0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,641 puan) tarafından
34 haftalık hamileyim 2 gündür elim ayağım titriyo gibi hissediyorum ama dışardan titreme yok yani kendimce titriyo gibi hissediyorum çok halsizim yemek yedik bulaşığı dahi toplayamadım iki dolanınca başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bir de sürekli aç hissediyorum yeni yemek yedim yerken dahi aç gibi hissediyorum  internetten baktım şeker düşüklüğü diyor şekerli şeyler yedim ama geçmedi nolur yardımcı olur musunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Son haftalardasin bu normal hamilelikte seker dusuklugu yada fazlalaligi olur kuzu doktora bi sor yaninda minik kus lokumlarindan bulundur at agzina odurumlarda uzat ayaklarini yat 
(1,641 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım elmalı kurabiye yapmıştım canın çekmesin :) onu yedim ama hala aynıyım ilk zamanlar çok oluyordu şimdi sonlarda da oluyor demekki
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Canim seker düşüklüğü bu ben hep yasarim hipoglisemi var bende sakin ol biseyler ye tatli falan ye uzan dinlen bi süre sonra geçer korkulcak bisey degil sadece kendini cok kötü hissetirir ama yavas yavaş duzelir
(1,641 puan) tarafından
Ay evet canım çok kötü hissettim telaşlı telaşlı Bi halim vardı duş aldım anca geçti karnım aç gibi oluyor ama yemek yiyecek halim yoktu anlamdım gitti Bi daha olmaz inşallah hamileliğimin başında oluyordu bir de bu çok sık ama geçmişti dün yine oldu
(337 puan) tarafından
insallah olmaz canim ama çok ac kalma ara ara atıstir biseyler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
25 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,427 soru

24,098,850 cevap

332,262 kullanıcı

...