0 oy
1,668 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (274 puan) tarafından
Devlet hastanesinde doğum yapanlar arkadaşlarımdan çok kötü şeyler duydum sürekli sana bağırıp çağırıyorlarmış doğum yapan bütün kadınlar iç içe yapıyormuş zaten başkasının doğumunu izlesem ödüm patlar işt böyle çok kötü davranışları oluyormuş beni çok korkuttular gerçekten de devlet hastanesi böyle mi yapıyor bi arkadaşım da 2 gün hastanede kaldım benimle hiç ilgilenmeidler kendi başıma 2 koltuğun arasında doğurdum dedi gerçekten çok korktum ben pskolojik olarak çabuk çöken biriyim güçlü bir yapım yok bana böyle yaparlarsa kenarda ağlarım vallahi ne olur bunlar doğru olmasın beni korkutmak için yapmış olsunlar devlette doğuranlar bilgi verir misiniz bana Allah rızası için 

48 Cevaplar

0 oy
(306 puan) tarafından
Benim kanamam olmuştu 3 aylık gebeyken ilk gebeliğim çok korkmuştum kadın dogumcuda bı devlet Hastanesi'nde vardı gece neyse gittik. Kadın ebe bana bı bağırmaya başladı nasıl.ped takmassin ne biçim insansınız bilmem ne sustum abartmaya başlayınca bunu kolundan bı tuttum dedim.sebi burda gebertirim o.an aklıma ped mi.geldi iç.camasiriki.degistirip hemen geldik. Ondan sonra insan gibi davranmaya başladı ama cidden Allah vicdanlı insanların eline düşüşün ve çalışanların çoğu öyle.malesef. özelde doğum yaptım ilgi alaka gördüm. İmkanın varsa mutlaka güzel.bi hastaneye git bence doğum insanda travma yaratıyor sonuçta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla devlete gtmem doğum için , 1 kere muayneye gttm ağzımaa sıçtı resmen 
0 oy
(8,307 puan) tarafından
Hepsinin aynı olduğunu düşünmüyorum canım devlette doğum yaptım Valla özelden daha güzel ilgilendiler Allah razı olsun onlardan diyorum ve ben sesimle ortalığı inletmiştim kimse gık demedi hep teselli etmeye çalıştılar. 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ilk dogumum özelde oldu bir bilgim yok ikincisi devlette düsünüyorum bakalım
0 oy
(976 puan) tarafından
Canım bende zeynep kamilde yaptim 4 ay önce. Gayet iyi davrandilar öyle kizma bağırma kötü davranis kesinlikle yapmadılar. Özellikle doğum esnasinda daha da iyi oldular bn herseyi soruyordum güzelce cevapladilar.. Allah razi olsun. Sanci odalari tek kişilik ztn. Bitek sen diguruyirsun o odada.

Yatis odasinda 2 yatak vardi. Bnm doğum yaptığımda herkes tek kisi kaldi. Pek doğum olmamıştı sanirim :)
0 oy
(9,920 puan) tarafından

Şehır hastanesi tercıh edebılır ben ünide dogum yaptım yogun bakımda kaldım bı gece cıldıracaktım aşırı ilgileniyolar öyle böyle değil her saat biri gelip tuşe edip karnına bastırıp gidiyo öyle bi ilgi yani :angry: Allah düşürmesin travma sebebimdir 

0 oy
tarafından
Ozel Sigortan falan varsa bence özele git canim. 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 924 göst.
12 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
25 Mart 2019 Diğer kategorisinde Kalbim2019 (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 448 göst.
18 Ocak 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meriçç (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,486 cevap

331,017 kullanıcı

...