0 oy
2,555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşim köyde yetişmiş. Şehirli cocuklar gibi giyinmeyi, şakalaşmayı, gezmeyi, gülmeyi bilmez. Baskalarının eşlerini görünce imreniyorum ve ister istemez onu kıyaslıyorum. Onlar sanki daha üstünmüş gibime geliyor. Uyarıyorum ama ben buyum diyor sözde suleymancılarda yetişmiş ama namaz kılmaya ikna edemedim. Baskaları damatlarım namazında niyazında diyor ben malesef anneme o lafı dedirtemedim. Yılbası için özel bişey yapmak istesem biz muslumanız diyor. Benim de psikolojim bozuldu onun demediği şeyleri diyormuş gibi bir anda parlaya biliyorum. Mesela tesettüre zorlanmak istemiyorum dedim o da sinirlenip ben senden bunu mu istedim dedi ve bunun gibi daha bir çok konu. İyi yönleri var mı var tabiki ama kötü yönleri daha baskın. Ben artık onu kırmaktan sıkıldım onu olduğu gibi kabul eden birini hakettiğini düşünüyorum. Yollarımızı ayırmamız gerektiğini ona nasıl söylerim kabul etmeyecektir veya çok uzulecektir. Orta yol bulmaya çalışıyorum ama olmuyor. 

78 Cevaplar

0 oy
(3,153 puan) tarafından
Köyde büyüdnü bile bile evlendn canım ve bende  Süleymancilarda okudum büyüdüm  namaz kilmiyorm birktm Allah nasip ederse Sabah başlıcm namaza Tekrardan ne demek anneme başkaları gbi damadın namaznda niyaznda dedirtemdm bu Allah'ın emri olan bı namaz annen desin diye kilcaksa kilmasn namaz boşa günahada girmesin adam malsf görümcemin kocasıda Mahmut efendi cemaatndendi namaz için işi gücü bırakıp şalvar sarık  taktı şuan madde bağımlısı ben cemaatler kötü demiyorum yanlış anlama ama beterin beteri var şükret ya sen sehirlileri çok iyi saniyosn galiba canım kimin eli kimin cebinde beli değil  
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bencede senden daha iyisine layik esin.yakasini brak oda mutlu olsun
0 oy
(6,831 puan) tarafından
Kırıcı konuşmak istemiyorum ama şöyle dym cnm sen eşini öyle gördün öyle sevdin öyle bildin başkalarına bakıp onlara imrenmek ne demek bn eşimin bir tırnağının çöpünü kimseye değişmem bnm eşim gayet bakımlı ama çok öyle konuşmaz kndinhalinde bnde senin gbi konuşkan birininistyrn diyemem ama bnce yanlış yapıyorsun acaba boşanmak için sebep arıyor olabilir msn
0 oy
(416 puan) tarafından
Olduğu gibi kabullenemeyeceğiniz biriyle evlenmenizin mantığını anlayamadım zaten bu şekil de huzur da bulamazsınız huzur da bulduramazsınız 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ayrılmak için bahane arıyorumdurr
0 oy
(313 puan) tarafından
Gerçek hayatta asla bu kafayla seninle konuşmak değil selam bile vermezdim ne kadar cahilsin kusura bakma 
0 oy
tarafından
Köylü ? Suleymanci ? Canım ilk pnce sen kendini mi değiştirsen bu ne biçim Ayrim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Gecenin çelişki dolu insan kekleme. Postu seciyorum...
0 oy
tarafından
Kusura bakma öyle adamlarada senin gibiler denk geliyor ya yazık valla
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Kocanla evlenirken onun nerde yetiştiğini nasıl biri olduğunu bilmiyor muydun? Kocan adına üzüldüm şuan. Sen eşini sevsen onu olduğu gibi sever kabul edersin kusurlarını görmez üstünü örtersin. Benim de eşim çooo kültürlü biri değil ben üniversite okuyorum o ortaokul terk farkı düşün ama nolursa olsun ben onu olduğu gibi gördüm sevdim başka adamları aklımın ucundan bile geçirmem. Sen o eşinden bir an önce ayrıl adamın da daha fazla günahını alma yazıktır 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Bence aranizda büyük bir problem yok belki kültürel farklılıklar var ama ilerde pişman olacağın bir şey yapma çok kötü erkekler var hayatta her gün TV de neler görüyoruz böyle şeyler için bosanilmqz bence, ya hiç evlenilmez ya da evlenilir de çözüm yolları aranır 
0 oy
(85 puan) tarafından
Nasil 1 insanliktir buya esin 4 4 luk  bu zamanda Allahtan korkan insanmi  kaldi boyle 1 evde sahip oldugunu icin yatip  kalkip  sukretmen  lazim o adami asla haketmiyorsun
0 oy
(293 puan) tarafından
Allahım yarabbim sabır.. Ya madem öyle baştan ne evlenirsin ki eşini olduğu gibi kabul edip evlenmiş sin şimdi niye şikayet ediyorsun ayrıca başkalarına özenme Bi çok kişide göründüğü gibi değil.. 
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Hanım hanııııııııım köylü milletin efendisidir. Yaz o aklının kenarına
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Sana şöyle fena bir koca denk gelicekmis benim eşimde köyde doğdu büyüdü hâlâ köydeyiz köy diyip geçmeyin şehirden farksız. Evet namaz kılmaz asla kıl diyip baskı yapmam Allahla onun arasında olan birşey girmem sırf annem damadını övecek diye annemi de ilgilendirmez zaten bunun köyde yetismeyle ne alakası var ? Adamın yapısı bu biraz kendin değiştiriceksin huyunu benim eşimde aman aman gezmeyi sevmez hep ben derim gezelim diye oda sağ olsun hiç kırmaz evet kültür farkımız var ama ben eşimi seviyorum öyle tanıdım öyle sevdim hiç bir zaman başkasının kocasıyla kıyaslamadım ne kocalar var evlerden ırak oturup kocanı eleştiriceğine biraz kendine bak acaba ben neyim nasılım de hadi boşadın onu karşına eli yüzü düzgün yakışıklı çok gezen biri çıktı ya seni her gün dövüp aldatsa şuan ki kocanı kaybettin diye köpek gibi pisman olmayacak misin? Yanlış yoldasın bence çeki düzen ver kendine.
0 oy
tarafından
Evlenirken köylü olduğunu bilmiyor muydun ki bunun köylüye hiç alakası yok benkm eşimde koyde büyümüş ama inan senin gibi gram düşünmüyorum bütün dünya bir yana eşim bir yana deglki yargilamak bin şükür Rabbim sana hidayet versin eşinede yardım etsin. Eşim benimle ilgili böyle düşünce kahrolurdum 
0 oy
(781 puan) tarafından
Bence de bosanmalisin o adam senden daha iyisini hakediyor senin problemin eşinin eksikleri değil toplumda kocanla varolmaya çalışman hiçbir vasvin ve karakterin yok cunki Bu kafayla ömür boyu mutlu olamazsın bence destek almalısın p
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Yuva yıkmak ne kadar kolay olmuş artık! Me olursa olsun insan eşini aslaa kimse ile kıyaslamamalı. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
0 oy
14 cevap 1,346 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,194 göst.

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,960 cevap

332,462 kullanıcı

...