0 oy
1,213 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,504 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyorsunuz artıları neler 2 bebeğim var sizce iyi olur mu Bir de taksit seçeneği var mı biliyor musunuz çok fazla marka var xaiomi ve roboroc mantıklı geliyor. Zaten özellikle çocuk olduğu için düşünüyorum çünkü zaman ayırmak temizlemek vesaire sıkıntı oluyor ama çocuklu ev olunca daha da pişman olur muyum acaba. Biri 2 yaş değeri 10 aylık

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bizim evdeki robot süpürgenin markası BuketHanim :D

tarafından
Bizim evdekide son model gözdeson :)
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
15aylik kızım var robot süpürge aldığımdan beri çok rahat ettim elim ayağım oldu 
0 oy
(2,929 puan) tarafından
Xiomi kullanıyorum cok memunum
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Benimde iki oglum var biri 5bucuk yaşında digeri 14 aylik bende aldim süpürgeyi Xiaomi aldik biz haritalandirma yok daha doğrusu cikardigi haritayi kaydetmiyo temizletecegim odanin kapisini kapayıp calistiriyorum telefonumdan nereleri süpürmus ne kadar da süpürmus görüyorum ve iyikide bunu almisim ben komut veremezdim oturma odami supur yatak odami supur diye cunku 14 aylik oglum asla rahat birakmiyor süpürgeyi:) kapiyi kapatmak en iyisi benim için
(1,504 puan) tarafından
Ay çok mantıklı bende öyle düşünüyorum o zaman harita özelliği olmasada olur. E kendi yuvasına nasıl gidiyor bitince. Sen al koy mu yapıyorsun. Nasıl aldınız taksit ile mi kız
(1,389 puan) tarafından
Cnm yuvasini da koyuyorum supurdugu odaya temizligi bitince bildiirm geliyo telefonuma temizlik tamamlandi diye bu bildirim gelincede yuvasina donmeye basliyor ve yuvayi bulma konusunda da oldukça başaralı (masalalh diyim)
Taksitle almadık cnm ben basta cok istedim sonra eşim dırdır edince vazgeçtim:D ben vazgecince dayanamamis almış peşin aldi sanirim
0 oy
(200 puan) tarafından
Bende xıomı var canım 2 yıldır kullanıyorum diğerini 2 yılda toplasan 5 kez anca kullandım hele şimdi bebekle gerçekten büyük kolaylık 
(1,504 puan) tarafından
Diyorsun bazıları da hiç iş görmüyor büyük süpürgeyi her halükarda yine açıyorum diyor ben de ikilemde kaldım bebekler olunca özellikle de masa altı yemek yediğimiz kahvaltı yaptığımız yer yani mutfak için çok istiyorum bebek yerde geziyor ufak tefek döküntüleri kırıntıları ağzına atıyor Ben de sürekli süpüremiyorum her yemekten sonra o açıdan işe yarar mı sence makinada makineye değişiyor mu bilemedim
(200 puan) tarafından
Kesinlikle değişir canım ben odaya bakıyorum yerler tertemiz ama xıomı çalışınca toz haznesi e nasıl tozlar doluyor anlatamam o açıdan vakumu iyi bazı ucuzlar var onlar bebekli eve olmaz xıomı veya roboroc alırsan çok memnun kalırsın netten de yorumlara bak anlarsın
(1,504 puan) tarafından
Ya roboroc yoktu aklımda xıomi diyordum direk ana roboroc da daha iyi gibi
0 oy
tarafından
yaa oyuncaklar etraftayken nsl supuruyor bu alet onu dq bii din hele
tarafından
ugras dur yanii.. cocuklar buyusun bnm de ilk istedigim sey buu hergun supuruyorum cunku
(30 puan) tarafından
Robot öyle normal süpürge gbi yapmiyor malesef. Hergun büyük süpürgeyi açıyorum yine . Üstün koru alıp gidiyor asla normal süpürge yeri tutmaz.
tarafından
hadi yaa her halukarda isten kacis yok yani
(30 puan) tarafından
Malesef :((
(1,504 puan) tarafından
Hadi ya. Ben ufak kırıntılar için mutfak için özellikle de masa altı için yemek yedikten sonra dökülen şeyler için istiyorum iş görmez mi yani deme öyle ya
0 oy
(163,331 puan) tarafından
samsung istasyonlu aldim 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Bebeğim henüz doğmadı, roborock kullanıyorum inanılmaz memnunum.
(1,504 puan) tarafından
Anladım canım burada bazı arkadaşlar da gırgır'dan farksız diyorlar o yüzden  kafamda karışmıyor değil
(1,576 puan) tarafından
Enteresan bir yorum, ben çok memnunum özellikle halıları benden güzel süpürüyor ki benim normal süpürgem de iyi bir süpürge. Roborock üst seviye bir robot süpürge ben memnunum ama xiaomi kullanan arkadaşlarım da çok memnun.
Annemde teyzemde de xiaomi var onlar da memnun. Gırgır ne yani çağ dışı bir ürünle kıyaslamak biraz komik. :)
(1,504 puan) tarafından
Ya belki o makinaların çekiş gücü zayıftır o yüzden öyle benzetme yapmıştırlar ama gırgır deyince de işte hani insan aklında farklı bir şey canlanıyor çünkü ben daha önce hiç kullanmadım robot süpürge o yüzden bilenlere de sormak iyi oluyor anladım canım ya büyük ihtimalle Ben de eşimi ikna olursa alırım zamandan tasarruf yani.
(1,576 puan) tarafından
Evet hem zamandan tasarruf hem de çalışan insan için bulunmaz nimet. Bir de ütü yapanı çıksa diye bekliyorum. :)
(1,504 puan) tarafından
Hiç şaşırmam çıkar yakında ☺️
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Benim yok ama bende meral ediyorum nasil diye sanki her yeri temizlemez gibime geliyor
(1,504 puan) tarafından
Yani kanepe dip bucak temizlenmez ama çocukların gezdiği yerler temiz olsa yeter bana detaylı temizlik hafta bir yapılır
0 oy
tarafından
Xiaomi s6. 2 yildir kullaniyorum.cocuklarima daha fazla zaman ayirmak icin almisti esim oylede oldu :)
(1,504 puan) tarafından
Hıh işte bende sırf o yüzden alıyorum. Çekiş gücü sesi falan nasıl
tarafından
Sesi normal supurge gibi degil ama var. Cekis gucude halida ayri parkede ayri sekilde kndince ayarlaniyor. Haliya cikinca yukseliyor enis gucu Zekasi super haritasi asla sasmiyor. Moobu da var takip silebiliyorsunda
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Xiomi vacum mop
(1,504 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(30 puan) tarafından
Öyle güzel bir temizleme bekleme canım hergun büyük süpürgeyi açıyorum hala . Robot gırgır yerine düşün . Asla herşeyi çekip almıyor Xiaomi Vacumm mop pro benimki silmesi zaten kötü. Bilmiyorim yani çokta elzem değil yani öyle çok iş görmüyor 
(1,504 puan) tarafından
Ben özellikle de bebekler de olduğu için kırıntıları alması için yemeklerden sonrası için istiyorum . Günlük mutfak ve oturduğumuz yeri 3/4 kez süpütüyorum çocuklar ile diğer işler ile ilgilenmek zor oluyor
0 oy
(554 puan) tarafından
Canım oğlum şu an 13 aylık xaiomi markası . Robot evde gezerken peşinden gidiyor geri dönünce kahkahayla oğlumda robottan kaçıyor şimdilik mutluyuz 2. Gebeliğim bakalım baya rahat olacak inşallah diye düşünüyorum.

