Kızlar esiniz telegramını sessiz almış olsa, son gorülmeyi kapatsa, mesajlar ana ekrana düşmese ve hakkında kısmında sensiz dünya yerin dibine batsın olsa ne düşünürdünüz. ( evli cocuklu bn hamileyim ve telegramım yok )
Telegram yok ama watsabim sessizde ve bildirimler ekrana düşmez benim
Eşimin de profili babası ne olmuş bunda facede filan
Bi ara benimde açıklamada duygusal söz vardı
Bazen gerçekten merek ediyorum neden herşeyi bu kadar çok abartıyor sunuz
Evlendik diye eşlerimiz bizim kolemiz değil bizde eşlerimizin kölesi değiliz
NEDEN ESLERİNİZE GÜVENMİYOR SUNUZ VEYA GUVENMEDİGİNİZ ADAMLARLA NEDEN EVLİSİNİZ
Sevgiline gönderme mi yapyo
Okul daykn yapardk ya ordan
Eşini tanımadığımız için birşey düşünemiyoruz..
Bize normal gelen sana anormal gelebilir.
Kımsiiz dünya? Diye sorarım
Eşime yular takmaya gidiyorum hemen
Valla biz cocugumuz olasiya kdr kendi beraber cekilmis fotomuz vardi profilde ama onun profilinde yoktu benimle fotosu kendi fotosunu koyardi sadece durumdada evlilik tarihimiz yaziyordu ikimizinde cocuk dogduktan sonra ikimizinde durumunda cocugumuzun ismi yaziyor profildede sadece cocugumuzun resmi var bnm esim mesela bnm fotomu koymaz ekranina wp bildirimlerinide sessize alir ekrana dusmez cunku tlfoncuda calisiyor birinin benim fotomu gormesini mesajimi gormesini istemez o yuzden koymuyorum fotonu der ) amaaa bir huyu vardirki evden bi cikar ciktigi an direk mesajlasmaya baslariz taaaa ki eve gelesiye kdr bazen cevap veremiyorum cocukla ilgilenmekten bu seferde niye yazmiyom diye kizar iyi yonlerini gormeye calis kuzum kendini kotu hisstme bende senin gibi niye bnm fotom yok sende fln diye kizardim sonra guzelce anlatti simdi hic konusu bile acilmiyor bende hic alınmiyorum oyle norml bnce he ama diyosanki herseyi gizli sana tavri ilgisi fln bide oyle gizli bisi yapip bana soylemiyosa suphelenirim yani mesela bizde ikimizinde tlfonu hep ortadadir ben esimin telefonunda takilirim mesela o da bnm telefonumdan oyun oynar takilir herseyine bakarim guvenip guvenmemek degil tabi bizde sadece alip bakarim bugun napmis kimlerle konusmus diye o konuda birbirimize hic laf etmeyiz ben bazen cocuk uyudugunda sessize aliyorum tlfonun sesinden uyanmasin diye ona kizar niye sessize aliyon diye okdr
1,487,858 soru
24,321,881 cevap
345,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın