0 oy
918 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eski postu mu okuyanlar bilir kaynana görümce çok çekiyorum kaynanam sürekli oğlumu kendine bağlamak istiyor 2. Hamile olduğumu duydu diyor ki sen annesi isen bende annesiyim sen hamilesin onu alır ben bakarım büyük oğlum için diyor görümce ile kavga ettik baya bi büyük ayrılma noktasına geldik hoşt sana çocuk mu vericem dedi benim çocuğum için akılları fikirleri çocuklar en çok onları. Sevsin onlarda kalsın böyle durumlar yaşayıp çocuğunu bu şekilde kaynanaya veren oldumu kafamın içi öyle dolu ki bu oyuna getirip benden alırlar diye

22 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Kimse ama hıçkimse bir anadan evladını alamaz onlar ananesi vs.  Diye anne hakkı onlarda olmuyor hak var hukuk var 
tarafından
Canım çok tehlikeli bi kadın kendi çocuklarını öyle bi bağlamış ki kendine yalanla diliyle aynısını oğluma yapacak diye korku içinde yaşıyorum
tarafından
Yapsa nolur ölümsüz degil ya bugun var yarin uçup gidecek ölmeyecek gibi hayatlar yasiyiruz keske aile büyükler sidik yaristirmak yerine örnek olsalar
tarafından
Ölüm var Allah var bunun hiç farkında değil plan kurar beddua eder ah alır
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Nasıl insan bunlar bi cocugu annedej uzak tutmaya calısmak nedir. 
tarafından
O zamanlar annesine bişey demiyordu şimdi yeni yeni aklı başına geliyor
(960 puan) tarafından
Yani çok saçma sen belki birşey diyemiyorsundur ama eşin bir zahmet sesini çıkarsın bizim cocuk bu sizin değil karısmayın herseye diye
tarafından
Kardeşine dedi ama annesine asla laf demez
(960 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin o kardesinin de cocugu olucak illaki
tarafından
Evlenmez o başıma kaldı herkes ile kavga ediyor isteyen bile yok
0 oy
(402 puan) tarafından
Cok istiyorsan doğur da bak deseydin ya bu ne terbiyesizlik karnında taşı dogum sancısını agrisini herseyini sec cek el gelsin hazıra konsun terbiyesizler evime almm valla asla kocanda is yok ver ağzının payını o ne öyle
tarafından
Arsız bunlar ailecek annesi öyle bi bağlamış ki eşimi kendine kardeşini o sözünden sonra engelledi de anası gene arar
(402 puan) tarafından
Yazik sana valla
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Kız olur mu öyle şey anası dururken orda ne işi var çocuğunun hickimse alamaz senden sevmek isteyen gelsin burda sevsin vermem ben çocuğumu de 
tarafından
Dedim sen kimsin de diyor
tarafından
Doğuran taşıyan anasiyim sen kimsin dış kapının mandali de ne susuyon ki büyük kavga çıkar yoksa bunlar iflah olmaz
tarafından
Çıkardım engelledim konuşmuyoruz
0 oy
tarafından
Daha doğmamış bebegi almayı mi düşünüyorlar ne kadar korkunç tabiki verme
tarafından
Bu tane 3yaşında var onu istiyor
0 oy
tarafından
Psikolojini bozmuş bunlar senin Allah islah etsin olanları kimse alamaz merak etme 
tarafından
Allah'a havale ediyorum bunlar ile baş etmek imkansız
0 oy
(290 puan) tarafından
Böyle insanlara anlam veremiyorum kaynanam geliyor kendim veriyorum eline sevsin diye yok ben Alcam bende kalsın yok ALLAH razı olsun görmeye gelir hemen veririm senin kaynana baya abartmış 
(290 puan) tarafından
Buna tabikide müsade edilmez nasıl bı zihniyet bu ya öyle saçmalik mi olur gelip insan gibi sevicekse sevsin bu şekil ben olsam bende kabul etmem net
tarafından
İlk doğduğU zaman oğlum sütüm ğelmedi bebeğimde emmek için hep yara yaptı lohusalık psikolajisj ile benide ana doğurdu diyeağladım geçen bunu unutmamış sende böyle dedin diyor aklına yazmış çocuk büyüsün yanındada diyecek biliyorum
(290 puan) tarafından
Benide ana doğurdu yani bunda birşey yok bana göre senin kaynana fena anlattigina göre sen Rabbime bırak Rabb'im büyük
tarafından
Öyle canm Allah'ım planlarını bozsun
(290 puan) tarafından
Amin insALLAH kuzum
0 oy
tarafından
Hadi ordan ötede havlayin de 

