0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
38 derece atesı var 1 yasında oglum bana dıyokı balkona cıkar hemde dus aldırmıstım demındn berı tartısıyoruz

12 Cevaplar

+6 oy
tarafından

En İyi Cevap
Mumkunse esini balkona koyup kapiyida kitle canim 
tarafından
Aynen şart valla . başlarına gelmeden anlamazlar..beyin yerine saman oluyo bazen .
(14,955 puan) tarafından
Hasta olur kız balkona çıkartılır mi hiç
(3,355 puan) tarafından
Bencede öyle yapsın :)))
tarafından
Ahaha yapsin bencede ama once bi hortumla islatsin oyle :)
(1,054 puan) tarafından
Valla dogru diyo bu sogukta dus almks balkona cikar diyomus o cocuk cok kotu olur
-Reklam-
+1 oy
(3,419 puan) tarafından
Cahilliginde bu kadarı 

Esin hasta olur birgün de sende ona solersin bu gece balkonda yat sabaha dipçik gibi olursun dje
(13 puan) tarafından
:) ısın ılgıncı 10 senedır grıp olmuyo
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Çocuğu daha çok hasta edecek ya sakın dinleme nerden uyduruyor böyle bir şeyi 
(13 puan) tarafından
Eekek mılletı ıste aklı yok fıkrı cok
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Bebeyi şoka sokacak yaz günü olsa neyse tövbeeeee okut bu yorumları yiyosa kendi çıksın balkona 

Geçmiş olsun
tarafından
Anam benim yorumu gorse kocasi aboooo ajahahha
(14,424 puan) tarafından
Ahahahahaha ne karılar varmış benimki sütten çıkma ak kaşıkmış der ehuheheheh
Gaddar karı hanım seni
tarafından
Aslinda cok hanfendi ve elit biriyim bilirsin dkjdjsj
(14,424 puan) tarafından
Hea bilmemmi,kadını delirtmiş pislik koca postu görene kadar o hanfendilik zuhhahahahah
tarafından
He bak ozaman insanliktan çıkabiliyom azcik :)))
0 oy
(1,664 puan) tarafından
daha kötü olur cocuk dus aldirmak islak bez koymak ve ilac vermek bunlari sirali olarak yaparsak düsecektir zaten 
(13 puan) tarafından
Aynen hepsını yaptım suan uyutuyorum bıraz dınlensın dedım bıde ıdda edıyo balkona cıkar
(1,664 puan) tarafından
biraz sabirli olmasini soyle ilacla da düsmezse en son doktora gidilir balkon hic yok bu siralamada
(13 puan) tarafından
Gectı gectı sukur ama hemen erteaı gun esım grıp oldu 3 gun rapor aldı atesı zor dustu 2 gun once de oglum besıgınden dustu cok sukur bısey olmadı esım sınırlendı ve besıgı kırdı suan yer yatagında yatırıyorum
0 oy
(15,223 puan) tarafından
Sakamidir eser çocuğa kendi çıksın hastayken iyileşsin öyle 
(13 puan) tarafından
Tam rahatsız
0 oy
tarafından
Kara cahil işte böylesi. Tam delirmelik
(13 puan) tarafından
Aynen oyle esımı sevıyorum ama bu konularda asırı cahıl ve dedıgı dogru gıbu ustelıyo sınır oluyorum
0 oy
(669 puan) tarafından
38 derece öyle abartılcak bi ateş değil üstünü ince giydir duş aldırmıssın zaten bronşit yaparsınz cıkartırsanız ateş düşürücü içir sabaha gecmezse hastaneye götur ilk yorum gibi çok üstelerse balkona kilitle :) 
tarafından
Ahahha
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Duş aldırmış sın bide . Olur mu öyle şey ya 
0 oy
tarafından
Yok artık daha neler. Yıkanmış bebe balkona mi çıkarılır. Ne çok biliyormuş öyle 
(13 puan) tarafından
Hıc sorma zaten sınır tepemde faydan yok konusup durdu acıle goturduk cocugu sımdı ıyı cok sukur
0 oy
tarafından
Sadece üzerini soy atlet kalsın birde çalpol ver sona hastaneyegotur bebeğim hemen yükselir Allah korusun
(13 puan) tarafından
Satt 3 sımdu yattı atesı dustu 36 dereceye cok sukur uyudu
0 oy
(932 puan) tarafından
Söyle anlatayım kızım ateşliydi doktor kovid testi istedi dışarı çıkıp yan binaya girecektik ay durun önce ateş düşsün şimdi çıkarmayın şok etkisi yapar dedi serum dan sonra teste gitmiştik 
(13 puan) tarafından
Iyılestı cok saol canım ama sorma besıkten dustu oglum  esımde grıp oldu hemen sonra  yanı bısey var ama hayırlısı
(932 puan) tarafından
Ah ya üst üste gelir ya hep öyle zaten
(13 puan) tarafından
Aynen oda sınırlendı besıgını kırdı oglan dusunce yer yatagında yatırıyom sımdılık ınsallah usutmez
(932 puan) tarafından
Canım benimkinin beşiği nerdeyse yerle sıfır, hiçbişey olmaz kaç aydır onda yatıyor
(13 puan) tarafından
Aynen bakalım napcaz saglıklı olsunlarda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 453 göst.
5 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lelsie baya (704 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 277 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Susus (54 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 261 göst.
4 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 327 göst.

Kategoriler

1,461,484 soru

23,958,949 cevap

325,553 kullanıcı

...