0 oy
1,023 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kızlar 45 günlük dogum yapmışım. 40 gün falan yanimda birileri vardi. Eşim yardim ederdi. Ama bu 5 gündür. Ben yapmaya çalışıyorum cok zorlaniyorum. Ilk bebegim kolik bir bebek. Bugün kayunvalideme gidecektik. Hem sabah hem aksam yemegi icin. Ama bende mastit var bu 2. Dir oluyor. Esim hastaye götürmedi. 10 gün cektik gecti. Dün gece yine olmuş mastit. Sabah cok atesim vardi halsizdim. Sabaha kadar uyuyamadim. Esimde kizdi anneme gidecektik gidemedik. Cocuk kucagimda agliyor kusuyor. Ben hastayim hem titriyorum hem atesim var. O halde kahvaltiyi hazirla dedim hem cocuk kucagimda emziriyorum hem kahvalti hazirliyorum. Gerek yok aksamda gitmeyecegiz  dedi bende yemek yapacak halim yok dedim acmi kalalım gidelim dedim. Kizdi gerek yok aç kalalim dedi cıktı disari arkadasiyla gezmeye. Ben hastayim tekim evde yemek bile yiyemedim okadar uzuluyorum ki kendisi yedi kahvaltisini gitti bende cocugu emziriyorum yiyemedm ver bile demedi. Üzülüyorum elimde degil sütüm kesilirmi kimseye anlatamiyorum. Hep tekim hicvyarrdim etmez bende tecrubesizim. Yemek yapmaknicin cocugu birakiyorum agliyor ki ben yemek yapayim kizmasin diye. Lohusaligim cok berbat gecti. Bunuda biliyor. Eve yardima annem kardeslerim geliyor surat asıyor

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım Allah kocanada vicdan merhamet versin kendi çocuğu seni öyle bırakıp gitmesi tam bir h.ayvanlik yani. Mastit oldiysan sütünü boşalt, sıcak su ile masaj yap, sağlık ocağndaki ebelerden yardım al.
-Reklam-
0 oy
(163,449 puan) tarafından
ee bacim 40 gub yardim etmisler benimde bebegim kolikdi hic kimsem yoktu bende mastit oldum bi basima atlattim toparlanmaya bak
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canım ilaçsiz zor duzelir bendede olurdu halada oluyor ama senin ateşin varsa çok ilerlemis göğsünün yan tarafina bebek emerken veya sağarken ov masaj yapiyor gibi ben öyle açtım süt kanalların tıkanmistir o orda kalirsa kist olusur pompan varmi
(444 puan) tarafından
Evet var yapiyorum gecsin diye gunde 1 defa
(7,470 puan) tarafından
Açılana kadar yap canım 1 le yetin me
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Adam olsun kalksın yapsın bebeğe de baksın ikinizide bir anne doğurmadi mi niye kendine bunu yapmasına izin veriyorsun
0 oy
tarafından
Allah'ım akıl fikir vicdan versin o akılsız fikirsiz vicdansız eşine.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Cok uzuldum canim rabbim sana yardim etsin esinede merhamet versin bende 2 defa oldum cok kotu ama ilac veriyorlar serum takiyorlar geciyor anneni falan ara seni gotursunler hastaneye olmaz mi oyle nasi bakacan cocuguna onuda Allaha havale et sen uzulursen sutunde etkilenir
0 oy
(13 puan) tarafından
Keşke kalkıp bebeğini de alıp kaynanana gitseydin sonuçta oda onun annesi iyi insan değiller mi hastayım bebeğe biraz bak  anne bende uzanayım dinleneyim derdin hem eşinde başından gitmiş olurdu yemek kahvaltı derdine düşmezdi.
(444 puan) tarafından
Annesi iyi. Babasida aslinda cokta iyiler kendisi de iyi ama böyle tuttusa inadı tutuyor işte. Sinirlenince Birsey görmüyor gözü.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 451 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.
15 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ankarali (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,494 cevap