0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından
Arkadaşlar... 6. haftamdayım ve doktora henüz gitmedim çünkü randevu alamadık, haftaya doktora gidebileceğim. 

Aralık ayında regl olmadım. Ve de 5-6 tane farklı günlerde test yaptım. Hepsinin sonucu pozitif. Hatta iki tane testim hafta bilgisi de veriyordu. Geçen hafta yaptığımda 2-3 haftadır hamilesiniz dedi, iki gün önce yaptığımda 3 haftadan uzun süredir hamilesiniz dedi. 

Son adet tarihimin ilk gününe göre 6. haftaya girdim. Ama göğüslerimde garip bir rahatsızlık dışında (göğsümü sıktığımda rahatsızlık hissediyorum) hiçbir belirti fark etmedim. Midem bulanmıyor, ekstra bir yorgunluk yok. Bu normal mi? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her bünye farklıdır. Bulantılar insanı canından bezdiriyor. Olmaması güzel bişey bence :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal canim benim hep 8. Haftada başlıyor mesela
0 oy
(1,576 puan) tarafından
18. haftamdayım 1 gün bile bulantı yaşamadım. Bulantı herkeste olan bir şey değil zaten.
0 oy
(163,356 puan) tarafından
o bulantilar berbat zaten
(7,617 puan) tarafından
Anlamayrim ki zorla  mideleri bulansin istiyorlar berbat bisey haberleri yok
(28 puan) tarafından
Çocukluğumuzdan beri filmlerde, orada burada midesi bulanan kadın için "hamile herhalde" dendiği için bilinçaltımıza öyle işlemiş, mide bulantısı yoksa sorun var sanıp tedirgin oluyoruz bence.
(7,617 puan) tarafından
Aynen :)))korkunc bisey o bulantı allah kimseye vermesin
(163,356 puan) tarafından
kuzeyde 6.haftada bi basladi en son doguma giderken kusmutum cok berbat bisi
(7,617 puan) tarafından
Kesinlikle korkunç
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Benimde 7. Haftadan sonra başladı mide bulantısı canm 
0 oy
(548 puan) tarafından
Ben 13.haftaya girdim hic hamile deilmis gibiyim bu konuda şanslıyız bence öyle düşün:) 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Her hamilelik aynı değildir bence olmadığı için şükür et :). Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Her bünye farklıdır canım benim ilkinde bulamıyordu kızım da bulandı ama ilkini düşük yaptım
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Gayet normal arkadaşım doğum yapan kadar kusmadi çok güzel di hamileliği inşallah ta olmaz y miğde bulantısı kadar pis birşey yok herşeyden tiksiniyordum ben 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
8 den sonra bulantı başlıyor canım
0 oy
tarafından
Sağlık ocağına kan verince orda da bakılıyor beklemek istemezsen. Bulantı hemen başlamaz benim 1.5 aylıkken basladi dogurana kadar da devam etti .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
+2 oy
3 cevap 131 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
6 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde misafir tarafından soruldu