0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından
Şu aon pitbul çocuk haberinden sonra aklımdan çıkmıyor. Arkadaş saldırgan hayvan işte onlar. 2 saat oldu yataktayım. Vallahi be egimi dıları çıkardıgımda ya bize de denk gelşrde saldırırsa diyr düşünmekten uyuyamıyorum. Agızlıgını niye takmıyor sahipleri. Abla zararsız dedikleri an birşey desen bu defa da köpeği üstüme kışkırtır diye korkarım. Ya bebegime bana zarar verse. Bir de onları sahiplenene 11 bin tl cezası varmış. İnsanlara zaearları bir ömğr aüren bir hayvanı sahipl3nmenin cezası çok fazla opmaşıki caydırıcı olsun. Ay gerildim vallahi 2 saattir. Buraya yazıp sizinle yaplaşayım istedim 

13 Cevaplar

+1 oy
(929 puan) tarafından
Karışık yazmışsınız cümleleri 
(466 puan) tarafından
Evet çok gerilmiştim. Geç farkettim yazım hatalarını
-Reklam-
+1 oy
(30,107 puan) tarafından

Köpeğin suçu yokmuş neymiş sahibinde varmış ya Allah' aşkına köpeğin cinsi normal değilki sen onu alıp evcilleştirme ye çalışıyorsun çok saçma bir tabir.

Evet hayvanları çok seviyorum ama bir pitbullun yeri ev sokak değil barinaklardir..

O zaman yılan alalım aslan besleyelim sokakta gezdirelim bunlar normal mi.
Diğer köpekler dururken neden zararli olanı alıp evcilleştirme isterler anlamıyorum..
(799 puan) tarafından
Pitbul vahşi bi hayvan ve bu belli bişy
Nasıl hayvanın suçu yok
İstediğun gibi yetiştir onun genini deıuştiremezsin
Hayvanlara kötü davraniliyor diye ortalığı ayağa kaldıranların bu olaylara sesi soluğu çıkmıyor
0 oy
tarafından
 Keske dışarıdaki tek tehlike kedi kopek olsa....
0 oy
(163,340 puan) tarafından
inan o pitbuldan daha tehlikelileri var 2 ayakli canlilar
0 oy
tarafından
Bende artık disarda çok tedirgin oluyorum kuzum valla çok gerekmedikçe çıkmamaya çalışıyorum genelde kızımla evde vakit geçiriyoruz oda sıkıliyor ama napabilirim canından değerli mi
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Allah bu köpek tprlarin cezasını versin ya insan hayatı su ülkede bozuk paradn farksız şans eseri hayattayiz gerçekten hiçbir cezanın caydiriciligi yok
0 oy
tarafından
Ne yazdigin pek anlasilmiyor ama sanirim kopeklerden tedirginsin.

Dobermanla pitbull ayni sey degil oncelikle. Doberman yasak ya da tehlileli irk degil.

İkincisi, korkabilirsin normal ama keske disarida tek korkacagin sey kopek olsa. Sirf cani istedi diye elinde satirla kadin katleden manyaklar var. Her konuda tedbir bizden, takdir Allahtan...
(466 puan) tarafından
2 ayaklılarda tehlikeli her zaman. Ama anne olduktan sonra ilk düşündüğüm kızım olmaya başladı. Şu son olaydan aşırı etkilendim. Anne olunca insan başka hissediyor.
tarafından
2 cocugum var anliyorum seni. Ama tehlike her an her yerden gelebiliyor. Ayda 1 pitbull saldirisi okuyorsun, ama ayda 10 cinayet haberi aliyoruz oyle dusun. Tek tehlike hayvanlar degil hatta ona gelene kadar, en zararsizi hayvn bence.
Yapacak birsey yok, eve kapanamayacagimiza gore iste dedigim gibi biz tedbiri alicaz, takdir Allahin.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla hem köpeklerden korkuyorum köpek cinsi hiç farketmez hepsinden korkarım 

Ama iki ayaklilardan da çok korkuyorum onlar da pitpul gibi vahşi 
0 oy
(799 puan) tarafından
Valla cnm uşim bıçak yaptırcak ufak çantamda dursun

Birde biber gazı araştır alalım dedi

Bu zmnda böyme önlem alacağız

Biri 4 aylık biru 2 yaşında 2 çocuğum var 

En basiiti parka götürüyorum 

Öyle buşy vermesin rabbim başımıza ama verirsede ACIMAM ben izledim o 4 yaşındaki çoçuğu nasıl parcalayıp ortalığı ken gölüne döndürmüş 

Çocuğuağzından aldıklarında boynu bükük ölü gibiydi kanım dondu 

Böyle durumda yapılacak belli.

Hayvanlara kötü davraniliyor diye ortalıgı ayağa kaldıranların sesi soluğu çıkmıyor.

Ben hayvan düşmanı değilim ama her şeyin bi sınırı var 
(466 puan) tarafından
Sahiplenenleri agızlık takıp gezdirse kimse rahatsız olmaz ama aksi durumda canlarımız tehlikede. Evlatlarımız o korkuyla bir ömür yaşıyorlar.
0 oy
tarafından

Yine mi bir çocuğa saldırmış :(

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Sokak köpekleri de saldirabiliyor dünya sadece bizim yaşamamız icin kurulmadi birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz 
(466 puan) tarafından
Elbette onlarında yaşam alanı. biz de onları kısırlaştırın demiyoruz.  bu şekilde kontrolsüz korumasız serbest gezmelerini istemiyoruz.
(7,616 puan) tarafından
Barinaklarda öldürüyorlar malesef sahipleri agizliksiz gezdirmemeli
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bakın bende pitbul besliyorum kesınlıkle sahiplerinde hata nasil eğitirsen o şekılde karşilik alırsın ayni insan gibi küçük yaşta ne öğretirsen onu yapar köpeklerde suç yok sahipleri suçlu 
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Kısırlaştırma gelmis o cins köpeklere galiba 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 329 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Aslsmyr (803 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 1,148 göst.
22 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 495 göst.