Kimse alamaz senden çocuğunu 
tarafından
İnşaallah canm
0 oy
tarafından
düzenlendi
Çok merakliysa analık yapmaya dogurduklarina yap de. Manyak kadın sana hoşt deseydin. Benim çocuğumu alacak büyük konusmiyim ama parçalarım onları b.kunu bile goremezler çok sinir oldum ha Sen nasıl bu kadar sakinsin. Ayrıca madem böyleler ve eşin de onlara hak veriyorsa ikinci çocuğu niye yaptın uzağa taşın gelip girmesinler karışmasınlar herşeye. Belki anlarlar da hadlerini bilirler. 
tarafından
Dedim benimle böyle konuşamazsın yazmış kenidni ne sanıyor inan anlayamadım çevreye de böyle tavrı
tarafından
Terbiyesiz birgün biri alır havasını görür gününü.
tarafından
Bi evlense zaten bu kafa ile mutlu olamaz hadi ben suçlu olayım bu teyze kızı amca kızı amcası komşusu herkes ile kavgalı komşunun oğluna sen erkek misin demiş
tarafından
Allah korusun birinin elinde kalmasin .
tarafından
Benden bulmasında belasını
0 oy
tarafından
Kuzum ona dedi çıkardığın cocugu geri soksun münasip yerine kimse kimsenin çocuğunu alamaz öyle bisey yok olamazda
tarafından
İnşaallah Rabbim kötü planlarını kendine çevirsin
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kesinlikle verme çocuğunu onlar baksın diye mi dogurdun sanki senin çocuğun o 
tarafından
Yok sen annesi isen bende annesiyim diyor
(3,504 puan) tarafından
Sen mi dogurdun desene bı ona
tarafından
Bi çocuk doğurdun diyor başka ne yapılırsa
0 oy
(684 puan) tarafından
Sen sinirlendkce daha çok söylerler. Sen oralı bile olma ne mümkün annesi hayattayken almak söz konusu bile olamaz 
tarafından
Benim annem dedi ki annem köyde çoçuk sıkılınca gelir dedi annem deyince kıskandı çocuğun yeri annesinin yanı dedi
(684 puan) tarafından
Cahil işte karacahil aklı sıra kaynanalık yapıo. Gül geç hesaba bile alma. Senin çocuğun senin kokunu sevgini tattıktan sen ii Bi anne olduktan sonra hiç bişey yapamaz değiştiremez alamaz bakamaz söz konusu bile olamaz
tarafından
Cahil ki ne cahil kavga ettik babamın evine ğidiyordum çocuğu bırak oradan getirmedin diyor
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sanırım çok sakin kaldınız, arsızlıkları bu sebepten korkma Bi şey daha olursa bas yaygarayı.. 
tarafından
Dedim zaten ortalığı yıkarım diye
0 oy
(163,283 puan) tarafından
hamilesin o yuzden takmissin kaynanan seyinide yirtsa senden senin cocugunu alamaz
tarafından
İnşaallah canım
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bacım delimisin o kimki senden çocuğunu alıyor biraz cesaretli olun yaa 
tarafından
İşi gücü oyun plan kendini şirin gösterir işine geldiği zaman
(6,675 puan) tarafından
Neyse ne bu konuda sınırını çiz
0 oy
(513 puan) tarafından
Bu kaynanalar niye böyle ya benimkide öyle oraya gittiğinde ağladığı için zoruna gidiyomuş napabilirim baş belasi
tarafından
Hiç bi insana beddua etmedim bu güne kadar ama buna diyorum dili bağlansa da bana artık acı konuşamasa
0 oy
tarafından
