0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (424 puan) tarafından
Bazı insanlar Lohusalıktan sonra aylarca âdet olmuyor. Böyle olursa doğum kontrol hapina nasıl başlayabilirim? Hapa baslamak için âdet görmek gerekiyor ya hani. Bunu yaşayan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından
Benim iki ay sürdü canim
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Kızım 4 aylık oldu ben hala adet olmadım ama zaten tüp bebek diye çokta önemsemiyorum korunma işini emzirdiğim içinde olmaz diyorlar ama birde olsada kabulum diye belki önemsemiyorum bilmiyorum:)
(424 puan) tarafından
Emzirme korumuyor ki
0 oy
tarafından
Spiral taktırabılırsjn. Prezervatıf kullanabılırsiniz
0 oy
(9,610 puan) tarafından
4 ay önce doğum yaptım henüz regl olmadım dogum kontrol hapı kullanıyorum 
(424 puan) tarafından
Nasıl başladınız doğum kontrol hapina ? Adetin ilk günü başlanıyor ya normalde. Siz âdet olmadınız
(9,610 puan) tarafından
Evet canim adet olmadım emzirenlere özel olan hapı kullanıyorum 40'ım cıktıktan hemen sonra başladım doktorum öyle bi şart koymadı eczacı da beklemeye gerek yok dedi çünkü 1 dene hasta olmayan kadınlar var o zaman 1 sene beklemesi lazım hapla korunabilmek için o yüzden o biraz saçma geliyo eger daha kırkın cikmadiysa kanaman varsa bugünden itibaren kullanmaya başlayabilirsin..sen yine doktoruna sor ama cerazette diye bi hap var bunu alıp regl olmayı beklemeden kullanabilirsin
(424 puan) tarafından
Dün kırkım çıktı kanamam kesildi ya :(  kullanamayacak miyim yani
(9,610 puan) tarafından
Canim kullanabilirsin benimde kırkım çıkmadan kanamam kesildi yani 20 günlük falanken kesildi ama ben 40ım çıktıktan sonra başladım yani adet olmanı beklemene gerek yok korkma kullanabilirsin ben duan üçüncü kutunun yarısına geldim 2 buçuk aydır kullanıyorum
(424 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zelalclk (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 476 göst.
0 oy
18 cevap 683 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sggg (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,027 soru

24,093,301 cevap

331,896 kullanıcı

...