0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,123 puan) tarafından

Eylül'de 2.ameliyat oldum açık yara tedavisi ama hala akıyor çok ağrım var, ara sıra artıyor tekrar cerrahi işlemden çok korkuyorum. Bu hastalığı bilen var mı olan var mı

Nasıl geçer bu bela ya Rabbim. Anal bölgede ağrı akıntı çok kötü 

6 Cevaplar

0 oy
(688 puan) tarafından
Kıyamam ya rabbim acil şifalar versin
(5,123 puan) tarafından
Aminnn
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Eşimde var ve tedavisi yok bunu ameliyatı yapan doktor söyledi boşuna oluyorsun ise yaramayacak dedi Çorum özelde 
(5,123 puan) tarafından
2 defa ameliyat oldum 1. Sezeryandan  3 ay sonra 2. Defa kızım 7 aylıkken vallahi çok zor bir hastalık kocaman açık yaram vardı 2 defa akıntı durunda fenalık ağrıyor
(684 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım esiminki biraz daha düzeldi kendine çok iyi bi doktor bulman gerek
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra çatlama .olmuştu bende sanırım bende o sıra çok araştırıyordum sanırım acılı. Baharatlı yememek lazım başka bir şeylede karisitiriyor olabilrim ama ben çok zorlanmıştim değilki ameliyat çok çok geçmiş olsun canjm
(5,123 puan) tarafından
Bu daha beter,  kanallar oluşuyor kalın bağırsaga uzanıyor sürekli iltihap apse oluşuyor
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Rabbim sifa versin inşallah 
(5,123 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(3,546 puan) tarafından
O hastalığa bıçak deüdirmeyeceksin bacım. O neşter oraya Bi kez değdi mi Bi daha iflah olmaz. Sana tavsiyem bitkisel tedaviler arastır. Ve hep sulu beslen.. Yani çok da sulu olmasın ama katı da beslenme. İyi çiğne. Allah yardımcın olsun çok zor popo
(5,123 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ya hiç kabız değilim.
Çok zor ama ameliyat mecburen oldum fistul kalın bağırsağımı delmek uzereydi
0 oy
(163,382 puan) tarafından
en zor seydeb biri allah yardimcin olsun
(5,123 puan) tarafından
Çok inatcı bir hastalık
Amin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nen var kuzuM (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,644 göst.
29 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,694 cevap

331,536 kullanıcı

...