+2 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba 6 aylık evliyim eşim 23 ben 26 ysainda5yım eşim yalnış anlaşmalardan dolayı ailemle görüşmüyor gel beraber gidelim dediğimde gelmiyor yanimda  bunun yani sıra geçen haftalarda eşime aileme düğün borcundan dolayı yardım etmek istiyorum dedim eşim o zaman annemin bana taktiği bilezikle televizyon aldık onu da yap dedi tamam dedim sonrasında ise eşim tapusu eşimin borcunu ise annesinin ödediği sadece kağıt üzerinde eşimin olan ev için Babam senden hiçbir hak talep etmiyorum diye imza istediğini söyledi çok şaďirdim tamam dedim ama sonradan bu hareketin beni çok üzdügüzdüğünü ve gurur kırıcı olduğunu söyledim vazgeçtim imza atmaktan sonra eşimle tartıştık bana kimse kimseye güvenmiyor dedi sendemi bana güvenmiyosun dedim evet dedi tamam o zaman dedim bana güvenilneyen bir ilişkide evlilikte olmak istemiyorum dedim yarın boşanma dilekçesi verecem dedim eşim hadi bakalım dur sözünün arkasında dedi ailem hiçbir şekilde istemiyor cevrem istemiyor annemin doğum günü için param olmadığından para istedim cevabı hayır sen kendin para çek oldu nedenini sorduğumda ev için pazarlık yaptığımi düşünmesi kafam çok karışık seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(960 puan) tarafından
Kendi yazdığınızı hiç okumadan mı paylaşıyorsunuz? Gözlerim kanadı kim kimin annesine ne demiş sen ne demişsin eşin ne demiş gram anlaşılmıyor
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bişey anlamadım . Hesabı yeni mi açtın
(960 puan) tarafından
Neyse uzamasın kızlar konu boşverin evet yazan erkekmiş derdi olabilir ama bu uygulamada olması hiç hoş değil bir sürü özel soru dönüyor. Çevresi, ailesi ile konusabilir bu konuyu burada kadınlardan destek beklemek biraz saçma
(5,572 puan) tarafından
Erkek bayan bilmiyorum artık . Kimsenin de günahını alamam . İnşallah derdine çözüm bulur. Erkekse de siler kaydını
tarafından
Renkli dünya aynen kuzum bende senin gibi düşünüyorum. Sadece evet bu uygulamada erkeğin yeri yok bunu savunan tek bir yazım da yok. Sadece yazısında kötü birşey görmedim erkek mısın eekek mısın diye yazılmasını o an için gereksiz buldum hepsi mi. Lütfen bu uygulamayı erkeklerde kullansın diye pankart açtım sanki
(960 puan) tarafından
Ya işte herkes yazıyla anlatmak istediğini anlatamıyor bazen yanlış anlaşmalar oluyor normal olarak. Tartışma olmadıktan sonra önemli değşl boşverin kızlar
tarafından
Aynen neyse ikimizde yanlış anladık benim açımdan sorun yok
0 oy
tarafından
Daha çok yeni evliliğini bir birinize ters şeyler söylemeniz normal zaman ver yada bir aile terapisi düşün 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Hic bisey anladim gervekten 
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Oturup karşıklı güzel iletişim kurarak konusun. Büyük problemler yok ise bence boşanmayın
0 oy
tarafından
Alt sıra yazılarını çok anlamadım.  Ama evlenmişsin artık senin evin ayrı dugun yapıldı diye ailene yardım etmek.istemek biraz saçma. Esinde bu tepki olarak ailesini savunmuş. Paran varsa kenara at birikim.yap. 

Her aile çocuğu için düğün zamani masraf yapacak. Sen daha 6 aylıksız hemen aileni düşünmüştüm gibi olmus..

Birde erkek yaşça az büyük olmalı olgunlaşmadan geç oluuor ve sen 3 yas büyüksün sanırım arada bunun farkında vardır. Erkekler geç olgunlaşıyor://

Boşanma isleri kolayda ilerde pisman olma
tarafından
Yazan kısi erkek zaten
tarafından
Kiz adı sinan diye mi erkek diyin ne işi var burda erkek ise burasi kadınların alanı:/
tarafından
Kız Merve dikkatli oku
Eşim annesinin bileziginide yapmamı istedi diyo
0 oy
(54,208 puan) tarafından
Düğün borcu icin esin hakli.sen ailene yardım etmek istersen oda ister 

Pasta konusunda annene gicik oldugu için vermek istememistir 

Ev konusunda anlamadım ama oturdugunuz evde hakkin olmasin diye imza istediyse cok ayip etmis
(4,651 puan) tarafından
yazan kisi erkek
(54,208 puan) tarafından
Olsun
0 oy
tarafından
Noktalama ilareti koysanız bende anlamadım hiçbirşey
0 oy
tarafından
Biri tercüme edebilir mi 
(4,651 puan) tarafından
yazan kisi erkek