0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (923 puan) tarafından

Dün eşim bana sanki arkadaş gibi hissediyorum aynı evde yaşayan iki ev arkadaşı gibi dedi kızla uyuyorum ben diyor kız uyusa bile onunla uyuyorsun dikkatimi çekti diyor uzun süredir de böyleyiz diyor anlam veremiyorum beynim donuk arkadaş gibi hissetmesi duygularının bittiğini mi gösteriyor? Gerçi bende pek eskisi gibi heyecan Sevgi duymuyorum ama ondan duyunca böyle aklıma takıldı 

9 Cevaplar

+5 oy
(1,782 puan) tarafından

eşin aslında arkadaş gibi hissettiğini seni sevmediğini söylememiş. bir derdi olduğunu açıklamaya çalışmış. bu konudan rahatsız olmuş ve eskisi gibi olmak istediğini ima etmiş. kızınla uyuman evet bence de sorun. çocuğu uyutursun yatağına geçersin. anne baba olduktan sonra karı koca rolünü kaybetmemek gerek. onun için de kendi yaşam stilinize göre yeni bir dinamik oluşturmalısınız. eşin muhtemelen eskisi gibi sarılmak, eskisi gibi birşeyler paylaşmak istiyor seninle. ama muhtemelen sen anne rolüne fazla adapte olduğun için diğer kısımdaki eksikliği hissetmiyorsun. eşinin bunu konuşması çok hoş bir durum ayrıca. 

(5,519 puan) tarafından
+2

Yazmayı üşendim hepsine katılıyorum. Çoğu erkek açık açık sıkıntısını söylemez. Ne güzel söylemişken harekete geçmek lazım. Kesinlikle şu an adım atılmalı ki söyledim ama bir şey değişmedi diye düşünmesin sorunlar arka planda kalmamalı

(1,782 puan) tarafından

bu bir sitem değil işte yardım çağrısı... bence kulak verin. 

benim ikizlerim de 21 aylıklar. ikisini de kendi odalarında kendi yataklarında yatırıyorum. gece bazen 10 kere kalkıyoruz. uyananı alıp aramıza yatırıyorum uyuduğu zaman geri götürüp koyuyourm. bu her gece defalarca yaşanıyor. hatta bazen ikisi aynı anda uyanıyor o zaman onların odasında yataklarının ortasına yorgan atıp orada yatıyorum ama uyuduklarında yine yatağıma dönüyorum. ama eşime sarılmayı da ihmal etmiyorum çünkü ona da ihtiyacımız var ikimizin de... 

(923 puan) tarafından

Haklısınız zaten kızı uyutunca yanına gectim o da sarıldı uyudu ama 1 saat sonra kız uyandı yanına geçtim yine sabaha kadar uyumuşum 🙄

(1,782 puan) tarafından

farkındalık olduktan sonra her sorunun bir çözümü bulunuyor. eşin de hissettiği sorunu paylaşmış ki bu dediğim gibi harika bir durum. bundan sonrasında inşallah sıkıntı yaşamazsınız zaten çünkü ikiniz de farkındasınız

(923 puan) tarafından

Evet farkındayım teşekkür ederim 😊

-Reklam-
0 oy
tarafından

çocuk olduktan sonra eşlerin yatakları ayırmaması gerekir. sonra böyle hissedersiniz 

(923 puan) tarafından

Kızım.memede uyuyor aynı odada uyuyoruz yan yana yataklar ama uyuyup kalıyorum ya da kız uyanmasın diye yanında uyuyorum eşim de uyumuş oluyor zaten 

tarafından

emerek uyusa bile kızı yatağına koyacaksın sonra gidip kocanın yanına yatacaksın. evlilikte yapılan en büyük hatayı yapmışsın. yataklar ayrılınca araya soğukluk girer. yapacağın şey bebeğini ayrı yatırmak. yoksa kardeş kardeş yaşarsınız aynı evde.

çok da uzak olmayan bir gelecekte eşin de sen de başkalarına ilgi duyacak hale gelirsiniz 

(923 puan) tarafından

Allah korusun kız ağzından yel alsın 

tarafından

kimse bunu istemez ama araya soğukluk giren ilişkilerde maalesef bunlar olabiliyor. 

0 oy
tarafından

Kızım gece 59594837 kere uyansada kalkıp uyutup geri yatağıma yatıyorum,  yatak ayarında soğukluk girer tabiki.

