0 oy
982 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eski postu mu okuyanlar bilir kaynana görümce çok çekiyorum kaynanam sürekli oğlumu kendine bağlamak istiyor 2. Hamile olduğumu duydu diyor ki sen annesi isen bende annesiyim sen hamilesin onu alır ben bakarım büyük oğlum için diyor görümce ile kavga ettik baya bi büyük ayrılma noktasına geldik hoşt sana çocuk mu vericem dedi benim çocuğum için akılları fikirleri çocuklar en çok onları. Sevsin onlarda kalsın böyle durumlar yaşayıp çocuğunu bu şekilde kaynanaya veren oldumu kafamın içi öyle dolu ki bu oyuna getirip benden alırlar diye

22 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kız saçmalama biz eşimle bı hafta tatile gidicez sen bak desen iki saat sonra hastayım der kimse kimsenin çocuğuna annesi gibi bakamaz bırak duyma stres yapma hiç hee de geç 
tarafından
Canım  zaten aynı durum u yaşadım bakamadı bunun aklındakj büyüyünce almak okula başlayınca
(13,675 puan) tarafından
O zaman hiç almaz ki derslerini nasıl yaptırıcak hiç dert etme kendine
tarafından
Okuması yazması bile yok aşağılamak değil canım derdim ama hırs uğruna çocuğumun geleceğini ona yaktırmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani canim bakmak icinse ver baksin kafani dinle ama.senden uzaklastirmak icinse biz anneler kaplan kesilmeyi iyi de biliriz
tarafından
Canım bakmak olurmu hiç bi kıyafet almaya gittim arkamdan 10 kere aradı amacı çok ayrı en çok beni sevsin beni saysın bana hiçbirşeyi layık görmez Allah'ın verdiği çocuğum bile

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 278 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duruduru (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,887 soru

24,146,601 cevap

334,692 kullanıcı

...