0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem görümcem filan oğluma hediye almak istiyorlar e tabi bende seviniyorum ilk doğduktan sonra maddi durumları olmadı pek bişey alamadılar  şimdi ayrı ayrı alcaklar ama oğlanın hiç eksiği yok çok şükür bende oğlum için birikim yapmaya çalışıyorum acaba söylesem parasını verseler gram altın alsam ayıp olur mu hevesleri kursaklarında kalsın istemiyorum ama işe yarar bişey olsa daha iyi olur gibi

4 Cevaplar

0 oy
(3,192 puan) tarafından
Hep beraber birleşip gram altın alsınlar öyle söyleyebilirsin.
(603 puan) tarafından
Yani yanlış anlaşılmadan söylemek istiyorum açıkçası çula çaputa para vermek de saçma geliyor şu krizde
(3,192 puan) tarafından
O yüzden Anne şimdi biseye ihtiyacı yok isterseniz toplasın bir gram altın alın ilerde biseye ihtiyaç olunca ben bozdurur alırım dersin. Eşine de sor tabi.
(603 puan) tarafından
Eşim ve sen bilirsin aşkım cümlesi ömrümü tükettiler valla canım ben kırmadan söylerim
(3,192 puan) tarafından
Benimki de sürekli sen bilirsin der :D seni anlıyorum. Aranız iyiyse böyle soyleyebilrisin
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Evet öyle ama söylersen ayıp olır gibi boşver onlar nasıl mutlu olcaksa öyle yapsınlar hevesleri kırılmasın
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Yok bence ayıp olmaz . Herkes bişey koyup alsınlar. Gün gün artıyor zaten 
(603 puan) tarafından
Aynen yani aslında o samimiyetimizde var ama bilemedim hani heves ederler hediye almaya diye
(5,572 puan) tarafından
Olsun öylesi daha iyi
0 oy
tarafından
Yani para istemek olmaz canim.hos değil.bence ben olsam diyemem. 

Gorumcen kaynanan bir olup altın alabilirler o kadar düşünceleri vardır diye düşünüyorum :))) 

Ben şunu alcam demek hoş değil o ozaman Hediye olmaktan çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 329 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 298 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gonul. yaram (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 508 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 860 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,918 cevap

333,277 kullanıcı

...