Eşimle çok severek evlendik annem istememişti annemi bile karşıma almıştım söz vermişti sen benim kanatlarımın altındasın orda iken kimse sana zarar veremez diye en büyük zararı kendisi verecekmiş meğer. Kaç gündür aklımı kaçırmak üzere gibiyim eşim çok iyi bir baba kızımız var bitane öl dese ölür öyle sever öyle ilgilenir hamileyim kızımın banyosuna kadar yaptırır ha sorun ne diyeceksiniz. Benimle hiç muhabbeti yok birkaç gündür farkettim oturup muhabbet etmiyoruz . Konuşurken zaten iki güzel cümle yok ağzımla çiçek istiyorum onu bile almıyor. Dedim senden pahalı elmaslar pırlantalar alyanslar istemiyorum bana arada gel sarıl bir kere öp ben bunlarla mutlu oluyorum. Neredeyse artık her gün lafını yapıyorum ama ilgi göremiyorum. Zaten ilişkimiz yok denecek gibi ben yanaşmasam yanaşmazdı bu aralar da bebekten çekiniyorum bahanesi oldu . İki gündür aklımda şimdi kızım uyandı o içerde oturuyor uyusun kızım diyeceğim 3 sene şu karnımdaki doğsun 2 yaşına girsin 1 sene KPSS çalışıp ikisine de Gül gibi bakacağım ama seninle de evli kalmayacağım diyeceğim. Evliliğin bitmesine sebep mi sizce