedi hic
(410 puan) tarafından
Ben annesine gelmesin demiyorum zaten benim annemede diyemez yigenlerime filan der
(105 puan) tarafından
Hmm yok benim eşim demez oyle bisey cnki hakli oldgumun farkinda
(410 puan) tarafından
Her şey kocada bitiyo arkanda durursa herşey denir aslında ama arkanda durmuyan bir koca olursa zor oluyo mesela beni gün içinde hiç aramaz ama yigenini günde 5 kere arar
0 oy
(1,450 puan) tarafından
İnsan evde rahat edemez yetiştin birey sonuçta 
(410 puan) tarafından
Kesinlikle rahat edemiyorum zaten bide hiç kanım kaynamiyor hiç sevmiyorum da cocugu
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ay tövbeler tövbesi yaaa 1+1 evde seni küçümsemek adına asla söylemiyorum yanlış anlama ama olmaz yani 18 yaşında ergen çocuk neler görüyoruz tvlerde şimdi açık konuscam post kapancak kapı deliğinden mi bakcak giyinip soyunurken mi dikizlicek 
(410 puan) tarafından
Yemin ederim aklına ne gelirse konuşuyor bunlar
(1,555 puan) tarafından
Ay sakın diyim hele böyle bı durumdan sonra hicten kabul etme evine
(410 puan) tarafından
Gerçekten de normal geliyor bunlara böyle şeyler bide güzel bişey konusuyorlarmis gibi gülüyorlar
(1,555 puan) tarafından
Ar yok demekki napcan
(410 puan) tarafından
Evet aynen öyle
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ben olsam eşimi kırmadan anlatırdım mesela İstanbul büyük şehir ortalık çok kötü emanet çocuk bişey olursa sorumlusu biz oluruz falan de 

( bu devirde ben kimseyi yanıma almam canım devir çooookk kötü ki İstanbul adamı çabuk yutar)
(410 puan) tarafından
Amcası var arkasında diyo mesuliyetini alıyor napabilirimki ozamn eşimde hep başkalarının yanında kalmış çalışmis onlarıda öyle yapmak istyor
(2,136 puan) tarafından
Belli ki eşin güzelce konuşmaktan anlamayacak çocuğun annesine söyle bence. Küserse de küssün yani olacak iş mi.
(410 puan) tarafından
Eltimle  kaynimla zaten konuşmuyorum ki konusmadigim halde gönderiyorlar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 2,071 göst.
7 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gizeemmm (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 362 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,163 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu