0 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebişim 6 buçuk aylık. 1 buçuk aydır emmiyor. Kaynanam bizi hiç rahat bırakmaz. Hep onlara gidelim yada onlar bize gelsin kafasında sanki hiç onlardan başka hayatımız yok gibi. Eşimde diyor ki onlar bizi değil çocuğu özlüyo. Arada bırakalım gezelim. Ama ben 2 kere bıraktım şuana kadar daha 1inde de eşim kalsın dedi ağladım zorla gecenin 2sinde aldım eve getirttirdim. Gündüz bıraktım sadece 1 kaç saat kalmasına asla müsade etmem zaten. Sizce abartıyo muyum? Arada bıraksam da eşimle gezsek mi? (GECE DEĞİL GÜNDÜZ Bİ KAÇ SAAT ARKADAŞLAR) Takıntılı demeyin nolur yanımda değilken çok özlüyorum sadece 

40 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Kimseye bırakmam 
(240 puan) tarafından
Neden ya valla insanlar ikiye bölündü bırak ve bırakma diyenler
(3,238 puan) tarafından
Ben bırakmam kuzum güvenemediğim icin cok hijyenik değiller :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin büyümüş gündüz bırakıp gezin inan buna sizin de ihtiyacınız var bir kaç defa çıktıktan sonra sana ne kadar iyi geldiğini anlayacaksın. Bu kötü birşey değil. Sen yetersiz veya ilgisiz anne olmuyorsun. Bebeğine daha iyi bakabilmek için fırsat değerlendirmiş oluyorsun.
(240 puan) tarafından
Ayda 1  bıraksam yeticek
tarafından
Bırak canım hiçbir sorun olmaz benimkiler yakın olsa ben 3 günde bir bırakırım
0 oy
(2,564 puan) tarafından
İlk zamanlar bende bırakmadım 1 yaşına kadar ama kendimede zaman ayırmaya nefes almaya ihtiyacım var bırakıyorum eşimle geziyoruz yalnız arkadaşımla görüşüyorum kayınvalidem gözü gibi bakıyor altlı üstlü oturuyoruz zaten gün içinde 2 saat bırakıp işlerimi yapıyorum çok iyi oluyor sende bırak 1 2 saat kendine zaman ayir 
(240 puan) tarafından
Yapayım dimi ya
(2,564 puan) tarafından
Yap tabi canım kendine zaman ayır iyi bakacaklarından eminsen
0 oy
(988 puan) tarafından
Ne gece ne gündüz hiç bakmaz istemez bıle
0 oy
(693 puan) tarafından
Kendi anneme gündz birakiyorm birakirm ama gece hcbir yerde birakmam gündz biraktigimda aklim hep orda oluyor ama islerm oluyor wea anne babaninda kndilerine wakit ayrmasi gerektigini dusunuyorm 
0 oy
tarafından
Bana diyebilirsiniz takıntılı..hatta görmemişim çocuğu olmusta diyebilirsin..hiç gocunmam...kaynanam çok çok severim çok iyi bakar..ama bir kaç kere abur cubur verdi oğluma.kuccukken o konularda çok rahat..kizimdada bazen herşeyden tattırmak istiyo..güvenimi sarstigi için bırakmak istemiyorum..diğer sebbte istiyorum ki çocuğumda benimle gelsin.yanimda olsun.kafam.rahat olsun..onu bıraktığımda.aklimi.orda.birakacagima yanımda olsun rahat edemeyim..
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bi yere gideceksem  1 2 saatlik bırakıyorum canım şimdi 8 aylık 2 3 defa bırakmışımdır yani ek gıda da yiyor dün akşam arkadaşıma gittik eltimle iki bebeleri de doyurduk beşikte salladı ikisini uyuttu 3 saat oturup geldik bırakınca bakar sagolsun
0 oy
tarafından
Yok hiç bırakmadım 3 kez anneme bıraktım sadece oda 4 5 saatliğine
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ne gece ne gündüz asla bırakmam onlara ben gelene kadar çocuğumu öldürür önüme koyarlar 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Takıntılı değilsin bende bırakamıyorum kendi anneme saatlerce bırakırım ama onda gözüm arkada kalır çünkü bilincli değiller kafalarına göre hareket ederler sinir oluyorum dün yanlarindaydik kayın öderim 6 aylık bebeğimkn eline ayağını uzatiyo tutsun diye deli oldum ya ben yokke. Neler yaparlar Allah bilir
0 oy
(14,957 puan) tarafından
İsim olunca bırakırım 1 saat felan 
0 oy
tarafından
Yok bırakmam ya güvenemem, hemen ağzına bir şey tıkıyoelar, bebemin ağzına zararlı ne varsa vermeye meraklı, görümceme güvenirim arkadaşım olur beni anlar belki ona çok acil isim varsa 1 saatliğine bırakırım.
0 oy
(513 puan) tarafından
Bende hastaneye falan gittiğim zaman bırakırım aynen 6 buçuk aylık benimkide seni anlıyorum çünkü bende çok özlüyorum ama gece asla bırakmam onlarda bakmaz zaten gece durmadığı icin
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Hastane kontrollerim olduğu zaman macbur bıraktım 2 kere birde market alışverişi yapacaktık kovitten dolayı markete sokmamk için bırakmıştım. Yani zaruri birşey olmadıkca bırakmam. Eşimle gezmek içinse hiç bırakmam ben geziyorsam bebeğimde benimle gezebilir sonuçta. 
0 oy
(530 puan) tarafından
20 aya kadar bırakmadım bir saat filan duruyordu şimdi 2 yaşında 4-5 saat kalıyor yatılı bırakmadım 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ben bırakırım.  Yani zor durumda oldugumda filan da değil eşimle bi yere gitmek istersem veya bi isim olursa keyfi de bırakırım. Sonuçta biz de insaniz bizim de arada kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var. Mesela eşimle başbaşa biseyler yaptığımızda daha bi motive oluyoruz arada sırada olunca çok iyi geliyo. Sen de dene bence. Bu çocuklarımızı sevmememiz anlamına gelmiyo sonuçta 
0 oy
(416 puan) tarafından
Kayınvalidemle aynu şehirde değiliz ama olsaydık birkaç saat bırakırdım tabii 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Yani bırakabilirsin ama yatılıya bırakma bence sen nereye o oraya gündüz bırak yavrum ne olacak.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Oglumu annemlerde arada sırada bırakıyorum uzak oturduğumuz için sürekli iki çocukla gidemiyoruz ne zaman gidersek onu orda bi kaç günlüğüne bırakıp ben eşim kızım eve geri geliyoruz sonra ya annemler getiriyo yada eşim gidip aliyo ama kayinvalidemler başka sehirdeler olsaydı gündüzleri bırakırdım ama geceleri annemlerde kaldığı gibi izin vermezdim çünkü annem oğlumun uyku ve yemek düzenine çok hakim 
0 oy
tarafından
6 aylik cocugumu kimseye birakmadim. Kizim suan 5 yasinda arada gidio bi iki gece kaliyor veni ozleyip hemn gelio

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 519 göst.
0 oy
14 cevap 383 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 598 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 508 göst.

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...