Ben Trendyol dan taksitle aldım 3700 e şimdi ne kadar bilmiyorum daha ilk taksit ödendi inşallah ödeyebilirim diğer taksitlerinide.. 
(1,504 puan) tarafından
Aylık kaç ödüyorsunuz kuzum. Telefon taksit olmuyor ya bunlar oluyor mu merak ettim
(554 puan) tarafından
620 TL canım 6 taksit yaptık taksit artıkça satış fiyatında artma oluyor haberin olsun
(1,504 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Xiomi kullanıyorum canım günlük temizlik için elim ayağım oldu diğerini haftada 1 acıyorum. Çocuklu eve kesinlikle sart
(1,504 puan) tarafından
Dimi ya elbette diğerinin yerini tutmaz ama günlük olan temizliğe şart
tarafından
Benim ihlas makinem var asla yanından bile geçemez onun ama günlük temizlik için eli ayağı oluyor insanin
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Kız onun yaptıgı temizliğe temizlik demem ben süpürge dediğin lös diye yapışcak halıya dibine kadar çekecek tozları :D hele ki 2 çocugun var hiç hijyenik değil bence onlar sadece görüntüsü adı var valla üstten alır o dip bucak yaptıgına asla güvenmem :D 

tarafından
Bence de canm gırgırla eş değer :D
(25,178 puan) tarafından
Kesinlikle öyle :D
(1,504 puan) tarafından
Ya detaylı süpürmek için büyük olan Süpürge yine olacak ama minik ler tüm ufak şeyleri ağıza atıyorlar yemek yerken dağıtıyorlar. He yemek sonrası süpürge açıyorum nerdeyse. Artık daral geldi
(25,178 puan) tarafından
Sofra bezi ser canım yemek yerken ben de yle yapıyorum sabah ve akşam açarım hep süpürgeyi genelde takıntı oldu bende:D ama robota o parayı vermeye degmez inan
(1,504 puan) tarafından
Anladım canım İnan sofra bezini de çok denedim de durmuyor sofra bezinde ya ben de ne yapayım yesin de yeter ki bu Ne yapayım dedim öyle likle saldım
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Evde robot olarak ben varım ben de almayı düşündüm ama çok pahalılar ya:D

(1,504 puan) tarafından
Ayyy evet ne takla atıyom ikna edene kadar kocamı ama tık yok ☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 353 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 839 göst.
21 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
12 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Didemm (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,107 cevap

330,151 kullanıcı

...