+1 oy
1,611 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından
Eşimle çok severek evlendik annem istememişti annemi bile karşıma almıştım söz vermişti sen benim kanatlarımın altındasın orda iken kimse sana zarar veremez diye en büyük zararı kendisi verecekmiş meğer. Kaç gündür aklımı kaçırmak üzere gibiyim eşim çok iyi bir baba kızımız var bitane öl dese ölür öyle sever öyle ilgilenir hamileyim kızımın banyosuna kadar yaptırır ha sorun ne diyeceksiniz. Benimle hiç muhabbeti yok birkaç gündür farkettim oturup muhabbet etmiyoruz . Konuşurken zaten iki güzel cümle yok ağzımla çiçek istiyorum onu bile almıyor. Dedim senden pahalı elmaslar pırlantalar alyanslar istemiyorum bana arada gel sarıl bir kere öp ben bunlarla mutlu oluyorum. Neredeyse artık her gün lafını yapıyorum ama ilgi göremiyorum. Zaten ilişkimiz yok denecek gibi ben yanaşmasam yanaşmazdı bu aralar da bebekten çekiniyorum bahanesi oldu . İki gündür aklımda şimdi kızım uyandı o içerde oturuyor uyusun kızım diyeceğim 3 sene şu karnımdaki doğsun 2 yaşına girsin 1 sene KPSS çalışıp ikisine de Gül gibi bakacağım ama seninle de evli kalmayacağım diyeceğim. Evliliğin bitmesine sebep mi sizce 

23 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Sana karşı bir saygısızlığı oldu mu canım bence bitirme şuan hamilesin böyle düşünüyorsun inan bana eşin çocuğunu banyosuna kadar destek oluyorsa dışarda öküz gibi insanlar var kıymetini bil bence bunu konuşarak da çözebilirsiniz ve sakin ol güzelce konuş belki yapısı böyledir hem
(579 puan) tarafından
Benim eşim hayatımda gördüğüm en güzel baba bence insanlık olarakta çok iyi bir insan  ama benimle konuşmuyor oturup saatlerce konuşup muhabbet edip bişeyler yapmıyoruz gelip bir sarılma yok sürekli adımla sesleniyor hiç bir cümlesinde güzel söz yok arkadaşlarım geliyor eşleriyle çağırırken sürekli güzel cümleler gözlerinin içine bakıyorum belki oda söyler diye ama yok
(577 puan) tarafından
Canım benim huyu öyle demek ki üzülme bence buna oturup güzelce anlat durumu oda anlar inşallah ama bence huyu böyle
(579 puan) tarafından
Başlarda böyle değildi sevgiliyken adıyla seslendiğimde 1 hafta konuşmadığı olurdu benle şöyle düşününce böyle bir adam değildi o
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
İnternet ve akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri geneli böyle çağın hastalığı sanki
(579 puan) tarafından
Kesinlikle öyle Allah şifamızı versin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 531 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
+5 oy
24 cevap 1,877 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.