0 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Eşinizin ailesi evlendiginiz zaman size takı takmazsa nasıl karşılarsiniz 1bucuk senelik evliyim bilezik alicaz dediler almadılar ama eltime takılmış bilezik oğlum oldu yeni ona bile bişey takmadilar ama benim ailemin taktiği takıları sorup duruyolar mihrimi istiyorum eşimden onu da almıyor siz bu durumu nasıl karşılardiniz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
(3,855 puan) tarafından
Sana takılmadoysa eltğnede takıkmaması gerekiyordu bence haksızlık cok
tarafından
Eltim benden önce evlenmiş bana ilk zamanlar takicaz bilezik dediler ama 1bucuk sene geçti ellerinde yok diye bişey demiyordum ama arabasını değiştirmeye paraları var ama bilezik almaya yok eşimden mihrimi istiyorum onuda vermiyor
(934 puan) tarafından
Mihrini neden istiyorsun onu anlamadm rabbim huzur sağlık versin dünya malında gözünüz olmasn
tarafından
Canım dünya gözünde malım yok olsaydı bu zamana kadar isterdim ailesinden benim canımi sıkan şey araba değiştirip  eltime bilezik takmaları ve uzak akrabasına bilezik alması  haksızlık olarak geliyor bana
(934 puan) tarafından
O zamn haklsnda gerek yok uzatmaya rabbim görüyor sen Allah'a havale et canını sıkmaya değmez
-Reklam-
0 oy
(3,519 puan) tarafından
Ailemin taktiği altına çene yoracaginiza biraz kendinizi sorgulasaydiniz derdim
tarafından
Öyle diyemiyorum malesef ama eşimle tartışıyorum bana ikide bir alicaklar diyor ama 1bucuk sene geçti eltime takmasalar sıkıntı yapmicam ama bı yere gidiyoruz eltim takip takistiriyor yeni gelin mi diye soruyorlar rahatsız oluyorum yanında
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Takmadılar bende hiç bi beklentiye girmesim eşim ailem yapabildiğini yaptı geriside can sağlığı dedim eltimede yaptıysa oda onun şerefi derim
0 oy
(163,544 puan) tarafından
esin ailesi taki takmak zorunda degilki evlenen sizseniz ortak yapmalisiniz yada esin yapmali haa eltiye alinmis orasini bilemem bebek konusunda hic kimseden bi beklentiye girme
tarafından
Bebek konusundan beklentiye girmedim aslinda ama ailemin bebeğime ve bana taktiği takılari sürekli soruyorlar ve eltime takıldı tabiki bende bu zamana kadar sesimi cikarmadim ama araba değiştirip uzak akrabasına bilezik alıp bana mihrimi dahi vermediler o yüzden canım sıkıldı haksızlık olduğunu dusunuyorum
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Eltin önce mi evlendi sonra mi 
tarafından
Benden 7 ay önce evlendi ama biz kendi dugunuzumu yaptık bı masraf yapmadılar eşim kendi birikimiyle yaptı
(15,022 puan) tarafından
Yani birşey demem ne diyim. Böyle durum da kötü tabi
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bırak takıyı düğüne bile gelmediler hicbiriyle konusmuyoruz
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Benm kaynanam dul eşim biriktirdiği paralarla yaptı düğünümüzü  kuyumcuya gittik 2 bilezik anca alabildik.hic bir zaman sıkıntı yapmadık.evlendik paramız oldukça bilezik aldı.yuzuk aldı.hersey zamanla oluyor.
tarafından
Canım tabi herşey zamanla oluyor ama benim eşimde yapmıyor daha da kendi yaptiklarimi ailemin taktiklarini istiyorlar benden
(1,000 puan) tarafından
Hayatta vermem.
0 oy
size soyle bi ornek daha verim annem evlenirken dedemler 10 bilezij 5i bi yerde takmislar yillar gecti aradan amcam evlendi 25 burma takildi set 5i bi yerde vs vs annem bana yapilmadi eltime yapildi demedi cunku takilari babam ve amcam kendi kaznaclariyla yaptilar
tarafından
Ya canım bizde öyle değildir 1tane bile olsa takılması lazım hadi takmadın mihrini vermesi lazım ben bu zamana kadar bişey demedim açmadım bile konuyu ama araba değiştirip uzak akrabasına bilezik alıp eltime takip bana yapmıyor benimde zoruma gitti açıkçası
mihir konusu tamamen kocani baglar ama bu zamanda adetlere kim uyuyo
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Eşin ailesinin durumu iyi degilse yani ne bileyim gerci insan borç yapar yinede 1 bilezik takar bence sonuna kadar haklisin
tarafından
Ya araba değiştirmeye buluyorlar düğüne gidip akrabalarına takiyolar ama bana gelince mihrimi dahi almiyorlar saten bu zamana kadar yok sandığım için bişey demiyordum ama eltime alıp bana almaması garip geliyor
0 oy
(194 puan) tarafından
bnada taskilmadi eltime taktilar iki bilezik
tarafından
Rahatsız oldun mu peki bu durumdan bana haksızlık olarak geliyor bu durum
(194 puan) tarafından
eltim bnden sonra dugunu oldu bide tabi acik acik soyledim de bna takmadiniz diye bide bnm esim ayri bekarken de ayrydi kayin pederim takimizi bile tam vermedi eltimin takisindan da 15 bin aldi ama onlara destek olmuslardi bnm esim hersey tek basina yapti.evlndikten sonra ra oturdugumuz ev kayinpederimindi esim onu da satin almak  icin dugunde aldigi bilezikleei ve babamin tatktigi bilezigi bozdurup ev parasini babasina verip evi aldi .......cok sukur simdi onlat esimin pesindeler ...

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 928 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arzukc (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 438 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asabii (840 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,763 soru

24,173,818 cevap

336,007 kullanıcı

...