+1 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (778 puan) tarafından
Kızlar nasılsınız? 

Ben bu bir buçuk haftadır hiç bir şey yiyemiyorum :( 

İlk başta sogan ve sarımsak kokusu çok tarif edilemez dayinilmaz bir koku ile başladı . Sonra yavaş yavaş tüm yemekler evde maske ile dolaşıyorum hiç bir şey yiyemiyorum sadece ekmek peynir çay çubuk kraker bir de meyve ne yapicam nasıl ilerliyecek böyle bu gidişle kilo vericem bebeğe hiç bir vitamin veremiyormusum gibi hissediyorum . Dün tavuk hasladim ağzıma almamla çıkarma bir oldu herşeyin tadı ve kokusu çok kötü midem kaldırmıyor .. yaşayan varmı ne yapmam lazım kızlar ? 24w2 günlük gebeyim .

5 Cevaplar

+1 oy
(163,515 puan) tarafından
30 u gec bak nasi yiycem
(778 puan) tarafından
Ayyy inşallah sevdoş ya valla morelim yerlerde bazen oğlumu bile opemiyorum :((
-Reklam-
+1 oy
(15,021 puan) tarafından
Bı kaç haftaya rahat edersin inşAllah canım. Bende 3 ay öyle oldum sonra düzeldi. 
(778 puan) tarafından
Canım ilk başlarda yoktu bende 1 haftadan fazladir böyleyim inşallah hemencecik geçer
(15,021 puan) tarafından
İnşAllah canım
0 oy
tarafından
Bende de ilk başlarda olmuştu sonra duzelmisti 72 kiloya çıkmıştım birden ☺
(778 puan) tarafından
Canım benim daha yeni başlıyor netten baktım da genelede ilk aylar oluyormuş benim niye ortadan başladı anlamadım çok uzun sürdü mu peki ?
tarafından
2 ay falan sürdü evde yemek bile yapamıyordum çok kötü bir durumdu seni çok iyi anlıyorum canım inşallah geçer yaa
(778 puan) tarafından
Evet yemek yapmakta çok zorlanıyorum sırf oğlum eşim aç kalmasın diye yapıyorum mecbur çift maskeyle . İnşallah canım Allah razı olsun
tarafından
Senden de canım zor vallahi yaa Allah yardımcın olsun
(778 puan) tarafından
Sağolasın kuzum ♥️
0 oy
(778 puan) tarafından
Aynı durumu yaşayan varmı ?
0 oy
(924 puan) tarafından
Bende senin gibiyim 8 kilo verdim bu donemde suan 13 haftalık olduk mide bulantım cok fazla herseyden tat ve koku geliyor dogru duzgun beslenemiyorum napacam bilmiyorum
(778 puan) tarafından
Bende de aynı sorun benimde ortasında başladı 24 hafta öncesine kadar hiç bir şey yoktu şimdi hiç bir şey yiyemiyorum midem kalkıyor heryer kokuyor gibi hele yemekler :/ valla çift maske bile yaramıyor ise ne yapicam bilmiyorum
(924 puan) tarafından
Belki inanmayacn gebe olmadan 2 ay once basladi benimki defalar ca doktora gittim ilk dediler daha once korona olmussun dediler ama ilk baslarda cok hafifti nadir yiceklerdi suan her seyden tiksindim  en son gititgm doktor gebeliktendir diyor bilmiyorum cok zor birşey
(778 puan) tarafından
Gerçekten öyle Çok zor .. umarım geçer hemencecik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
8 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 698 göst.
3 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde elifff01 (298 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,248 soru

24,166,645 cevap

335,626 kullanıcı

...