Aman her kaynanin derdi bu yalniz unuttuklari birsey var kimse anasini unutmaz birakmaz. Kizima da aynisi yaptilar. Simdi 5 yasinda gonderiyorum gitmiyor kokunu ozluyorum seni ozluyorum anne diyor :)
tarafından
Oy kuzum benim Rabbim evlatlarımıza akıl ömür versin
tarafından
Amin cumlenizinkine
0 oy
tarafından
Bendede var aynılarından takılma boşver Allah korusun ama iş boşanmaya gelince onlara mı vericek mahkeme 
tarafından
Bi gör canm tavırları sanki hak hukuk bunlar
tarafından
Benşmkide hayaller kuruyor öleyimde çocuklar ona kalsın diye birşey söyleyince büyüten ben oluyorum o yüzden takmıyorum artık :)
tarafından
Evet bak benim kaşım saçım döküldü eski resimlerime bakan bu sen misin diyor öyle çöktüm ki kızı msj attı kavgada annem sen geldin geleli yaşlandı diye Allah'a havale ettim
tarafından
Yıprandığını bildikleri için daha çok üzerine gelirler
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Nereye alıyorlar ya benim evim ayrı kaynanama gittim hamileyim 2. Ye o arada neyse kaynanamin yanına girmedim kayınpederimle konuşuyorum eşimle tartıştım ona anlatıyorum sonra neyse eşimde geldi olay büyüdü falan çocuğumu aldı benden çocuğu bırak git dedi bana ben sana mi çocuk doğurdum dedim neyse tek başına alamadım çocuğu kalsın sizde ben gidiyorum dedim kapının önünde aradım polisleri dedim ki benim kaynanam çocuğumu çaldı adresi bu bende kapıdayım uzaklara götürecek çocuğumu vermiyor bana dedim hemen geldiler kocam da ordayken kaynanamın elinden şak diye aldım çocuğu polisler babası da burda dedi dedim evleri ayirdik boşanma davası açacağız bir oldular çocuğumu çaldılar dedim şikayetçi de oldum uzaklaştırma çıkarttım. Ki kaynanama da dedim çocuğu ben sana mi doğurdum çok istiyorsan doğur bir tane sen benim çocuğumu aldın bende seninkini alcam dedi al çocuğunu geri zorla mı aldım senin gibi çocuk hırsızı miyim dedim aylarca yanına yaklaşamadı gelmek istedi eşime dedi dedim geldiği gibi polisi ararım zorlama hapsine kadar yolu var dedim aklı başına geldi şimdi desin bakayım çocuğu bırak bile diyemiyor 
(1,153 puan) tarafından
Onun istediğiyle evlenmedi diye bunlar canikom :)
tarafından
Kaderdaşım ah benimde aynı bacısının kızını istemiş
(1,153 puan) tarafından
Vallahi benim kaynanam kocamın haberi olmadan gıyabında nisan bile takmış ey gidi ey
tarafından
Allah'ın dan bulsun lar
(1,153 puan) tarafından
Onu bile demiyorum emin ol
0 oy
tarafından
Benimkide  oyle yeni bebek yap kizimi alcam filan diyodu 

Hatta bikez bu kiz benim dediginde kaynim *** senin demisti anasina burda anlatip  linc yedim☺️ 

Valla ben çatır  çatır  isteyen dogursun ben bida cikarmiyom kizimida kimse alamaz bokuyla bağırsağı  sizin olsun diyorum☺️
tarafından
Bokunu veririm diye bende dedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duruduru (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,203 cevap

328,189 kullanıcı

...