(923 puan) tarafından

Hmm kötü oldu o zaman 

0 oy
(1,601 puan) tarafından

Niye ayrı uyuyorsun ki buyukse kızın esinle yatsana. Ayrı yatmak çok etkiliyo ben kendim bile öyle oluyorum eşin gbi hissediyorum  şuan oğlum çok kalkıyor diye yere yanına yattm  uzaklaşıyorum ayrı yattikca  oğlumu düşürdüm iki defa uyukluyorum oturdum yerde  korkuyorum artik

(923 puan) tarafından

21 aylık oldu memeye çok kalkıyor geceleri haliyle memede uyuyunca bende uyuyorum eşimde aynı odada yan yatakta yatıyor ama demek ki aynı yatakta yatmak lazım mis

(4,369 puan) tarafından

Benimkide 20 aylık memede uyur sonra yerine koyarım . Uyanır tekrar emer tekrar koyarım . 

(923 puan) tarafından

Haklısın aslında öyle yapmam lazım hem kızım bana alışmasın hemde eşimle soğukluk olmasın diye 

0 oy
(9,048 puan) tarafından

Herkes yazmış ama malesef yatak ayırmak büyük hata doğum yaptığım gün dahil hiç ayrı yatmadık eşimle anne oldum diye eşlikten feragat etmedim  ayrı yatınca gerçekten soğukluk oluyor 

(923 puan) tarafından

Başlarda ben ayrı yatmak istemedim eşim hep yok uyuyamıyorum çocuktan yok sıcak diye kaçtı başka odalara ben kıza alıştım şimdi de o istiyor beraber olmak ister istemez kıza alistirdi beni kızla uyuyunca mutlu oluyorum 

0 oy
(4,621 puan) tarafından

Bence açık açık duyurmuş 

Erkekler ne olursa olsun ilgiyi alakayi heyecani hep istiyorlar 

İlişki de tutkuya önem veriyorlar 

Sende çocuğun yanında uyuyorsun normal bence böyle demesi 

Erkeği asla yokluğuna alıştırma git sarıl öp 

Sarilarak uyu 

Hatta bi piskolog ne demisti;  Eşinizin saçını tarayın 

Çünkü saç kokundeki hormonlar uyarıcı hormonu sayılır onu destekler diye 

Biz çocuklar olunca bi nevi saliyoruz kendimizi 

Daha çok çocuklara adapte oluyoruz 

(923 puan) tarafından

Evet kızımdan başka bir.sey düşünemez oldum 

(4,621 puan) tarafından

Öyle yapma işte tamam evlattir seversin düşünürsün ama 

Eşinin yeri de başka onu ihmal etme

0 oy
(22,027 puan) tarafından

Eşin hakli. Ben eşlerin ayrı yatmasını araya soğukluk kattığını düşünüyorum. Kendim de bu şekilde deneyimledim. Eşimle çok nadir ayrı yatarız. Ama bazen ben çok yorgun oldugumda eşimden erken uyumaya gittiğimde bile adama gıcık oluyorum. Ufak seylerden birbirimize laf söylediğimiz oluyor mesela . Çok hissedilmiyor ama benc3 uavas yavas uzaklasilir bu durumda. Eşlerin aynı anda yatağa gitmesi bilencok önemli bence. Bırak ayrı yatmayı

(923 puan) tarafından

Öyle yapacağım teşekkür ederim 😊

0 oy
(14,557 puan) tarafından

Arkadaşlık öyle olmaz arkadaşla bile daha samimi muhabbet dolu olur insan. 

(923 puan) tarafından

Evet soğukluk oldu tahammül edemez olduk birbirimize 

(14,557 puan) tarafından

Evlilik bitmiş oluyor maalesef. 

0 oy
(7,259 puan) tarafından

Çocuktan sonra biz kadınlar anne ve eş rolünü tam oturtamıyoruz gibi geldi önceliğimiz her zaman çocuklarımız oluyo ama bence yanlış yapıyoruz elbette bizimde ayrı yattığımız oluyo ama uzun süreli ve üst üste akşamlar değil öncelikle kendine bı çeki düzen ver evde biraz daha eşin eve gelmeye yakın biraz daha toplu olabilirsin akşamları eşinle vakit geçirmeye bak gerekirse uyandır eşini çocuk uyuduktan sonra ben bunu çok yaptım bunlar kötü şeyler değil evliliğin olması gerekenleri şuna da karşıyım e hep biz mi yapacagiz erkekler de yapsın kafasında olma lütfen biz yaptıkça onlar da artık yapmaya başlıyor 

(923 puan) tarafından

Ben yanassam eşim zaten geri.durmaz da bende istek yok ama hata yapıyorum farkındayım 

(7,259 puan) tarafından

Yorgunluk çocuk ev derken tabi ki istenmediği dönem oluyo ama uzak durdukça o istek tamamen yok olacak beraber yatmaya basladikca vakit geçirmeye başladıkça herşey düzelir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 465 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
+5 oy
24 cevap 1,608 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler